Skit!

Jag vill verkligen köpa hem Demi Lovatos nya album, och jag tror inte att de släpper hennes album här i Sverige. Men när jag var inne på cdon.com så var man tvungen att vara över arton! Gud vad arg jag blev! Jag kan förstå att de har spärren mot minderåriga, men det kändes fan inte kul!

Men men! Det är bara att hoppas att den kommer hit. Annars får jag köpa den nästa år eller önska mig den i julklapp.

Kisses<33

dentrettioförsteaugusti

Hej bloggen!

Har äntligen kommit hem från skolan nu! Det tog lite tid som vanligt i och med att jag alltid har motvind hem.
Dan har varit bra idag med :) Hoppas att ni har haft en bra dag med! Vi gjorde ett grupparbete på historian med källkritik, vet inte om jag kan påstå att grupparbetet blev så jävla bra :P

Sedan hade jag mina älskade hålor! (NOT) och italienska som faktiskt (tro det eller ej) har blivit riktigt kul! Jag vet att jag sa innan att det var det värsta ämnet, men det har nästan blivit ett av mina favoritämnen nu.
Idag fick vi spaghetti och köttfärsås i skolan eller det stod så på matsedlen, men enligt mig var det spaghettigröt och köttsoppa. Smakade som vanligt ingenting.

Imorgon så har jag ingen pyskologi vilket gör att jag har sovmorgon till 09.50! Så jävla nice! :D

Vi hörs senare, för nu ska jag spela lite spel!

Kisses<33

<3

VARNING! Nu kommer ett djupt inlägg.

Det är inte alltid kul att glida ifrån sina gamla bästa vänner, men tyvärr kan det ske.
Idag sa en av mina bästa vänner till mig att jag hade blivit tråkig, men då slog det mig att det är inte som jag är tråkig, utan det är för att vi har alla skaffat nya vänner, intressen och tja nästan ett nytt liv. Jag flyttade till och med där ifrån. Det är ingens fel att det har blivit så här, utan det är bara tiden som har sin gång. Jag kan inte påstå att någon av oss har gjort en större insats för att bevara vänskapen. Jag har varit nere och hälsat på några gånger, men våra intressen skiljer oss åt.

De gillar att festa, dricka och ha kul på det sättet och det är inget fel med det! Så länge de är glada och lyckliga är jag lycklig för deras skull. Men med min bakgrund och det jag har gått igenom, så är jag rätt anti-sprit. Och det är inget jag kan hjälpa. Det är den personen jag har blivit, jag kommer nog inte att dricka och gör jag det så kommer det inte att bli några mängder. För jag vill inte bli som mina föräldrar. Att det ända som är värt att leva för finns i en flaska. Det är inget framtidsmål för mig. 

Jag kommer alltid att älska dessa två personerna och innan gjorde det jätteont i mig när jag märkte att vi höll på att glida ifrån varandra, men det gör inte ont längre för jag har accepterat det nu. Jag har pratat jättemycket om det här med Amanda, Alice och Habibe (speciellt med Amanda). Och det är de tre som tar upp det mesta av min tid nu och jag älskar dom av hela mitt hjärta! För det är troligtvis de tre som kommer att finnas där när jag blir gammal och se slut resultatet av den människan jag kommer att bli. 

Jag kommer aldrig att släppa taget helt, utan jag kommer att höra av mig. Men det kommer aldrig att bli som för. Och jag vet att Amanda, Habibe och Alice bara är ett samtal iväg. 

Det är vi nu..

 

Oh!

Denna vill jag se! :O


Murder of Princess Diana
 Amerikanskt drama från 2007. En fiktiv berättelse om händelserna som ledde fram till den tragiska bilolycka som krävde prinsessan Dianas liv i tunneln i Paris.

I rollerna: Nathalie Brocker, Denis Braccini, Raymond Coulthard, Frédéric de Brabant, Nicolas de Pruyssenaere. Regi: John Strickland.

info: tv.se (tror jag)

Den kommer på tv3 idag, 14.25!

Kisses<33

Veckoplanering 36

Måndag:
Skolan igen. för omväxlings skull!

Tisdag:
Slutar sent från skolan idag, alldeles för sent.

Onsdag:
Kanske till SATS om jag hinner, tror inte att jag gör det :(
Ska till banken, hämta min kamera och försöka att fixa linser.

Torsdag:
Skolan, kommer hem sent.

Fredag:
Skolan och sen är det äntligen fredag och det menas att det är dags för fredagsmys!

Har inga planer för helgen än så länge, blir kanske SATS i helgen istället!

dentrettiondeaugusti

Äntligen var det söndag (ironin har slagit till igen) och jag vet inte vad jag ska göra. Känns som om jag skulle behövt en av mina och Amandas söndagar (they are the best!). Men jag har haft huvudvärk idag, inte så nice, men den verkar ha släppt och jag kollade lite på Solsting och snésprång. Mamma åkte iväg till Sara och Jeppe. För att lämna något, så just nu är det jag och hundarna hemma och syster (men hon sover).

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, kanske kolla lite på statsskicksprovet, kommer säkert snart!

Hörs senare!

I miss you!

Kisses<33

Boring!

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll. Blir väl antagligen att kolla på film eller läsa. Who knows! Men jag är sjukligt trött, så det kommer inte att bli en sen kväll kan jag dock säga. Jag hittade inget jag ville se på tv så jag får väl rota fram en gammal film!

Vi hörs imorgon!

Kisses<33

Anna shoppar!

Blev en massa fint idag! Köpte nya kläder för hösten, och lite sånt. Det är inte superbra kvalité på bilderna, men ni kan kanske se lite i alla fall!


VILA är och kommer för evigt att vara min favorit affär!


Köpte en väst (499.95kr) med pärlor och en grå kjol från VILA!


Till vänster: Mörkblå Cheap Monday jeans från tretton (400kr)
Till höger: Mörkblå jeansleggings från VILA (299.95kr)


Två basictops från H&M (99kr styck)


(Denna bilden blev verkligen skitdålig!) Men det är långa tjock strumpor som man kan ha i stövlarna till hösten och vinter INDISKA (149kr)


I curl (Åhléns) Isadora puder, tottar och Maxfactors bästa mascara Falsh lashe effect!

