Sick

Orkade inte blogga igår, mådde så dåligt och hade så mycket i läxa att det helt enkelt inte fanns tid över till bloggen. Vaknade i morse och mådde värre, men tänkte att jag gör ett försök. Gjorde ett försöka gick på första lektionen, sen fick jag cykla hem. Har krupit ner i sängen nu och ska kolla på film och dricka té!

Kisses<33

Sunday

Hade en mysig kväll med några av de bästa igår! Började klockan sex med mat och roliga samtalsämnen, vi hade jävligt kul i alla fall. Men tyvärr så tror jag i alla fall att Alice fick feber, så jag fick ta hand om henne igår kväll. Kokade varm choklad till henne och stoppade i henne Ipren, men jag tror att det blev lite bättre efter det i alla fall.
Idag ska jag plugga lite matte, engelska och sen ska jag städa lite. Sånt roligt som man gör på söndagar ni vet!
Ska bara kolla lite på Sex and the city innan jag börjar!

Kisses<33

Why..


Bild från Alices 18 års dag!

Varför är det ALLTID så att när man väl får sova (och man har längtat efter det) att man då vaknar, som jag gjorde idag klockan åtta!! Jag ska ingenting som gör så att jag måste vakna klockan åtta och att man vaknar och är dunderförkyld gör inte saken bättre direkt. Sen får man ett sms av Alice som också säger att hon är dunderförkyld, så nu ska hon kanske inte jobba idag men då kommer hon tidigare till mig så det är positivt. Ska smsa och fråga henne. Väntar på att få reda på om Zlatan kommer att gå till Milan eller om han stannar i Barcelona, själv tycker jag att hans agent har fuckat det totalt för han nu. 

Ikväll kommer mina söta flickor hem till mig för att fira mina 18 års dag! Kommer bli supermysigt, har köpt glass så att de kommer ha glass rinnande hur öronen när de går hem. Alice stannar nog tills imorgon tror jag, min lilla ängel. Kommer bli en awesome kväll! Nu ska jag återvända till min hink med té och lägga mig under täcket och kolla på SATC!

Kisses<33 

Foto SPSP08



























Kisses<33

Looong day!


En söt bild på den sötaste!

Slutade inte skolan försen halv fem idag och direkt efter skolan fick jag ett sms av söta Sanne som frågade om jag inte kunde komma hem till henne. Så jag slängde bara in väskan och gick direkt till henne, hon bor på mitt område så behövde inte gå vidare långt. Vi satt och snacka lite och sen åkte vi till Maxi så att jag kunde handla godis, glass och chips till imorgon. Mycket nice! Vi hade skolfoto idag också! Det sista ever, kändes väldigt skönt och jag tror att det blev riktigt bra faktiskt. Tog lite "behind the scenes" lägger snart upp dom! Nu väntar jag på att pappa ska komma hem med maten för håller på att dö! 

Kisses<33 

Kärlek <3



Kisses<33

Can't break us



Soft dag idag! Hade bara två lektioner, men kändes som minst tio. Naturkunskap och samhälle, hann även snacka med Agenta om Rom resan för nu ska vi tydligen åka i november eller i början av december. Vi får se hur det kommer bli, spännande! Men något som är ännu mer roligare är att jag har in gått ett samarbete med Disney Channel och deras youtubekanal. Det kommer bli så att jag kommer publicera vissa klipp som jag tycker är viktiga att ni får se och så kommer de hamna här på bloggen! Nice va?

Kisses<33

Pyramid



Denna låten är så underbar! Började lyssna på den igår och den har redan blivit min favorit <3

Kisses<33

Sorry!



