Ny vecka

Hejsan igen!
Har haft en fullspäckad helg! I fredags skrev jag min första tenta på lärarutbildningen och det kändes jättebra. Hoppas bara att det blev bra också. På kvällen hade jag och Axel inflyttningsfest/tentafest och vi var väl runt 25 pers kanske. Det var riktigt kul i alla fall! Fick 25 påsar godis, så har gömt lite för Axel. Han har inget stopp när det gäller godis.

I lördags jobbade och städade efter fredagens fest. Sen la jag mig raklång i soffan och tittade på Gossip girl och drack en kanna té. Det var en helt underbar lördag i mina ögon. Igår så tvättade jag och städade lite till. Hann även med att baka kanelbullar och Axels syster och hennes pojkvän var här. Mys!

Idag var den första dagen på den nya kursen och nu ska vi äntligen börja läsa våra ämnen. Det har varit lite kaos när det gäller litteraturen kring denna kursen och idag fick jag reda på att de hade ändrat den ena boken, till en nyare version av den jag hade köpt. Blev skitförbannad då jag har stått med datorn framför läraren och frågat om det är denna boken vi ska köpa och han säger ja. Sen finns det en bok som vi inte får tag i och den ska vi tydligen ha seminarium på nu på fredag. Vi är ca 3 pers i hela klassen som har denna boken. Resterande 14 pers har inte hittat den, men lärare har tydligen hittat den på flera ställen...som tur väl är, så är adlibris så snälla att de låter mig skicka tillbaka boken utan kvittot på den om jag skriver ordernummret på en lapp.

Plugg

Har befunnit mig i pluggvärlden sedan i onsdags. Varit kaos! I fredags skulle jag, Katarina, Louise och Axel på maskerdbal. Vi började förfesta vid tre för att vi skulle befinna oss på Kåren kl sex. Tyvärr var det inte alls som vi hade trott att det skulle vara och det kändes mer som en lång väntan, så vi gick hem till Louise istället. Där fick vi supergoda drinkar och sen gick jag, Katarina och Axel hem till Katarina så att hon kunde få visa sin nya soffa ;) Vi hade tänkt att gå ut, men jag var så sjukt trött att jag somnade kvart över elva...

På lördagen kom mamma, Kalle och Lukas hit och fikande. Sen fick jag även provköra mammas nya bil! Helt underbar! På kvällen sen kom Sandra, Lior (som var hemma från Norge), Louis och Emma hem till mig och Axel. Vi åt mat, spelade spel och tittade på film och det var lika mysigt som vanligt!

Igår körde jag på samma tema och hade Marcus, Julia och Kajsa hemma på middag. Det var lika kul det! Med andra ord har jag haft en underbar helg med plugg och massa mat.

RSS 2.0