Och nu kommer vi till dagens bästa köp! Jag är helt besatt av koftor! Vet inte riktigt varför, det bara är så :)


Min nya favoritkofta! Köpte denna också på VILA! Den är så cool för vill jag stänga till den så gör jag det med en stor knappnål! Love it! (599.95kr)

Detta är vad jaghar gjort idag och nu ska jag rensa ut gamalt skit som jag inte använder mer!

Kisses<33

dentjugoniondeaugusti

Hej!

Förlåt för att det inte blev något inlägg igår, men jag och Alice kom hem så sent från skolan. Så det enda vi gjorde var att äta, kollade på PPP, läste och sen somnade vi vid tio kanske. Så vi är inga partyprinsseror direkt.

Idag har vi varit i stan och shoppat som galningar! Hittade en massa snyggt (bilder kommer sen). Detta blir bara ett snabbt inlägg, så att jag kan fokusera på shoppinginlägget istället! 

Hörs om några minuter igen!

Kisses<33 

dentjugosjundeaugusti

Hej!

Datta är verkligen en bra dag! Tyckker inte ni det?
Satte in pengarna på kontot idag, så nu är jag rik! Men kommer nog bli fattig på lördag misstänker jag!
Skolan var kul idag! Spelade spel på italienskan idag och på matten, fick jag och Alice gå iväg lite tidigare så att vi skulle hinna till banken. På banken gjorde jag bort mig lite för omväxlingsskull xD Surprise!

Hade idrott där vi skulle hoppa häck (jag ramlade inte!) och sen cyklade jag hem! Nu har jag käkat och duschat.
Planen är att dyka ner i sängen, läsa eller kolla på film :)

Hörs senare kanske!

Kisses<33

Min mamma är bäst!

Min mamma har migrän idag :(
Men när hon var ute med hundarna, så gick hon inom affärern och köpte Marabou till mig så nu sitter jag och mumsar på det. Mycket nice!

Sitter och snackar en massa skit med Manda nu i telefonen xD

Oj, har jag visat locktången/plattången som jag ska köpa på lördag?


i curl från Babyliss! Den är skitbra!

Kisses<33

dentjugosjätteaugusti

Gissa vem som är rik..

JAG!!! Har antligen fått min lön! Är helt fantastiskt lycklig just nu! Så på lördag blir det shopping för fulla muggar med Alice. Läbgtar som in i! Hoppas att torsdag och fredag går snabbt! Alice hänger ju med hem på fredag, så det gör det säkert.

Imorgon har jag sovmorgon! Så himla nice! :)
Skolan idag var asnice! Min klass är så sjuk! xD Skrattade en himla massa idag, men nu måste jag sätta mig med engelskan, så vi hörs kanske senare :)

Kisses<33

dentjugofemteaugusti

Hej bloggen!

Det blir ett sent inlägg idag. Slutade kvart i fem och sen när jag kom hem satt jag och käkade och kollade lite på tv.
Dagen har varit jobbig, men rolig! Har inte haft någon rast typ. Bara tio minuter mellan varje lektion och det är ungefär vad det tar att hämta böckerna, så det har inte varit någon slappar dag direkt.

Tror inte att jag kommer blogga mer ikväll. Är jävligt trött och klockan 20.00 ska jag kolla på Linas kvällsbok på kanal5.

Ha det bäst!

Kisses<33

Argumentationsuppsats

(fast på engelska)
Låter roligt va! Det är det inte...speciellt när det inte ämnet inte är nåt som intresserar mig. Vi ska skriva om vi tycker att det är rätt att fotbollsspelare tjänar så mycket som de gör. Och jag bryr mig inte direkt. Hellre att de glädjer människor än att de t.ex. säljer och gör vapen.


Fokuset i uppsatsen ska ligga på Ronaldo! Vågar inte skriva nåt dumt om Habibe har tänkt att läsa bloggen idag.

Nu ska jag fortsätta med uppsatsen!

Kisses<33

dentjugofjärdeaugusti

Hej alla underbara läsare!

Hoppas att ni har haft en bra måndag, för det har jag haft. Gick upp som vanligt klockan halv sju och hoppade in i duschen. Fixade mig, käkade frukost och sånt. Sen bar det iväg till skolan. Har haft terminens första historielektion idag, och gud vad jag suger på årtal!

Vi fick en stencil som vi skulle fylla i med ett årtal till en historisk händels t.ex. 2:a världskrigets början, 1945 osv. Jag hade inte så jättebra resultat men jag hade i alla fall rätt på några! Nobodys perfect!
Efter historian hade jag en timme och en kvarts håla, som jag, Habibe och Alice gjorde matteläxan till på torsdag, så den hålan gick faktiskt snabbt. Käkade lunch och sen hade jag italienska.

Och hör och häpna, jag tyckte att det var kul! För vad kan det var andra gången? Denna italienskagruppen är mycket bättre än förra årets. Vi gjorde klart vår repetitionsstencil och spelade ett ganska roligt spel :)
Sen var det dags för håla igen! Jippi. Fixade till sista mattetalet och käkade en furukt och flummade runder. Just nu höll jag på att bli väldigt trött, så när det var dags för dagens sista lektion, engelska, så hade jag inte direkt 100% energi och fokus. Men vi lyckades göra en hel del.
Amanda, jag och Alice satt och pratade om väldigt konstiga saker, och vi skrattade rätt mycket åt en äggula och en hjärna som satt på Bahamas med en frozzen Mageritha. Don't ask!

Med andra ord blev det en rätt flummig, men bra engelska lektion.
Nu har jag kommit hem, käkat lite och håller på och lagar mina skor! De är tygskor och jag har tagit i sönder lite av tyget. Jag vet inte riktigt meningen att jag ska ha skor...tar alltid i sönder dem. Hm...får fundera på detta!

Men nu ska jag fortsätta att laga skon och så lovar jag att jag ska försöka att blogga senare!

Kisses<33

The day!