Jag vet att det har gått tre dagar sen jag bloggade sist, men det har hänt lite grejer som jag mest ligger till skuld till och som jag ångrar djupt. Var på interjuv hos Max idag och jag skulle få svar inom fyra veckor så vi får se hur det går. Hade tänkt att plugga matte idag, men jag orkar inte riktigt öppna matteboken. Får väl göra det snart misstänker jag. Vi har inte fått böcker i alla ämnen än, och det känns lite flummigt måste jag säga. Ikväll spelare FC Barcelona mot Milan och dom visar inte matchen på tv!! Men man vet ju vart man kan se det på internet ;)

Kisses<33

Sunday

Bion igår var väl sådär, trodde att den skulle vara roligare men den hade såklart roliga stunder, men kunde ha varit flera. Idag är det dåligt väder så då hade jag tänkt att städa mitt rum, sy klart koftan och plugga lite teori. Ska ju på min första teorilektion på tisdag, så det skadar inte att vara lite förbered. Barcelona mötte Sevilla igår i Spanska supercupen och vem vann inte om älskade Barcelona 4-0!

Kisses<33

Trött

Hade en riktigt rolig kväll igår! Vi samlades hos Amanda där vi satt och snacka och lekte lekar, sen blev det Valentine, Tre hjärtan och en vändning inne på The Corner kvällen slutade på Valentine. Jag och Alice var hemma vid två tror jag och idag vaknade jag vid halv elva och var inte riktigt redo att gå upp. Men nu har vi duschat och fixat oss och nu ska vi in till stan, äte lunch och ikväll blir det bio med Jennica och Alice Vampyrer suger!

Kisses<33

Girls night out

Hejsan alla mina vänner! Har varit supertrött hela dagen men nu har jag och Alice sovit lite så känner mig piggare! Ikväll blir det utgång med Caisa, Amanda, Alice, Alexandra och Jennifer. Så jag och Alice håller på och fixar oss, vi hörs mer imorgon!

Kisses<33

Make myself believe

Fortfarande trött eller så har jag blivit trött igen. Vet inte riktigt vilket, men jag har i alla fall kört och jag kan lugnt säga att det ALDRIG har gått så dåligt i hela mitt liv. Fick motorstop x-antal gånger vilket jag aldrig annars brukar få, så jag är lagom glad för tillfället. Väntar på att klockan ska bli läggdags så att jag får sova igen. Nu ska jag hoppa in i duschen!

Kisses<33

Candy

Hemma igen efter bara två lektioner, torsdagar kommer lätt bli min favorit dag varje vecka! Hade naturkunskap och samhälle idag, helt okej faktiskt men var/är inte så pigg på naturkunskap. Men det är bara att bita ihop. Klockan fem ska jag till Jeppe och övningsköra, så innan dess har jag lite tid att slå ihjäl. Har siktat in mig på en powernap och sen vet jag inte om jag ska sy eller läsa lite teori. Vi får se! Hörs senare!

Kisses<33

My night



Så ser min kväll ut och med SATC boxen!

Kisses<33

Allt löser sig till slut



Varför tar allting alltid slut samtidigt? Fick köpa nytt balsam, deo, lotion och scrub. Sen tyckte jag att jag förtjänade en foundation pensel från Kicks och en ny ögonskuggspensel.

Kisses<33

First day



När klockan ringde kvart över sex i morse, så var jag verkligen inte redo för att gå upp. Fick tårar i ögonen när jag bäddade sängen och tänkte att det kommer ta ett tag innan jag kan ligga här och ta det lungt igen. Cyklade iväg till skolan och så samlades vi i Stora björn, och vi har redan lyckats få inställda älgjakter pga. nollningen av ettorna. Lektionerna började klockan tio och jag trodde att vi skulle få en mjukstart men svenska-Carina körde på i full fräs. Men Ulf tog det lite lungnare i alla fall och så sa han att alla induviduella valen började inte försen nästa vecka och jag blev så glad för då hade vi ingen italienska, så vi drog in till stan för det var så mycket jag var tvungen att köpa (visar sen). Sen kom jag på att jag hade glömt kuvertet till mamma i skåpet, så åkte tillbaka till skolan och gick där lungt och säkert. Vem träffar man inte på då om inte Agneta! Buongiorno säger hon glatt, och jag svara men vi har väl ingen italienska? Jo, språken börjar idag! Så där rök min dag med att sluta tidigt, hej då!

