dentrettioförstedecember

Hej bloggen!

Dags för årets sista inlägg! Nu har min blogg varit igång i över ett år och det är superduper toppen! I år har jag bestämt mig för att bara vara hemma på nyår, skulle egentligen till Alice, men jag har inte mått så bra och detta året har varit fullt med så mycket känslor. Så det kändes bäst att bara stanna hemma och fira in det nya året med mamma och pappa. 

Nu har jag och Alice beställt en massa saker från H&M, men tyvärr kommer inte grejerna försen i slutet av februari. Antagligen när jag är på Teneriffa. Lite synd för jag hade planerat att ha visa av sakerna där nere, men jag kommer överleva!

 
Gott nytt år allesammans! Hoppas att 2010 blir bättre än 2009 <3

Kisses<33

dentrettiondedecember

Hej bloggen!

Hann inte blogga igår när Felicia var här. Hade fullt upp tills hon kom, vi gick en runda på stan och hade det jättemysigt. På kvällen gick vi till Maxi och handlade godis, glass och chokladpudding, sen kollade vi på Fired up och Mean girls! Mycket kul!

Vi käkade ju så mycket godis igår, så vi bestämde att istället för att bussen till stan så gick vi. Och vem tror ni ramlade? Gissar ni på mig så gissar ni rätt! Lyckat! 

Ska ta och ringa Alice och diskutera H&M katalogen! Btw, jag har beställt en jacka! 

 
399kr och den kommer till mig nästa vecka!

Kisses<33

dentjugoåttondedecember

Hej bloggen!

Jag har lite internetproblem, har försökt blogga hela dan. Men varje gång jag har försökt att gå in på blogg.se stänger internetet ner sig. Någon annan som upplever detta problem med telesnor? Vaknade klockan elva, mycket nice. Snackar med Frida, känns skönt att snacka ut med henne. Saknar henne <3

Har inte hänt så mycket idag. Var ute med hundarna en runda vid havet och tog lite bilder (visar sen). Har läst lite idag, och H&M katalogen har kommit. Hittat jättemycket fint, som kanske kommer beställas hem. Vi får se :)    
 
Saknar Amanda också, som fan!! Du vet inte hur mycket jag hade behövt dig nu! Älskar dig <3333

Kisses<33

dentjugosjundedecember

Bilder från julafton!




Jeppe tyckte att vi skulle visa flaskan..


Nu kommer det lite bilder på saker som jag fick!



Sen fick jag presentkort på Dna så att jag kunde välja ut mina egna converse och dessa valde jag!


Lila!

Alice sov hos mig i natt, och igår var vi inne och spanade in mellandagsrean. Jag hittade en väst jag länge har velat ha, men den har kostat så mycket att jag inte har velat köpa den, men igår fanns den på rea för halva priset sen den köpte jag snabbt. Köpte även två One Tree Hill boxar, så jag och Alice hade maraton i natt (hon har inte sett OTH någon gång!). Vaknade tio och väntade på att Alice skulle vakna, vilket hon inte gjorde så vid halv tolv väckte jag henne för då var jag uttråkad. Efter att hon hade åkt hem städade jag, så nu är det fint på mitt rum igen. Ska hoppa in i duschen nu hade jag tänkt och sen ska jag titta på O.C!


Västen hittade jag såklart på VILA!


Mina favoriter!

Kisses<33

dentjugofemtedecember

Hej bloggen!

Hoppas att alla hade en underbar julafton, för det hade i alla fall jag. Hela familjen samlades och Essi hade den största julklappshögen av alla. Det roligaste var när hon ställde sog i mitten av golvet och sa: "Hur ska jag kunna öppna alla dessa?" Det var så kul!

Idag var vi hos låtsas farfar och åt kyckling. Trodde aldrig att Jeppe skulle sluta äta, men det gjorde han. Lägger ut lite bilder imorgon, för jag är så trött att jag inte orkar just nu.

Kisses<33

God jul!



Hoppas att ni alla får en underbar jul!

Kisses<33

dentjugotredjedecember

GRATTIS GRATTIS GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA LINA IDAG!!!

Idag fyller min söta syster år! <3 Hoppas att hon får en toppendag, vi ska åka till henne med en massa presenter senare idag!



Så idag är det Linas dag, så det är alltså vad som kommer hända idag och imorgon är det julafton!