Nu är snart söndagen över och vad har jag då gjort idag?
Jag har inte gjort ett skit. Varit hemma hos syster och käkat mat och nu sitter jag och planerar lite med Alice. Har kollat på hotell i London (vi ska ta mitt gamla hotell som jag har bott på innan). Nästa höst så ska vi åka när vi båda har fyllt 18.

Ska kolla på Solens mat klockan åtta (läxa i italienskan) och sen är det dags att fixa lite för imorgon. Kolla väder och sånt!
Hoppas att ni har haft en bra dag!


Saknar London sjukligt mycket!


Kisses<33

118100


118 100 svarar på vem de tror ligger bakom bloggen annish.blogg.se. Fick idén av becoolsodapop.blogg.se.
De svarade så här:

"118 100 tror att den är en riktigt positiv och trevlig tjej vid namn Anna som ligger bakom bloggen annish.blogg.se. På sin lediga tid tror vi att gärna umgås med sina vänner, tränar och festar. Det är inte heller helt ovanligt att man ser Anna i Halmstads centrum på jakt efter nya fräscha kläder"

Tja, det stämmer ganska bra tycker jag. Eller vad tycker ni?

Kisses<33

Selena Gomez's singel!

Nu är den här!


Selena Gomez-Falling down

Den fastnade i mitt huvud så fort jag hörde den!

Kisses<33

dentjugotredjeaugusti

Hej bloggen!

Vaknade faktiskt tio i nio idag, stolt! Åt frukost och gick och la mig å läste. Mycket skönt. Som ni alla vet, är det söndag idag. Det är den dagen på veckan som jag aldrig vet vad jag ska göra och som jag avskyr mest. För det händer typ inget och allt går så sakta. Idag, vet jag inte vad jag ska hitta på. Lär väl bli att läsa eller att städa. Troligtvis blir det båda. Och ikväll måste jag se på Solens mat, för det var läxan i itailenska. Min tv funkar igen! Om jag inte redan har sagt det..

Jag kanske kommer på lite saker att sätta på shoppinglistan. Just nu ser min ut så här!

1. I curlu. (Gud vad jag vill ha den!)
2. Smink. (Mascara och puder är ett måste!)
3. Jeans och Jeansleggings.
4. Bomullsleggings.
5. HANDSPRIT!!!!
6. Långärmad eller trekvartsarm tröja.
7. Linne.
8. Kofta.
9. Väst?

Har inte shoppat på jättelänge så jag längtar verkligen i hjäl mig! Nästa helg kommer att bli full med mys! På fredag har Princess Protection Program (PPP) premiär! Med Demi Lovato och Selena Gomez i huvudrollerna. Så Alice hänger med mig hem efter skolan och sover hos mig och på lördag sticker vi till stan tidigt!



Nu måste jag göra nåt. Mamma och pappa kanske behöver hjälp med nåt!

Kisses<33

dentjugoandreaugusti

Gick upp klockan nio och käkade frukost, tog en snabb dusch och fixade till mig och sen åkte jag, mamma och pappa iväg. Vi åkte till en gårdsbutik där det fanns en skylt som det "Lägg pengar i burken", tyckte att det var lite coolt att det fortfarande finns. Sen åkte vi och köpte en lax! Som var rökt, den var jättegod. Efter laxen åkte vi till nån gård, där det fanns en affär och loppis (?) eller nåt liknande. Vi åt lunch efter detta inne i stan och sen åkte vi hem.

Läste när jag kom hem ute i solen och vid fyra kom Alice! :D
Vi gick en promenad, skrev shoppinglista till nästa lördag och sen kollade vi på lite hotell i New York. Vi planerar att åka dit nästa höst, på lovet och shoppa sönder! Skulle vara helt underbart! Film blev det också, Bröllopsduellen, har sett den innan, men den är superbra!

Nu tänkte jag byta om till myskläder och hoppa ner i sängen och läsa den sista Harry Potter boken!

Kisses<33

dentjugoförsteaugusti

Hej mina vänner!

Andra dagen i skolan då! Var rätt nice faktiskt..började med svenska, gick vidare till matte och privatekonomi. Efter det blev det lunch och sen hade vi hålla i typ tre timmar ungefär. Då passade jag och Alice på att gå in till stan och hämta min legetimation! Och så köpte vi glass och när vi tänkte gå tillbaka till skolan, så började det så klart att regna.. surprise? Nä, det var det ju inte!

När vi kom tillbaka till skolan, så hade vi engelska..och TURISM! Det kommer nog att bli min favorit kurs (efter samhälle). Läraren där är helt toppen. Hennes energi är helt amazing! Det kommer verkligen att bli en toppen lektion. Jag slutade runt fyra och var väl hemma kanske klockan fem?
Det är lååånga dagar i år. Ikväll ska jag kolla som ni vet på Sonnys chans som har premiär på disneychannel klockan 18.35 tror jag att det var, men jag tänker sitta bänkad tjugo över!

Pappa är iväg och hämtar lite middag. Vi kör på pizza idag! Fy fanta vad gott det ska bli. Har inte käkat det på aslänge! Men nu ska jag krypa upp i soffan med min bok eller med tv:n. Vi får se vad det blir.

Vi hörs senare!

Kisses<33

dentjugondeaugusti

Hej bloggen!

Idag var det dags för första skoldan och det gick faktiskt okej! Det som var det jobbigaste var att fixa schemat, så som jag ville ha det. Men jag fick i alla fall reda på varför jag fick turism. Gruppen hade blivit så liten att de inte ville sätta in en grupp nästa termin, utan alla fick läsa det denna terminen. Det var också därför privatekonomin hade fallit bort, för schemaläggaren hade tänkt att jag kunde läsa det nästa termin, men det ville jag inte, så jag fixade in det i schemat!

Hade italienska, matte och genomgång på idrotten. Var riktigt mysigt att träffa alla igen! Även de som är nya till klassen.

Men nu måste jag dra ut med hundarna, så vi får höras senare!

Kisses<33

Sista sommarlovsdagen 2009

Ja, nu är den snart slut! Den sista sommarlovsdagen för i år.

Och vad har jag gjort idag då? Jag har snackat en himla massa i telefon, men bla. Amanda och Alice. Har läst, sett på O.C, varit med Alice, hämtat mobilen :D och varit på SATS. Herregud vad det var jobbigt på SATS. Märks att man inte har varit där på ett tag. Men det gick bra och nu ska jag fixa in alla mina gamla nummer in till telefonen igen och se till så att allt är klart för imorgon.