Efter skolan hade jag sällskap med Alice och vi gick inom Hemmakväll, så nu har jag laddat upp för en lugn eftermiddag med en massa gott!

Kisses<33

Home

Hemma från skolan och är vrålhungrig! Hade bara tänkt att slänga in ett snabbt inlägg så att ni vet att jag lever. Nu ska jag käka lite mat, och ger er ett inlägg om dagen snart!

Kisses<33

Fire


Camp Rock 2 - Fire featuring Ola Svensson

Blev kontaktad av Christian från Disne Channel och han trodde att jag och mina läsare skulle vara intresserad av att få se denna musikvideon! Vi tackar så mycket!

Kisses<33

Inte min dag



Det har verkligen inte varit min dag idag. Började med att när jag skulle cykla till Sannarp att det började regna och jag blev väldigt blöt så jag valde att vända hem igen och då hade jag en panikslagen Habibe i telefonen som tyckte att jag skulle fortsätta men jag vägrade. Sen fick jag släng i mig lite mat för hade kollat fel med bussen, och Habibe var redan i stan. Så jag fick ändå hoppa på cykeln men Jennifer hade hjälpt mig med schemat (tack så mycket). Väl inne i stan så var Alice på väg hem och skulle inte komma in försen om en timme, så då tänkte jag att jag kunde fixa mitt nya bankkort men då visade det sig att CSN:et var tvunget att komma in på kontot för att de skulle se att jag studerade, för då slapp jag att betala 250kr. Nu kommer jag inte kunna skaffa det kortet försen den 30 september tidigast. När jag cyklade hem så ändrades helt plötsligt vädret och det blev skitvarmt och jag blev riktigt varm. Nu sitter jag och syr på koftan så att den snart blir klar. Har gjort ett schema för kvällen

-20.15 packa väskan.
-20.30 duscha.
-21.00 kolla på SATC.
-22.00 sova.

För imorgon är det tyvärr dags för skolan igen. Har varken lust eller ork till det, så varning för dålig upptadering för schemat suger.

Kisses<33

Sista dagen i frihet

Idag är det min absolut sista sommarlovsdag, min syster började idag och jag tyckte riktigt synd om henne. Sen finns det ju dom som börjar den 23 lyckliga dom. Tyvärr ska jag till skolan redan idag för att fixa mitt schema och sen ska jag möta Alice inne i stan för att fixa detta med passet och resan. Ska försöka få med mig Habibe till stan också, får se om jag lyckas ;) sen ska jag köpa ett kort och skicka pengar till mamma för min mobilräkning fick en flipp denna månaden och stack iväg! Har världens ångest över detta!! Har aldrig hänt innan och så händer det nu..

Kisses<33

SATC



Gick en promenad och lyssnade på musik under tiden, var riktigt mysigt! Var längesen jag gjorde det men nu är det nya tag. Ska snart städa mitt skrivbord, sminkväskan och min "hårprylslåda". Efter det ska jag tvätta av mig sminket, hoppa i myskläderna och titta på SATC! Så vi hörs imorgon!

Kisses<33

Make up store



Jag har alltid använt Clinique:s concealer, men nu kände jag för att testa något nytt och när Sarah var uppe så köpte hon en concealer inne på Make up store och nu har även jag köpte den och jag testade den precis och den täcker väldigt bra. Den kostar dock mer än Clinique concealer, men jag använder nästan bara concealer och solpuder nu så det är värt det. Man blandar den ljusa och den röda färgen för att ha under ögonen och den ljusa och gulbruna (?) för att täcka röda områden.