Ha en toppen dag!

Kisses<33

Pepparkakor!



Kisses<33

dentjugoandredecember

Hej bloggen!

Hoppas att ni har sovit gott i natt, och ni som har varit ute inte har halkat. Jag känner mig lite halv dålig så jag tänker spendera dagen i sängen med ett O.C maraton! Nu är Amanda den lilla saken i Indien (eller på väg). Saknar henne redan :(



Kisses<33

Mysdag<3






Detta var några av sakerna jag fick i julklapp av mamma! Älskar skorna och klänningen kommer passa fint på nyår! Det var sjukligt mycket folk i stan idag. Men syster tog håll i sina öron fast det såg ut som om hon skulle dö, men hon klarade sig!






Köpte dessa två armbanden på guldfynd idag! Me like!

Ha en bra kväll!

Kisses<33

dentjugoförstedecember

Hej bloggen!

Vaknade nio idag, men orkade inte gå upp så jag låh och kollade på O.C ett tag (tills nu). Ska med syster in till stan idag och ta hål i hennes öron. Hon ska få det av mig i julklapp men naturligtvis kan hon inte vänta ;) så det får bli idag. Ska även köpa hårfärg, kommer bara inte ihåg vilken det var jag hade förra gången...

Visar bilder på vad jag fick i gbg senare under dagen!!

Kisses<33

dentjugondedecember

Hej bloggen!

Hoppas att ni har haft en bra dag, har inte hunnit bloggat innan har varit full rulle hela dagen! Åkte med mamma till Frölunda torg och fick de sista julklapparna (visar imorgon). Åkte till pappas grav och la en krans och tror ni inte att när jag skulle ta tåget hem att de då har tagit bort en vagn? Och naturligtvis den jag skulle ha suttit i. Gissa vem som var sur! Fick stå till Varberg och sen fick jag sittplats! Och så säger hon att den som först kommer till platsen får platsen? Jag bara: Ursäkta?

Ska sova nu! Hörs imorgon!

Kisses<33

dennittondedecember

Hej bloggen!

Hoppas att ni har haft en bra dag, för det har jag haft. Vaknade halv elva (y) mycket skönt, käkade lite frukost och sen drog mamma och jag till stan för att shoppa julklappar till mig och jag skulle försöka hitta något till Jeppe. Har fortfarande inte hittat något till honom, men jag har en idé om jag inte hittar något bättre (så var inte orolig Jeppe). Mamma och jag har precis firat mini jul. Av det jag hittade på Nordstan var det ett par örhängen, ett par långa strumpor och Erik Grönwalls nya skiva! Mycket nice. Ska till Frölunda torg imorgon också och se om jag hittar något där.

Nu ska jag och mamma titta lite på tv och sen imorgon åker jag hem igen.



Hörs imorgon!

Kisses<33

denartondedecmber

Hej bloggen!

VIlken jävla dag jag har haft! Kom till skolan och så var det julavslutning allt lugnt, men sen när jag kom till Magnus för att få reda på mitt betyg, så säger han att jag måste göra fördjupningsarbete på 3-4 sidor för att kunna få MVG! Jag bara skojar du med mig? Men det gjorde han inte. Efter detta skulle jag ta tåget till gbg, då var det först försenat en halvtimme, sen en fyrtio minuter och sen en timme! Underbart! Frös så att jag trodde att jag skulle dö! Tåget var så klart full packat med människor, heja sittplatser!

Kom äntligen hit, mamma och jag käkade lite och sen drog vi till Liseberg! Så mysigt det var där..bjusar på lite bilder!








Det fanns riktiga renar!





Detta får räcka! Ska ta ett varmt bad nu, hörs imorgon!

Kisses<33

Mysdag!

Hej bloggen!

Shit, vad kallt det är ute! När jag gick till bussen var det sju minus! Usch! Gillar snö, men inte kylan. När jag kom till stan, så hade jag bestämt mig för att jag skulle köpa ett par leggings till Alice också, för jag tyckte så synd om henne för alla som hon har tyckt har varit snygga har antigen tagit slut, vart för dyra eller så har jag köpt dom (kan inte hjälpa att vi har samma smak ibland). Så jag drog inne henne på Åhléns för jag visste att vi hade sett ett par snygga där inne, men då fanns de såklart inte i hennes storlek. Men sen hittade vi ett par som hade paljetter på sidorna som var jättefina. Och så klart hade jag bett Amanda om hjälp att få väck Alice så att jag kunde köpa dom och då kommer hon:

-Åh, Alice! Jag måste hitta en ny vas för jag tog i sönder den andra.