Nu kommer det inte bli lika enkelt att blogga längre, för det är betydligt längre skoldagar än det var i ettan. Så det kan bli svårt för mig att få tid till bloggen, men jag ska göra allt jag kan!

Vi hörs imorgon!



Kisses<33

dennitondeaugusti

Heej!

Idag kryllar det av små ettor på Sannarp, bla Habibes lillasyster!
Vad sjukt det kommer kännas att inte var yngst på skolan längre. Asterix (vår undelat) håller nog på att dö....mamma och jag vaknade halv fem av att han skrek jättemycket och sen har jag och Valle suttit med honom sen klocka nio i morse. Först tyckte vi att han verkade må bättre, men nu ser han sämre ut. Valle ska börja gymnasiet idag efter sina turer på IV, ute i Hylte. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för henne.

Alice kommer att komma hit vid tre idag och det blir det att repetera och sen drar vi iväg till SATS! För att röra på kroppen :P

Hoppas att ni alla får en underbar dag!

Kisses<33

Sista inlägget!

Tjenamos!

Dags för dagens sista inlägg. Vet inte vad det är med mig idag. Känner mig så seg och trött och deppig. Usch! Imorgon är det sista dagen på sommarlovet. Jag vill inte, samtidigt som jag vill.

Vi hörs imorgon!

Kisses<33

Punkt

Hej igen!
Har precis bokat sommarens första SATSdans, ska dit imorgon kväll med Alice. Känns lite jobbigt just nu, men så är jag ju väldigt trött också. Idag har jag inte gjort så mycket. Har hjälpt mamma en hel del och jag var med henne och hämtade Essi på hennes dagis.

Har även små tittat på film och läst. Inget nytt har hänt på våra scheman, så nu ser det ut som om att man kommer får ringa och säga till.

Kisses<33

denartondeaugusti

Vet ni vad jag önskar nu? Jag önskar att jag hade flyttat hemifrån, så hade jag sluppit att vara här nu. Ta det inte nu på fel sätt, jag älskar min familj överallt annat och de har inte gjot något fel, men jag är för det mest på mitt rum, för jag är nog typ kanske lite en ensamvarg. Jag har alltid  (tills jag flyttade till fosterfamil, för sju årsen) varit ensam med min pappa och jag är min mammas enda barn, så det har liksom inte funnits några syskon försen nu. Det känns som om jag är i det stadiet att jag vill flytta ut och ska mig ett eget liv. Där ingen kan klaga på att jag går upp sent, att jag inte äter frukost (fast jag har blivit bättre) eller att jag spelar musik för högt. Men en vacker dag kommer det, och det kommer väl bli så om två, tre år att jag flyttar.

Idag har mamma migrän :( så nu blir det verkligen ingen musik. Satte precis på musik (för jag glömde bort det) och hon blev inte jätteglad, men det kan man ju förstå. Vet inte om jag ska in till Amanda idag eller hur det nu blir, men tills jag vet ska jag befinna mig i sängen och se på film. Har läst ut Harry Potter och fenixorden så nu är det dags att se filmen! Ska även hålla lite koll på våra scheman och se om de kan fixa deras miss själva eller om jag måste ringa ditt. Vi får se!




Hörs senare!

Kisses<33

Mysdag med Manda<33

Har jag någonsin berättat hur underbar Amanda är?
Vi har haft en underbar dag. Vi började med att se på OTH och sen käkade vi mat. Köpte glass på Mc och gick en lång promenad.Det var jättemysigt! Jag älskar min och Amandas dagar! När det bara är vi, så snackar vi om allt mellan himmel och jord. Jag är så glad att jag har henne i mitt liv.

Sen ringde Habibe och sa att det var fel på mitt schema, för nu har det riktiga kommit. Har fått rätt kurs på fel termin. Har fått turism nu, men jag ska ha det på vårterminen. Men vi ska fixa det när vi kommer till skolan det första vi gör! Och en dålig sak till är att vi upptäckte att våra scheman kommer börja gälla samma dag klockan tio...och då har jag italienska...jag kommer att dö.



Jag ska inte läsa turism nu och det är sjukligt långa dagar!

Det började spöregna och då fick jag och Amanda för oss att vi skulle cykla till McDonalds och sitta där. Så tanken var att jag skulle skjutsa henne och hon skulle hålla paraplyt. Det gick inte så bra dock...vi övergav den idén och jag cyklade hem i ösregnet. Det fanns inte en torr fläck på mig när jag kom hem och jag hade ingen känsel. Tog en riktigt lång varm dusch och nu dricker jag en kopp té. Ska troligtvis in till Amanda igen imorgon..behöver henne nu.


Kisses<33
 

densjuttondeaugusti

Hej!
Nu är det bara tre dagar kvar på sommarlovet 2009. Känns lite deprimerande om jag ska vara ärlig. Det är inte ens fint väder idag, men det ska bli fint på torsdag (naturligtvis), det brukar ju alltid vara fint väder när skolan börjar. Och fullt dagarna innan. Skulle försöka gå upp lite tidigare idag, och jag tycker faktiskt att jag lyckades ganska bra. Kom upp vid nio!

Har fortfarande inte fått nåt sms om att min mobil är klar, vet nån hur lång tid det brukar ta?

På fredag har Demi Lovatos komediserie Sonnys chans premiär! Klockan 18.35 på disney channel!
Om jag är hem så ska jag verkligen se den!

Idag ska jag in till Amanda och spendera dagen med henne! Fråga mig inte vad vi ska göra, för de kommer vi alltid på en sekund innan det händer.

Ha en bra dag!


En bild från tv-serien!

Kisses<33

Veckoplanering 34

Måndag:
Träffa älskade Amanda<3

Tisdag:
Inget planerat än så länge.

Onsdag:
Till SATS

Torsdag:
Skolan börjar.

Fredag:
Vara i skolan och om vi går hela dan, så kommer det att bli sent.
Ska kanske till gbg, men är inte säkert än.