Kisses<33

Med de bästa



Har haft en underbar dag med Jennica, Habibe och Alice. Jennica hämtade upp mig klockan elva i morse och sen hämtade vi Alice innan vi körde och hämtade lilla Habibe. Körde till stan där jag och Alice skulle betala resan till London och då visade det sig att de var tvunga att kopiera våra pass (?) till flygplatsen, vilket jag tyckte att de kunde ha kläckt ut sig lite tidigare. Så nu måste vi in där igen imorgon, för att visa våra pass. Väl inne på handelsbanken så hamnade jag hos samma snubbe som jag alltid hamnar oss (är ju där inne ganska ofta) och han hälsade mig grattis i efterskott! Man tackar, man tackar. Handlade även lite små grejer i stan mascara, concealer och en ny hårborste! Kan äntligen slänga min gamla! Efter stan körde vi runder ute på Tylösand och Frösakull för att hitta de förbannade huset som Alice snackar om men som hon inte vet vart det ligger, vi hittade inte det idag i heller.

Kisses<33

Round & round

"Godmorgon" allesammans! Idag har jag bestämt mig för att ha en riktig slappedag, detta innebär alltså att min adress för dagen är i sängen med en kopp té och SATC boxen. Kommer även fortsätta att sy på dom förbannade pärlorna på koftan. Har kommit en bit nu och jag hoppas att jag kommer bli klar med den snart, så att jag kan börja använda den. Ha en mysig söndag!

Kisses<33

18












Har haft en underbar dag med god mat, mina älskade släktingar och underbara presenter! Ni ser några av dom här ovanför! Jag fick en resväska, den otroligt snygga ringen med rosen på, Ray Ban:s av mamma, Sex and the city boxen, Liga bibeln och ett halsband med en bok som går att öppna som det är text i. Är dock väldigt trött nu så jag funderar på att hoppa in i duschen och sen kolla lite på SATC innan fotbollen börjar. Vi får ju inte missa Sevilla - Barcelona. På tal om Barcelona jag fick en hel del euro och pund till mina resor och de kommer ju komma till användning ;)

Kisses<33

Godmorgon!



Idag är det dags för kalas nummer 2 av 2, min släkt från Göteborg kommer ner hit och så ska vi ut och äta på Verona. Kommer bli supermysigt, fick jättemycket fint igår! Halsband, pund och SATC-boxen, men jag visar allt ikväll. Det som ändå är bäst av allt är att jag och Alice ÄNTLIGEN har bokat vår resa till London i höst! Längtar redan! På tal om Alice så kommer hon hit vid kvart i elva typ, hon ska hjälpa mig med håret. Lovar att ta bilder!

Kisses<33

13/8-2010



Nu kan jag äntligen säga att jag är 18!

Snart!

Hemma igen efter två dagar i gbg hos älskade faster och farbror! Dissade tåget och åkte med mami och Kalle ner istället, mycket skönare. Imorgon är det en stor dag! Det är nämligen 18 år sen jag föddes imorgon! :D:D:D Längtar! Nu ska jag återvända till min pärlkofta!

Kisses<33

A new day

Hade en jättemysig dag med Sarah igår och jag berätta för henne att man nästan aldrig träffar på någon i stan och naturligtivs igår så träffade man på halva klassen! Jennica, Mika, Amanda, Jennifer och Caisa träffade man och sen såg man några andra filurer. Vi åt lunch på stan och tog en klass med Amanda och Mika, sen tog vi bussen hem och var här ett litet tag. Fick min första födelsedagspresent igår! Diadem, choklad och jättefina örhängen, blev överlycklig! Nu ska jag äta lite lunch och sen ska jag sätta mig på bussen in till stan för ska ta tåget till Göteborg och hälsa på min faster och farbror och så ska vi vidare till Uddevalla och hälsa på älskade farmor, så vi hörs imorgon!

Kisses<33

Could be true



Var uppe klockan nio idag och har startat min inskolning, blir deppig bara jag tänker på det. Körde med Dan idag och det gick väl hyfsat. Blev lite kängruhopp men det för man ta ;) träffade Alice sen och vi åkte en runda till stan, hon köpte smink och jag köpte en glass. Mycket bra! Imorgon kommer söta Sarah upp från Ängelholm! Längtar redan, denna tjejen är något av det snällaste och gulligaste man kan hitta!