Hm, och folk påstår att jag är dålig på att ljuga. Vi handlade fika på Hello, som vanligt. Chailatte och ciabatta kyckling och vitlök! Älskar den!!! Fick ett par jättefina örhängen från Blomdahls av Alice. Har titta på dom innan och så fick jag dom! Tack så jättemycket!!!! Fick gå till H&M för att köpa ett par nya vantar.


Så fina med vita pärlor på! (99kr)




1. En kartong, fiin!
2. Öppnar man ser man ett hjärta och örhängen!
3. Sen kommer örhängena!

Ha en bra kväll, ska se på Criminal Minds, klockan nio!

Kisses<33


densjuttondedecember

Hej bloggen!

En dag kvar till jullov, fast mitt har nästan redan börjat. Ska bara till skolan imorgon och fika ungefär, sen tar jag tåget till Gbg och firar jul med mami i helgen! Kommer bli supernice! Idag ska jag in till stan och möta upp Amanda och Alice för fika och julklappsutdelning. Fast Amanda ska köpa sin i Indien, jag har önskat mig en elefant! Så det kommer att bli en supermysig dag!

Vi får höras senare, ska käka lite nu!

Kisses<33

densextondedecember

Hej bloggen!

Det har snöat i natt! Mycket nice, dock inte när jag skulle cykla till skolan för jag har en tendens till att ramla när det är is och snö, men jag klarade mig! Tro det eller ej. Skolan var slapp idag. JAG FICK MVG PÅ MITT PYSKOLOGIPROV! Så nu kanske jag får det i slutbetyg, hoppas! Sen hade vi samhälle. Korsförhör på de sista vi har gjort där. Sen spelade vi kort (igen) för vi hade håla, sen släppte Måns oss en hel timme tidigare från geografin! Snacka om att jag var lycklig. 

När jag kom hem hoppade jag i termobyxorna och gjorde en snöängel och en snölykta!






Ska iväg till sats med Alice sen , så vi hörs förhoppningsvis senare!

Kisses<33 

denfemtondedecember

Hej bloggen!

Provet i Pyskologi gick nog faktiskt bra idag, tror jag. Men bara för att det känns så, blir det nog katastrof. Vi har spelat kort mycket i skolan idag och vi lyckades till och med missa två lektioner (y) me like. Vissa lärare har ätit många pepparkakor.

Nu ska jag börja skriva om detta som har blivit så stort och till och med lyckats att få en egen facebookgrupp. Vad kan det vara? Jo, att Eriks tjej gick upp på scen. Det var ju lite skumt att hon inte gick ner. Okej, om hpn hade gått upp och sagt grattis, men hon kanske blev chockad. Hon fattade kanske inte riktigt vad som hände. Jag vet inte riktigt vad jag hade gjot i den situationen, hade förmodligen inte gått upp alls. Men det som gör mig så förbannad är att jag känner denna tjejen som skapade denna sidan och hon har fått jättemycket skit av Eriks flickväns brödrar, vilket inte heller är okej. Hon sa av sig "ägandeskapandet" till sidan, men det är hela tiden någon som tar på sig ägandet igen. Jag tror att senast jag kollade var det 13. 345 medlemar eller nåt.

Men varför slutar inte bara Eriks flickvän att bry sig? Kan fatta om det inte är kul att hon har fått stå ut med så mycket skit, men det var ju Erik som vann Idol!!! Jag har inte hört något om det nästa, utan allt handlar bara om att hans tjej gick upp på scen! Om hon och hennes familj bara slutar att bry sig och lägger ner allt kommer det snart att försvinna. Så resonerar jag i alla fall! 

Grattis till Erik som vann! Fokusera på det istället.. 




Kisses<33

denfjortondedecember

GE MIG LOV!!!!

Pallar inte mer alltså. Pluggar det sista inför pyskologin imorgon. Är helt slut i hjärnan.. får skriva mer imorgon.



Kisses<33

dentrettondedecember

Hej bloggen!