Lördag:
Gbg eller ta igen mig...kommer att vara helt slut antagligen! :P

Söndag:
Gbg eller så blir det väl städning, som vanligt.

Sista inlägget!

Detta får bli dagens sista inlägg.
Har inte hänt så mycket idag, rensat ogräs och läst är ungefär vad jag har hunnit med.
Imorgon hoppas jag att min mobil är klar, så att jag får hämta den. Saknar den verkligen!
Det är så tråkigt att cykla utan musik. Och vi får ju inte glömma det viktigaste som händer imorgon...
Jag ska hem till älskade Amanda<3

Nu ska jag se ett avsnitt av O.C och sen dyka ner i sängen!

Hörs imorgon!

Kisses<33

Birthday

Hittade en till låt som jag har lyssnat mycket på!

Birthday-Leighton Meester ft. Awesome new republic

Kisses<33

Send it on

Titta vad jag ramlade över!


Send it on-Miley Cyrus, Demi Lovato, Jonas Brothers & Selens Gomez

Sen fick jag reda på att Selena äntligen är klar med sitt album! Den första singlen kommer att heta Falling down! Har väntat i evigheter på hennes singel!

Kisses<33 

densextondeaugusti

Helt allvarligt...vart tog mitt sommarlov vägen? Har någon sett det? Ring mig om ni hittar det.
Har suttit nu på morgonen och försökt att göra en skiss på hur schemat kommer att se ut. Det kommer att bli en lååång tisdag. Kommer behöva sjukligt mycket energi..nån som vet någon bra energidryck? Som man kan köpa på OKQ8, statoil eller Netto? De är de affärerna som ligger närmast skolan.

Idag ska jag inte göra så mycket. Kanske dags att sätta igång med att kolla igenom idrotten ordentligt, men jag kommer antagligen fastna med näsan i Harry Potter...som vanligt.

Hörs senare!

Kisses<33

Myskväll!

Kvällen var helt underbar!
Det började med att vi stoppade bussen så att Amanda kunde fråga busschaffisen om hon fick kolla om Habibe hade glömt sitt bälte på bussen. Vilket hon hade...surprise!
Sen åt vi tigerkaka och jag fick ett par öronhänge (så nu måste jag och amanda ta hål) och ett jättefint halsband.

Vi flippade runder och sen följde vi Habibe och sen åkte Alice och Amanda hem. Habibe ringde mig för ett tag sen och berättade att lärarnas schema hade kommit, så vi loggade in och listade ut på ett ungefär hur schemat kommer se ut...det var inget bra...slutar halv fyra, kvart i fem de flesta dagarna...Kommer verkligen att behöva ha med mig frut och energidryck.

Men nu ska jag krypa ner i sängen.
Sov gott!
Hörs imorgon!

Kisses<33

Decode

Fy fanta vilket väder!
Det har regnat sen jag steg upp i morse. Inget roligt alls! Men det kommer att bli roligt för snart kommer Habibe, Alice och Amanda och så ska vi ha en riktig hel kväll med bara skratt och godis :D

Kisses<33

denfemtondeaugusti

Hej bloggen!
Dags för dagens första inlägg :D
Essi väckte väl ungefär hela huset vid tja halv nio, nio? Och jag hade verkligen inte sovit färdigt då, försökte att somna om men det funkade inte så bra. Gick upp och åt frukost, fixade mig och sen blev det en tur till Eurostop. Essi köpte sina första klack skor. Hon var så söt när hon skulle gå i dom! De var för stora!
 
Nu på eftermiddagen tänkte jag bara slappa med O.C, läsa lite och så klart lyssna på musik. Sen vid halv sju, kvart i sju kommer mina gullungar Habibe, Amanda och Alice och så ska vi ha en myskväll! Det var så längesen det bara var vi fyra, så det kommer verkligen att bli en toppen kväll!

Snart är det dags för skolan igen, kanske dags att vända rätt på dygnet? Eller vad säger ni :P
Btw, jag hittade mobilen sen igår! I bilen, under sätet! xD

Hörs senare!

Kisses<33

God natt!

Detta blir det sista inlägget för idag, ska snart varva ner med att se åtminstone första avsnittet på O.C. säsong fyra! Vi hörs imorgon!




Kisses<33

Vad har jag hamnat?

Jag tror att jag har flyttat till ett dårhus eller så håller jag på att bli galen!
Kim springer in och ut i vårt hus som om han bodde här och säger samma sak 24 gånger, hundarna ylar och alla är typ på dåligt humör (eller i alla fall en vis person). Jag står snart inte ut!

Gömmer mig på rummet och nu kom Essi hit så nu blir det roligare i alla fall! En normal människa (om man inte räknar mamma och pappa och syster ibland). It feels like om going crazy! Nu kom syster in och hon vill väl antagligen att jag ska hjälpa henne med nåt! Men jag älskar henne så det är lungt. Hon är typ min bästa vän<3

Kan inte denna dagen bara ta slut? Vet fortfarande inte om Habibe, Alice och Amanda kan komma imorgon för mamma har fortfarande inte gett mig nåt svar..ska sova nu tror jag och lugna ner mig....har skrivit av mig lite i alla fall!

Kisses<33

 

Back around

Kolla vad jag hitatde på spotify som jag inte hade hört innan!

Demi Lovato-Back around

Är helt galen i låten för tillfället! Heja spotify!

Kisses<33

denfjortondeaugusti

OMG!
Ge mig pris i klumpighet! Har tappat min mobil eller lagt den någonstanns. Hittar den inte! Den finns inte i väskan, inte i mitt rum, inte hos Sara och Jesper, men kanske i pappas bil? Men han är inte hemma så jag kan inte kolla och vet ni vad det värsta med det är? Nu vet jag ju inte när min vanliga mobil blir klar! Jag ska spärra ín mig själv snart!

Min mamma smsade eller ringde inte igår (surprise) funderar på att åka ut dit och kolla så att hon lever för hon dricker ju antagligen nu..men jag tänker på min eller vår lilla hund. Han mår nog inte prima. Jag funderar på att ringa nån djurskyddsförening, så att han blir omhändertagen, men jag kan inte riktigt göra det mot min mamma. Förråda henne på det sättet liksom. Fastän att min mamma inte alltid har funnits hos mig, så är hon ändå min mamma. Låter det logiskt?

