Onsdagsmys

Har min underbara Louis hemma hos mig! Vi befinner oss just nu i en svår matkoma och kommer nog stanna här i soffan resten av kvällen.

Huvudvärk

Gud vad mitt huvud värker idag! Igår städade jag lite, pluggade som fasen in för nästa veckas tenta och hann även köpa nya träningskläder och träna med bästa vän! Känns lite i låren idag måste jag säga. Hade världens bästa kväll igår med film, godis och en massa prat. Idag ska jag tillbaka till högskolan för ett seminarium och jag kommer äntligen få träffa min fickor igen! Lyckan är stor!!

Två av mina fina vänner! 

Saturday

Jag har legat hostat halva natten och jag känner mig lite trött faktiskt, men jag vill verkligen inte sova bort hela dagen. Mamma och jag ska in till stan och mysa lite. Ska försöka få tag på ett rött läppstift och nagellack. Sen ska jag tenta plugga lite också hade jag tänkt. Har tenta om två veckor och jag vill verkligen sätta den! Jag är ledsen för att det för tillfället är väldigt mycket text och lite bilder. Detta beror på att min kameraladdare ligger någonstans och jag har inte lyckats hitta den än och min mobil funkar inte så bra med min mac. Men jag jobbar på det!

FREDAG!

Sitter och väntar på att det ska bli dags att bege sig till tåget! Ska ha en mor och dotter helg med min mami uppe i Gbg. Har inga speciella planer för helgen, utan tänker ta det som det kommer.
Axel och jag har äntligen börjat få lite ordning i lägenheten. Ser dubbelt så bra ut som det gjorde i början av veckan men det är lite småfix kvar. Idag var sista dagen på min VFU, så nästa vecka är det tillbaka till skolan som gäller. Känns faktiskt lite skönt. Denna veckan har varit lite kaos, så känns skönt att allt kommer återgå till det normala. Nu måste jag springa!

Onsdag

Kan inte fatta att det redan har hunnit bli onsdag. Kändes som att veckan precis började. Igår fick skolan som jag gör min VFU på översvämmning i sin källare. Det var avloppsvatten överallt och en massa saker blev förstörda. Så det blev ingen VFU för mig idag, vilket passar mig bra för jag mådde riktigt dålig när jag vaknade i morse.
Har tillbringat tiden med att skruva klart en hylla och plugga lite, pappa kommer ikväll så att vi kan sätta fast hyllorna i väggen och äntligen få lite ordning på våra saker! Kommer bli helt underbart! Sandra kommer även i kväll för att äta skinkstek (har världens bästa pojkvän som är grym på att laga mat)! 
 
En styck färdig hylla! Axel håller på med en exakt likadan nu!
 
Tentaplugg!

Ett bord!

Har fått ihop ett bord!




IKEA

IKEA är på väg hit nu och ska lämna en massa möbler! Sen har jag bjudit hit några vänner på skruv och köttfärssås kväll! Jag kommer ha ett matbord! Laddar upp bilder sen!

Sunday

Idag kommer bli en underbar dag. Fint väder, uppe i tid, jobba med underbara människor och idag flyttar Axel in i vår lägenhet! Så från och med ikväll kommer Axel och jag vara sambos! Känns lite små sjukt faktiskt. Har ju alltid varit något man har drömt om men som jag inte trodde skulle ske förrän nästa år, men sen fick vi ett bra erbjudande och då bestämde vi oss för att köra! Vilket jag är väldigt glad över att vi gjorde. 
 
Nu måste jag kasta mig på cykeln!

Slut

Jag är helt sluta efter dagens VFU, det är så mycket intryck och information att jag kommer hem och nästan däckar. Idag blev det inte så dock! Mycket att göra inför flytten imorgon, tur att jag har så underbara vänner som hjälper mig. Var inne i stan idag och köpte present till Axel som fyller år imorgon och nu ligger jag i sängen och orkar inte röra mig.

VFU

Hela denna veckan har jag VFU och första dagen gick jättebra! Tror jag i alla fall, men det var så mycket att ta in att mitt huvud är helt slut.
Jag borde resa mig ur sängen och börja packa och bära ner sakerna till lägenheten där nere, men jag orkar verkligen inte. Idag kommer fina Lollan hem!! Har längtat så efter henne <3

Filmtajm!

Planerar mys med världens finaste pojkvän <3

jobb

Sitter och väntar på bussen som ska ta mig till jobbet. Jobba långpass idag, men vad gör det! Har ju helt underbara arbetskompisar så det är bara sjukt kul att jobba!


En bild från Ladies night igår.

Ladies night

Ikväll ska jag och min arbetskompis se Ladies night här i Halmstad. Kommer bli riktigt kul. Annars har det väl inte hänt något speciellt idag. Axel och jag har varit i stan idag och fixat lite inför lägenheten. Köpte en matta och en lykta b.la. Sen försökte vi få upp taklampan i vardagsrummet, men vi fick se oss besegrade tyvärr.

När jag flyttade till min förra lägenhet (den jag bor i nu) så beställde jag från IKEA och det har jag gjort denna gången med. Då lyckades IKEA slarva bort min leverans, så jag satt en hel dag och väntade på att IKEA skulle komma och leverera mina möbler. Men så blev det inte. Axel och jag har också beställt nya möbler till vår lägenhet nu och så ringer IKEA och säger att leveransen har blivit försenad! En möbel kunde inte levereras det datumet vi först hade fått reda på att möblerna skulle komma. Som tyvärr väl är så gick det att lösa så att vi får två leveranser på en vecka och vi behöver inte betala något extra för det. Men suger lite ändå..Nu måste jag fortsätta att göra mig i ordning!

Denmark!

Klockan 09.00 blev jag upphämtad av min mamma, Kalle och min hund Lukas. Sen blev det roadtrip ner till Malmö för att åka bron över till Köpenhamn och sen vidare genom Danmark till Helsingör! Mamma var helt överlycklig över att hon fick visa pass för Lukas skull!
Men nu kom min fina Victoria innanför dörren, så nu blir det fredagsmys!!

Grannar...

Grannarna nedanför mig har tydligen ett musikrum där dom har en bas som får hela min lägenhet att låta dunk dunk dunk. Lite smått irriterande att t.ex. knappt kunna sitta hemma i sin egna lägenhet och läsa eller plugga utan att höra dunk dunk dunk..

Torsdag

Kan inte förstå vart veckorna tar vägen! Känns som att tiden bara flyger iväg och lämnar mig kvar springades efter. Idag har varit en dag med mycket fix inför VFU:n som börjar nästa vecka. Även fixat biljetter till maskeradbalen som är den 2 november! Kommer bli så himla kul! Hade tänkt att städa lite idag, men jag är helt slut och springer upp och ner mellan lägenheten och tvättstugan.
Längtar verkligen tills jag och Axel flyttar in i den nya lägenheten! Vilket blir i slutet av nästa vecka. Kan inte riktigt förstå att jag ska bli sambo! Känns jätteläskigt! Suttit i veckan och fixat med elavtal och bredband. Nu är det bara tv-kanaler som behövs och sen är vi klara! Kommer nog bli awesome!

Imorgon ska jag med min mamma och min hund Lukas till Danmark! Lukas som är en borderterrier har fått pass och nu jävlar ska vi utomlands!

RSS 2.0