Halkan

Då var halkan avklarad och jag är ett steg närmare körkortet, men fy för var nervös! Mådde riktigt illa och det blev ju inte bättre av att vi fick börja med teorin och se de underbart positiva filmerna. Dessa filmer fick mig bara att må ännu mer illa. Klarade av fanskapet och jag kan ju inte dirket förstå dem som vill göra halkan fler gånger. Men nu kan jag koppla bort den, men grejen var att jag hade ju inte ätit sen klockan sex och jag missade lunchen i skolan. Naturligtvis var frallorna slut och jag fick äta en yoggi och ett kexchoklad till lunch. Sen mådde jag illa så jag kunde nästan inte äta mat hemma, gjorde precis klart svenskan (dags för nationella imorgon) och nu ska jag sova en halvtimme innan jag ramlar av stolen.

Over and out!   

Here I go again

Det var ju så här det inte skulle bli..lovade ju att bättra mig men det är skolan och körkortet som tar upp all min tid. Har varit en händelsrik vecka i alla fall, mässa i gbg och körlektioner. Hittade min drömskola i Schweiz, är typ helt nerkärad i den. Skulle kunna flytta nu på en gång, har läst broschyren tre gånger och jag har mailat och fått mer information. Ska åka ner dit på öppet hus helt klart! Idag har vi köpt en ny tv och det är där jag kommer sitta ikväll och titta på Barcelona <3

Over and out!

Sorry sorry sorry

Är verkligen hemskt ledsen för att jag inte hinner upptadera lika mycket som förr, men skolan kräver så enormt mycket tid och när jag inte pluggar för skolan så pluggar jag teori. Fick hem ett spel med teorifrågor idag, så att jag letar ska komma igång med proven. Har klarat ett i alla fall och idag var jag 2 poäng ifrån att klara B. Kändes lite surt, men imorgon ska jag klara provet! Kommer verkligen inte ge mig. Imorgon har vi samhälle på morgonen och efter det så har vissa i klassen svenska nationella och då ska jag ge mig iväg till körskolan och klara provfan! Sen kommer Alice och hämtar upp mig där, så ska vi in till stan och snacka med 3 och äta lunch. Ska köra efter skolan imorgon också, så vi får se hur det blir med inlägg imorgon! Nu ska jag sätta mig med svenskan.

Over and out!

London del 2, shopping








Ryggen på tröjan!





















Over and out!

Plugg och teori

Vaknade tjugo över nio idag och kände mig inte vidare pigg (känner mig fortfarande trött). Idag ska jag verkligen skriva ihop mitt svenska nationella tal och plugga teori. Har hunnit städa i alla fall och ikväll ska jag titta på Barcelona/Gossip girl och senare ikväll 21.00 är det dags för EMA i Madrid! Så ikväll hittar ni mig framför tv:n!

Over and out!

Lördag



Förlåt för att det inte har blivit några inlägg, men jag har varit så mycket på körskolan att det inte riktigt har funnits tid för bloggen. För när jag inte har pluggat teori eller något annat så har jag velat spenderat min lediga tid med mina vänner...in real life. Blev lite problem när jag skulle föra över bilder från London från mobilen så därför har det inte kommit någon London del 2, men det är på gång. Ska komma upp senare under dagen. Idag ska jag först passa hundarna och sen med mamma en runda på stan. Efter det ska vi ut till Laxvik där jag ska laga mat. Ska försöka laga en pasta som jag åt i London med pesto, smält mozzarella och kyckling. Den var nåt av det godaste jag har ätit i hela mitt liv. Sen ikväll ska jag vara ett spöke (?) på Alices föräldrars halloweenfest (don't ask). Kommer nog bli bra.

Kisses<33

London del 1

















Home

Har haft en underbar resa till London med Alice! Allt var verkligen perfekt och tro det eller ej, men vädret uppförde sig. Nu håller jag på att packa upp och sen kommer jag skriva ett längre inlägg om London.

Kisses<33
RSS 2.0