Har ni haft en bra lucia? Jag vaknade och var dunderförkyld, så jag har spenderat dan i sängen, druckit té och kollat lite på film. Har även pluggat på pyskologin. Fattar ni att nästa fredag är de lov? Och snart är de julafton! Så mysigt det kommer att bli. Imorgon har jag sovmorgon! Kommer bli riktigt skönt, sen har jag inge lektioner på torsdag. Så det kommer bli några lektioner på tisdag, vissa kurser har slutat och onsdagen kommer att vara en helt vanlig dag tror jag.

Ska återvända till sängen nu tror jag. Ikväll är det OTH och Gossipr girl! Får inte missas!!

Ha det bäst!

Kisses<33

dentolftedecember

Hej bloggen!

Idag så kom Erik hit! En gammal barndomskompis till mig, har inte sett han på fem och ett halvt år se det var superduper ku att se han igen. Vi tog en promenad och fikade lite. Och det är ungefär vad jag har hunnit med idag faktiskt. Han kom vid ett och jag klev upp vid halv elva och sen var han här till fem.

Ikväll ska jag ta det lugnt, kanske om jag får orka att jag tittar lite på pyskologin. Det kommer vara det sista provet för denna terminen, det är också slutprov och jag måste sätta MVG! Ska se på film i alla fall ikväll, men har inte bestämt vilken än. Kanske jag drar igång och börjar kolla på O.C igen, eller så blir det Fired up eller Princess Protection Program, Vi får se!

Ha en bra kväll!

Kisses<33

Idolfinal 2009


Ikväll avgörs det. Ska det bli Erik eller Calle som vinner Idol 2009? Vem hoppas ni vinner? Jag hoppas på Erik!

Kisses<33

denelftedecember

Hej bloggen!

Idag var det riktigt mysigt att komma till skolan för idag fyller SANNARPSGYMNASIET 40år, för när vi kom innanför dörrarna fick vi pepparkaka och glögg (inte fär att man gillar glögg, men det är tanken som räknas). Sen hade vi svenska, mitt betyg har sjunkit där..som tur väl är har vi det i ett år till. Efter det så trodde jag att vi på privatekonomin skulle prata betyg och att vi sen skulle få gå, men icke! Vi fick titta på Lyxfällan, fan vilka idioter det finns. Sånt som att inte öppna räkningarna på ett år, bara för att man inte hade råd att betala en. Det hjälper ju verkligen. 

Sen fick vi tre rätters och det var faktiskt gott för en gångs skull! Innan detta blev jag desperat efter alla hålor, så jag drog med mig Alice, Amanda, Jennifer och Mika till Netto för att hitta en kortlek. Hittade en på OKQ8, så sen satt vi och spelade kort på hålan. Jag, Mika och Alice frågade Agneta om vi fick göra engelskaprovet tidigare och det fick vi, så vi slutade en timme tidigare! Mycket nice och då drog vi till stan. 

Jag shoppade (Y) ovanligt. Visar bilder sen om jag orkar tar några annars blir det imorgon. Nu ska jag snart titta på Idol! 

Ha det bra! 



Kisses<33
 

dentiondedecember

Hej bloggen!

Hoppas att alls dag har varit bra. Min dag började bra, jag och Alice sprang på vår turismlärare som frågade om vi vill ha reda på vårt betyg i turism. Och gissa vad vi fick...MVG!!! Är så himla glad och stolt över mig själv. Har kämpat som fasen för det och det känns som om att det är det enda som har gått min väg. Matteprovet idag, var tyvärr inte lika bra. Kändes inte alls bra och det var jättesvårt! Får bara hoppas att jag klara G. Matte är inte min starkaste sida.

Ikväll är det Criminal minds (hoppas jag) och till dess ska jag plugga på engelskan för imorgon är det dags för näst sista provet denna terminen, hoppas jag.



Kisses<33

denniondedecember

Idag hag jag namnsdag! Jag fick ett kort från min faster och ett kort från mamma med pengar i! :D
Skolan har varit chill idag. Amanda och jag är världens team alltså! Gick och kollade hennes syn idag också...det var mycket kul xD

Ska iväg till sats så det får bli ett bättre inlägg när jag kommer hem!:D

Kisses<33

denåttondedecember

Hej bloggen!