Kisses<33

Candytime!

Nu kommer snart Habibe hit och vi ska gå och köpa lite godis! Är så godissugen så att det är sjukt!! Kollade på Barca matchen innan och de vann med 3-0! Det gillar vi! Det regnar som fasen ut, har ingen större lust att gå ut xD Men vad gör man inte när en av sina bästa vänner äntligen har kommit hem igen?

Kisses<33

She's back!



Habibe har ÄNTLIGEN kommit hem och jag vet inte vart Jennica har tagit vägen, hon svarar inte på mina sms den lille saken! Terrar henne med sms förtillfället :P Igår kväll så var min och Jennicas plan att vi skulle spela minigolf, men det var så lång kö att vi köpte glass istället och när vi hade ätit glassen beslutade vi oss för att ta bilen och köra till Tylösand och titta på hus och även hitta Per Gessles hus och vi var på rätt väg, men när vi skulle köra längre ner på vägen fick Jennica spel för det var kolsvart! "Jag tänker inte kör ner där, vi kan bli mördade". Jag grät av skratt. Sen i morse ringde Habibe till mig på min mobil och jag hade precis vaknat och så talade hon om att hon var hemma! Jag blev så glad och nu försöker jag alltså få tag på Jennica så att vi kan åka och hälsa på henne, men Jennica verkar ha missuppfattat vad man har en mobil till..

Kisses<33

I've got sunshine

Gick en mysig promenad med Jennica igår och vi snackade om lite allt möjligt, sen gick hem och la mig var helt slut! Idag ska jag iväg till min mamma i Laxvik och sola hade jag tänkt. Snart är det dags för skolan igen, och btw vårt schema har kommit! Älskar alla dagar förutom onsdag, torsdag och fredag för tro det eller ej jag har håla! Och det hela blir ju inte bättre med att italienskan ligger som sista lektion på onsdag och torsdag, så jag ska alltså sitta och vänta på skiten. Jag och Amanda har matte samtidigt men har inte hamnat i samma grupp (?) vilket jag tycker är ganska konstigt men det ska vi väl kunna fixa. Måste ha Måns i matte C annars kommer det inte att gå så bra.



Jag menar kolla fetehålan på torsdag! Precis som förra året, men vi börjar i alla fall inte tio över åtta någon dag. Får vara glad för det lilla! Nej, nu måste jag ta på mig mina skor! Ha en bra dag!

Kisses<33 

Grattis!


Jag hittade tyvärr ingen bild på bara Frida, men denna togs 2009 och det är den lilla filuren med glasögon som är Frida <3

Grattis till världens sötaste Frida som fyller arton idag!

Kisses<33

Riskettan



Vaknade tjugo i åtta och fick panik!! Fick för mig att riskettan började åtta istället för nio och jag var helt övertygad om att jag skulle komma försent, men sen kom jag på att det började klockan nio så då började jag andas igen. Jag var på Riskettan från nio till kvart över tolv och sen cyklade jag hem och åt mat, och vilade i en halvtimme. Nu hade jag tänkt gå ut med hundarna och sen städa, mitt klädesberg har börjat växa igen av någon konstig anledning.

Kisses<33

We let it rock

Har tillbringat en mysig dag med syster idag! Gick jättebra på körskolan idag, backade och pakerade och jag körde inte på nåt så jag tycker att det var lyckat! Nu ikväll ska jag och min syster se en film som heter Frontier(S). Vi fick ett tips om att den skulle vara läskig och det gillar vi ;)

Kisses<33

Rising girl

Gud vad jag är trött!! Detta kan inte vara normalt alltså, har sovit i 8 timmar och kan pangsäkert sova 8 till! Håller på att sy in pärlorna på koftan nu (tar verkligen aldrig slut) och 13.10 ska jag vara på körskolan. Vi hörs senare!