Idag ska jag väl inte göra nåt speciellt, förutom att leta efter mobilen och hittar jag inte den, så måste jag antagligen ringa tele2 och be dom spärra abonnemanget. Så att den som hittar den inte sätter igång och börja ringa för flera hundra! OCh sen kanske jag ska ringa The phone house och höra om min telefon har kommit. Jag är bara bäst!

Ha en bra dag, så hörs vi senare!

Kisses<33

Home again!

Hemma igen efter en helt perfekt födelsedag!
Har haft en skitmysig dag med bästaste familjen<3

Fick en massa faktiskt! En ascool ring (visar bild när kameran kommer tbax), O.C säsong 4 (har alla nu!), två koppar från Filippa K och presentkort på H&M. Och så hade Essi ritat en jättefin teckning till mig!

Soppan blev faktiskt god tro det eller ej! Och tårtan var helt fantastisk! Kladdkaka som botten smält toblerone och vit chokladmousse ovan på. Den var verkligen mättande, fick gå upp och lägga mig på syster säng och sträcka ut magen!

Men nu ska jag bege mig till sängen och kanske se ett avsnitt av O.C, fast jag tror att jag kommer somna så det kommer troligtvis bli imorgon det får ske!

Tack för alla söta vänner som har skickat sms idag! Älskar er!<33

Kisses<33

Matlagning och fixning!

Heej!
Jasper kom och hämta mig vid ett och så stack vi till Maz med Essi och firade vår fördelsdag med ett riktigt onyttigt mål. Sen körde vi till Maxi och köpte 14 stycken paprikor (?!), till soppan som vi håller på att laga nu. Jesper är skitduktig i köket, men jag måste säga att jag har lite tvivel just nu.

Här hittar ni receptet:

Bönsoppa med rostad paprika.

Låter det inte gott? :)

Vid sex kommer alla gäster så nu får vi lägga på ett kol! Hörs senare mina vänner<3

Kisses<33

Det är min dag idag!

Nu är jag äntligen SJUTTON! Och Jeppe är trettiett! xD Fast det vill han inte att jag ska berätta :P

Mamma, pappa och älskade syster kom och sjöng för mig i morse och lämnade presenter! Jag blev lite förvånad för, jag hade ju redan fått en Beyoncé biljett innan och den var ju rätt dyr. Pga. att min kamera inte har kommit så kan jag inte lägga ut bilder än, men kanske senare under dan om jag hittar pappas kamera vill säga! Men jag fick en tröja, en sån rikitigt mysig och en film! Som både jag och mamma kommer att älska! Solsting och snésprång

Grattis till alla andra som fyller år idag! <3



Vi hörs senare!

Kisses<33

Girl, you know..

Hej igen!
Har tillbringat eftermiddagen framför tv:n och sett på High school musical 3: senior year.
Jag såg faktiskt den på bio med Frida, nör den gick där. Och som vilken annan nörd jag är så grät jag i slutet när de sa hej då. Usch, vad sorgligt!

Haha! Jag hittade en bild på mig när jag slutade nian! Där kan vi snacka om att gråta! Jag såg förskräcklig ut xD
Nästan alla i vår klass grät till och med killarna! Fast visa skyllde på att det var pollen där inne xD Haha!
Det känns som om dte var jättelängesen! Men tänker man efter var det bara för ett års sen och nu den tjugonde augusti börjar jag mitt andra år på Sannarp!
Började vi inte ettan precis? Jag, Amanda, Alice och Habibe har diskuterat detta jättemycket, att tiden har gått så fort! Nu fattar jag verkligen vad mamma menar när hon säger att tiden springer iväg.

Men imorgon är det sjutton år sen jag föddes! Det känns också lite konstigt...



Nu tjatar min syster på mig att jag ska gå och äta kvällsmat med henne och jag är inte ens hungrig!
Vi hörs senare!

Kisses<33

dentolfteaugusti

Snart, snart snart!!!
Snart fyller jag 17! Hihi! Fast det kommer att bli en jobbig natt...jag är fortfarande likadan som man var när man var liten. När man gick och la sig klockan fem bara för att ens födelsedag skulle komma. Okej, jag går inte och lägger mig så tidigt längre, men jag har fortfarande svårt att somna! Några fler som har det?

Jag hoppas att jag kommer att få O.C säsong fyra, för då har jag alla boxar som finns av O.C. Och sen har jag önskat mig en silverring, men som jag berättade innan så har jag ju redan fått lite.

Alice och jag vaknade vid halv elva idag och då gick vi upp (fast jag protesterade lite) och åt frukost. Sen fixade hon sig och cyklade hem och då var det nästan dags för mig att äta lunch. Så nu har jag bara suttit och läst.
Vet inte rikitgt vad jag ska hitta på idag, blir nog bara att slappa...tror jag. Kanske hittar på nåt i kväll, fast antagligen inte xD

Ha en bra dag!

Kisses<33

Klara!

Nu har vi äntligen blivit klara med Amandas nya blogg!
Jag och Alice har suttit och hållt på sen klockan åtta och tjugo i tolv var vi äntligen klara! Nu ska vi sova :P

Här hittar ni Amandas blogg!

bizzaaa.blogg.se

Kisses<33

Kvällen

Tjena!
Alice kom cyklandes till mig vid fem och då satt jag och fikade för mamma hade bakat nya goda kakor så jag var i heaven!
Vi cyklade in till stan för att träffa Amanda en snabbis! Fasen vad kul det var att se henne! :D
Stack till Maxi och köpte godis inför kvällen, men när vi skulle se på filmen så har min box fått nåt jävla damp, så jag hade inte tillgång till en enda kanal! Ibland avskyr jag teknik!

Så vi satte igång med att fixa Amandas blogg! Det börjar arta sig, men än är den inte riktigt klar. Kommer länka till henne i ett nytt inlägg när den är klar! 

Hoppas att ni har en bra kväll!

Kisses<33
 

denelfteaugusti

Heeeeeej!
Snart är det bara en dag kvar tills jag fyller år! Som jag längtar!
Vet ni! AMANDA HAR KOMMIT HEM! Och nu ska jag kedja fast henne  så att hon inte kan åka iväg mer. Ska kanske in och träffa henne senare ikväll med min gnu Alice. Hon kommer och ska sova hos mig onatt för ikväll på trean kommer Stolthet och fördom och den vill jag inte se själv så hon fick bara pallra sig hit, men först ska hon färga håret. Och vem vet hur lång tid det kan ta.

Manda, manda! Äntligen hemma! Och Habibe med! Nu är hela min flock samlad igen, känns skitbra!
Ska träffa alla på lördag och grilla och bara mysa tillsammans<3


Måste verkligen skaffa en bra bild på alla oss fyra!

Har inte hittat på så mycket idag. Har haft städning inför hösten (jag vet deprimerande) och jag ska snart hoppa in i duschen och sen se klart Harry Potter, för igår började det åska och blixtra så jag kunde inte se klart den! Bajs!

Ha en bra dag!

Kisses<33

Veckoplanering 33

Måndag:
Till stan och träffa saknade och älskade Habibe<33, Alice var också med förstås :)

Tisdag:
Ha storstädning hela långa dagen.
Alice kommer till mig och sover över?

Onsdag:
Vara med Alice :)

Torsdag:
JAG FYLLER 17! :D:D:D <333
Och Jesper med förstås! Ska fira hela långa dagen!

Fredag:
Fira mig med de bästaste vännerna i hela världen<33

Lördag:
Sova och slappa!

Söndag:
Här vet jag inte riktigt vad som händer :P

Back!

Heeej!
Hade blogg uppehöll i helgen för att kunna mgås med Lina och Valle lite. Det gick livat till här i lördes. Satt och mös lite med Valle och hennes kompis Ann-Sofie i lördes. Det var riktigt mysigt! Sen var det mindre mysigt på natten, Lina väckte mig 03.40 när hon kom hem och sen hade Valle fått ett jack i benet så hon kom hem täckt med blod, så jag fick leka sjuksköterska klockan 04.15 på morgonen.

På söndagen var det bara att sätta igång och städa för att mamma och pappa skulle komma hem. Världens bästa Habibe kom hem i lördes natt och hon ringde mig och jag blev så glad att jag började dansa! Sara, Jeppe och Essi kom hem till hos på kvällen och grillade<3 Mycket nice. Jeppe och jag började göra upp planer för vår födelsedag på torsdag :)

Idag så var jag i stan för att träffa Habibe. Fick lämna in mobilen för duktiga jag tappade den så att batteriluckan funkade inte att låsa. Heja mig! Påminn mig i framtiden när jag köper saker att jag ska ha försäkring på ALLT jag köper och rör vid. Sen tog vi en glass på Mc och gick och kollade i affärer :)
Nu sitter jag här hemma och håller på att läsa. Tänkte läsa klart, så att jag kunde se Harry Potter och den flammande bägaren ikväll :)


Har inte många kapitel kvar nu!

Kisses<33

denåttondeaugusti

Hej älskade blogg!
Är allt bra? Det har varit en varm dag idag igen! Det gillar vi ;)
Har varit iväg hela dagen. Först var jag med Lina hos Sara och Jeppe. Där lekte vi lite med Essi och sen körde jag och Jeppe till City Cross och köpte grille, medans Lina åkte hem och fixade sig. Vi plockade upp henne och åkte till Tylösand för att gå på årets sista After Beach. Det var skitmysigt!

Nu håller vi på att fixa lite mat. Ska grilla med bästaste systrarna<3

Ha en bra lördag!

Kisses<33

densjundeaugusti

Har inte bloggat idag pga bloggtorka och trötthet.
Är verkligen helt slut! Vet inte vad det är med mig.
Nu är alla systrarna nästan hemma. Jag, Emelie, Valle och Lina.
Mamma och pappa har åkt till Hamnurgesund med grannen.
Med andra ord helt underbart! Ska inte göra så mycket ikväll
mer än att slappa med alla systrarna!

Ha en bra fredagskväll!

Kisses<33

Heldag med Sarah<3

Hej bloggen!
Idag har jag varit med min vän från Ängelholm Sarah! Den männsikan är så mysig och det har varit jättekul att ha henne här. Jag mötte upp henne på stationen vid elva och då gick vi in till stan och mötte upp Alice, sen gick vi på skojakt (dock inte till mig utan till Sarah). Hon hittade ett par som var skitsnygga på DNA. Efter det skiljdes vi åt. Jag och Sarah gick till Mc för att få i oss nån typ av lunch och så gick vi till parken och käkade. Där fick vi några nya vänner. En anka och en mås (?).

Tog en buss hem till mig och gick ner och la oss och solade på stranden. Jag har faktiskt fått ganska mycket färg idag. Stolt! Nu på kvällen har vi grillat med Nettan och Kim. Mycket nice! Lämnade Sarah på stationen för cirka en timme sen kanske, och nu ska jag sätta på en bra film...vet inte vilken dock!

Ha det så bra!
Btw idag fyller Frida 17 år! Stort grattis till henne!

Kisses<33

Kortspel

Tjena!
Käkade kvällsmat inne hos Ellen i dag. Mycket nice! Hennes mamma hade gjort egna vårrullar.
Sen stack vi in till mig och spelade kort, drog ner till stranden och skulle ta ett kvällsdopp, men jag och Filicia tappade lusten när vi såg alla maneter så vi sket i det, utan vi stack hem igen, poppade popcorn och spelade ännu mer kort.

Hoppas att ni har haft en bra kväll!

Kisses<33

denfemteaugusti

Hej!
Idag är det jättefint väder, så jag har inte velat sätta mig framför datan och blogga. Men nu sitter jag här och skriver ett lite inlägg. Denna dagen har varit som vilken vanlig dag som helst. Gick upp (gjorde pannkakor till frukost), fixade lite på rummet, gjorde mig i ordning, slängde på mig biknin, tog min bok och gick ut och la mig i solen.

Vid ett kom Essi hit så jag har varit med henne och lekt lite och badat i hennes pool. Har inga större planer för dagen. Har kollat lite på idrotten, men har inte orkat lägga ner någon större energi.
Imorgon fyller Frida 17 år!