Kisses<33

Step up

Måste först bara säga att jag är jätteglad för de kommentarer som har börjat komma in på sista tiden! Alltid lika kul så bara fortsätt ;)

Sov hos Alice igår och vi vaknade väl vid nio eller nåt i morse, men vi gick inte upp försen halv tio då käkade vi frukost och duscha och sen kom Jennica och hämtade oss och så drog vi in till stan för att köpa skolgrejer (jippi..) för om exakt två veckor så är det dags att börja sista året på Sannarp! Fick tag i lite block och en kalender. Sen hade även paketet från H&M kommit så vi hämtade det med. Har varit yr hela dagen, vet inte vad det är med mig. Efter stan åkte vi hem till Alice och käkade lunch, kyckling med bröd och sallad och till efterrätt kladdkaka! Sen körde Jennica hem mig och då däckade jag, och nu sitter jag här.


Blocken kostade 10kr/styck på Åhléns köpte två av varje och kalendern kostade 129kr från Maxi



Kisses<33

At Alices place



Befinner mig hos bästa vännen och vi har precis kommit hem från Maxi där vi handlade en massa gott! Grillad kyckling med melon, vindruvur och ungsbakad nypotatis står på menyn. Och nu har Alice även slängt ihop en kladdkaka till efterrätt sen (jag knäckte faktiskt äggen, så jag hjälpte till lite i alla fall). Ikväll ska vi bara ta det lugnt och vem vet! Vi kanske till och med spelar kort! vi hörs imorgon!

Kisses<33

They play my song



Har alla sovit gott i natt, för det har jag gjort. Hade en mysig kväll igår med mami och syster, vi kollade på filmen Valentine's day riktigt rolig och bra var den och så godis och Ben & Jerrys. Muma! Idag ska jag läsa och försöka sy lite mer på koftan så att ni kan få se den nån gång. Vid fyra ska jag och Alice vinka av Bea och sen ska jag sova hos Alice i natt. Imorgon ska vi tyvärr börja förbereda för skolan med block och kalender och sånt där roligt ni vet. Jag vill verkligen inte börja skolan igen, känns som att allt går för fort! Nu ska jag återvända till min bok!

Kisses<33

No love

Är så trött på falska vänner! Vill spy på visa nu alltså, men som vanligt håller jag det inom mig för det händer ju inget fastän man pratar ut om det. Var i stan med älskade syster! Träffade Alice och Bea en runda och det hängde inte med och spelade minigolf, så syrran och jag åt lite på stan istället. Är så glad för den här sommaren för vi har kommit varandra så mycket närmare varandra och jag älskar henne så mycket! Finns ingen syster bättre än henne <3 

Kisses<33 

Minigolf



Om cirka 40 minuter ska jag sitta i en bil på körskolan och det tar mig bara en kvart att cykla dit så ingen stress här inte ;) Efter att jag har kört så kommer Bea och Alice på en minigolfsrunda på Japans minigolf. Efter det vet jag inte om jag ska till bibblan eller om jag hittar på nåt annat (beslutsångest). Om 11 dagar händer något stort! Kan ni gissa vad det är? ;)

Kisses<33

Humor på hög nivå, eller inte xD



Detta satt vi och skratta åt som fan igår xD

Kisses<33

Marabou


Maten igår och filmerna! Saw VI, fy fan! Vi började se den när vi käka, tro mig vi stängde av.


Mammas stjärnvinst!

Hade en mysig kväll med mina flickor igår, lika kul och galet som vanligt. Ska visa er en video sen som jag och Jennica skrattade åt i en halvtimme igår. Idag kommer Rix fm festivalen hit till Halmstad och tanken var att jag skulle gå, men jag mår seriöst skit! Har så ont i magen att jag inte vet vart jag ska ta vägen, så tråkigt nog måste jag stanna hemma. Mamma var på möhippa igår i Helsingborg och tror ni inte att hon går och vinner en Marabou som är stjärnvinst på Liseberg? Vi har för tillfället 2000g Marabou hemma. Inte illa det ni..

Kisses<33
RSS 2.0