Kisses<33

Kvällen...

Spenderas i sängen med datorn och Harry Potter och fången från Azkaban!'



Kisses<33

denfjärdeaugusti

Hej!
Shit vad tiden går fort! Om cirka två veckor börjar skolan igen. Får ångest! Alla prov och gå upp tidigt..nej vi tänker inte på det just nu. Vi väntar ett tag. Kom aldirg iväg till mamma idag, för hon ringde och sa att hon hade spytt hela natten (nice!) Fy fanta! Nä, så jag hade inte så stor lust att åka ut dit.

Har inte hittat på så mycket annars. Städat lite, spelat lite spel och nu ska vi snart fika, Hörs senare!

Kisses<33

Eh..

Hej bloggen!
Blev ett sent inlägg idag. Har inte hänt så mycket idag. Har mest slappat och spelat spel och läste förstås. Det mest spännade som har hänt idag var ett strömavbrott. Då var det också uppehåll så då tänkte jag gå till sommarbutiken, men där inne var det kolsvart så man kunde knappt se någonting, men det funkade.

Imorgon ska jag till mamma i Laxvik. Så jag tar nog inte med mig datorn, men bloggar en sista gång imorgon.

Kisses<33

Paramore

Visst är dessa låtarna skitbra!

Born for this


Fences

Kisses<33

dentredjeaugusti

Tjo!
Det regnade jättemycket när jag vaknade i morse (det gör det än), så mina planer att cykla idag ställdes snabbt in och nu förberedder jag mig för en slappedag, med film och läsning. Kanske att det blir lite städning..vem vet?
Mamma funderar på att åka till IKEA, så då blir jag hundvakt, så vi får se vad som händer.

Ska ni hitta på nåt speciellt idag?

Kisses<33

Veckoplanering 32

Måndag:
Skulle egentligen cyklat med Alice och hjälpa henne skaffa grejer till skolan, men det regnar så mycket och jag har ingen lust att bli blöt. Så det blir att slappa idag.

Ellen kommer!!!!

Tisdag:
Åka till mamma i Laxvik.

Onsdag:
Laxvik och hem på kvällen.

Torsdag:
Kanske hitta på nåt med mamma.
Frida fyller 17

Fredag:
Mamma och pappa åker iväg. Passa hundarna med systrarna<3 och till stan med Alice<3

Lördag:
Passa hundarna.

Söndag:
Passa hundarna.

Söndag

Hejsan!
Denna dagen har i stort sätt spenderats med älskade Alice. Vi vaknade vid tio och gick upp vid halv elva och fixade frukost. Jag som nästan aldrig käkar frukost åt skitmycket! Sen tog vi bussen hem till mig så att jag kunde fixa till mig och sen drog vi in till stan, köpte varsin McFlurry Cornetto (har ni testat den? Smakar asgott!) och kollade på båtar. Speciellt på Götheborg. Är finns lite bilder som Alice tog med mobilen:




Visst är den fin!

Sen fick jag den brillianta idén att jag skulle gå hem från stan...slutade med att jag har Sveriges största skavsår och de som precis hade börjat att läka! Nu är jag tillbaka på ruta ett igen.

Var inne hos grannen (Ellens mamma) och fick nybakade bullar! De var jättegoda! Resten av familjen var också med, det var jättemysigt! Ikväll ska jag bara mysa med familjen!
Btw hade en helt underbar dröm i natt, hoppas att jag kan drömma en fortsättning i natt!
Hoppas att ni har haft en bra dag!

Kisses<33

Upptadering

Lite bilder! Alice och jag fick fotoryck och sen fixade vi bilderna lite...har inte fått bort all färg än, men det ser bättre ut ;)









Alices blogg hittar ni här!

Btw, har jag berättat hur mycket Alice betyder för mig? :P Hon är den snelaste hesten och venen man kan ha :P

Kisses<33

Tips!

Färga aldrig och då menar jag ALDRIG håret utan att ha en handduk för nacken och axlarna! Det har nämligen jag gjort. Befinner mig hemma hos Alice och har panik för jag har fått brun hårfärg på kroppen och det vill inte gå bort..vi har testat allt.

Sprit, citron, raklödder, ansiktsvatten, vi har testat att skrubba bort det med blaxk-head scrub och vi har testat med olja. Med allt...och visst det har gått bort lite men det är inte helt borta.
troligtvis så stannar jag här i natt...vill inte åka hem och se ut så hära för mamma och speciellt pappa kommer att reta sönder mig, för det är bara så de är.

Alice står här bredvid och säger att det inte är så hemskt längre...men herregud! Det der inte klokt ut! Stannar här i natt så att Alice kan lugna ner mig och muntra upp mig.

Ha det så bra, hörs imorgon.

Kisses<33

Lördilördag!

Tjenixen på er!
Idag är det lördag och den 1 augusti! Alltså bara 13 dagar kvar tills jag fyller 17! Jippi jippi! Fasen vad kul det kommer att bli nästa år. Jag har redan fått en del presenter av min fostermamma och fosterpappa fick jag en biljett till Beyoncé, men vi kom aldrig iväg på hennes konsert. Min fostersysters morfar dog och begravningen var på samma dag, som konserten. Men vi sålde biljetterna, så jag shoppade för pengarna ;)

Av min riktiga mamma ska jag få en shopping dag med 2500 att shoppa för i min hemstad gbg. Fast det är egentligen bara 2000 kvar för jag har redan köpt ett par stövlar. Och sen har jag tänkt att önska mig O.C säsong 4 av mina systrar och av Alice vet jag om att jag ska få en biobiljett till New moon :D Helt klart en av de bästa presenterna! Av Amanda och Habibe vet jag inte riktigt vad jag ska få...en surprise!

Idag ska jag med Alice och familjen in till stan och kolla in marinfestivalen här i halmstad! Och naturligtvis en tur i stan, är sugen på ett nagellack i någon rolig färg. Nu ska jag fixa till mig och fortsätta att lyssna på Paramore. 


Så här går jag klädd idag.

Kisses<33 
RSS 2.0