Idag har jag varit trött hela dagen, somnade nästan i skolan. Inte bra. Fick VG på privatekonomisprovet vilket antagligen kommer ge mig VG i slutbetyg!!! :D Mycket glad! Mycket nu, som ska bli klart. Imorgon ska vi debattera våra uppsatser, på torsdag matteprov (fattar ingenting) och fredag engelska prov! Orkar snart inte mer! Måste tänka positivt! Ska snart sätta mig vid tv:n och titta på Ugly Betty och DPH! Ska koka té och poppa popcorn också tror jag.


Saknar Lukas <3

Men jag får ju träffa honom om nästan bara en vecka!!! :D

Kisses<33

densjunddecember

Hej bloggen!

Hoppas att ni har haft en bra dag, det har jag haft. Amanda, Alice och jag har haft en heldel skrattanfall idag tillsammans. Tack som in i helvete för att ni två finns! Vill inte och kan inte föreställa mig hur mitt liv skulle se ut utan er. <3

Skolan idag var slapp faktiskt. Men italienska provet gick katastrof! Fattade inte allt, får bara hoppas att det gick något okej. Alice och Jennica tyckte också att det var ganska svårt, vi började skratta under provet för det var så fult att vi inte kunde det.

Sen hade jag utvecklingssamtal, och Ulf sa ungefär samma sak som man har hört x-antal gånger. Nu ska jag snart sätta mig med turismen, ska bara slå in julklapparna först!


Gammal bild på oss tre<3

Kisses<33

densjättedecember



Hej bloggen!

Idag är det andre advent, bara två veckor kvar till jul och lov. Längtar!! Vaknade hos Alice vid tio och sen tjugo i tolv tog jag bussen hem och vid kvart i två åkte vi hem till syster och firade henne. Det var jättemysigt och nu är det bara Lina kvar så har alla som ska fylla detta året fyllt. Nu måste jag städa och plugga! Imorgon har jag italienska prov och utvecklingssamtal..önska mig lycka till!

Kisses<33

Kvällsinlägg!

Hej bloggen!

Nu är jag hemma hos Alice och vi ska snart äta lite kvällsmat. Habibe gjorde oss feta hemma hos henne. Hon köpte två familjepizzor och vi åt en halv ungfär men det var tiktigt mysigt hos henne! Jag och alice har varit riktigt duktiga, vi har pluggat och nu känns det inte lika hopplöst med italienska som det kändes innan.

Nu ska jag kryp upp i soffan och käka och dricka lite té.

ha det bäst!



Kisses<33

denfemtedecember

Hej bloggen!

Skrev ett inlägg och sen stängde internet sig ner och så försvann det. Underbart! Idag ska jag till sötaste Habibe och fira henne, för imorgon fyller hon år! Precis som syster yster och Alma! Grattis i förskott till alla! Så jag, Amanda och Alice ska dit vid två. Sen ska jag följa med Alice hem till henne och stanna där tills imorgon, hon vill nämligen inte vara ensam hemma. Men det kommer säkert att bli ett inlägg där också!

Ha en underbar dag!



Kisses<33

Erik vs. Calle



Jag blev verkligen chockad när de sa att Erik hängde lös! Jag bara: Vad fan hände? Men han tog ju sig som tur väl till final, men jag tyckte synd om Tove! Hon fick inte ens ett riktigt farväl.

Så länge Erik är med är jag lugn!

Kisses<33

Välkomna!

Har glömt att säga välkomna till alla nya läsare till bloggen!
Hoppas ni stannar!



Kisses<33

denfjärdedecember

Hej bloggen!

Då var det äntligen dags för fredag igen, det gillas! Provet i privatekonomin gick bra, men vet redan om två saker jag gjorde fel. Men jag får bara hopppas att det andra är rätt! Var inne i stan efter skolan idag och köpte klart alla julklappar och födelsedagspresenter för mina systrar fyller år innan jul, har bara Jeppe kvar! Vet inte vad jag ska köpa till honom. Någon som har en idé? Ska fråga han på söndag.

Men jag glömde köpa mina linser! Det var det som ungefär det enda som var viktigt idag och så glömmer jag det!
Ska in till stan imorgon igen för vi ska fira Habibes födelsedag, så jag måste ändå byta buss där inne så det fixar sig!

Ikväll är det Idol, jag tror Calle åker ut. Vad tror ni?



Kisses<33


dentredjedecember

Hej bloggen!

Slutade sent som vanligt och när jag kom hem var det dags att plugga igen, för alla kommande prov som kommer. Imorgon är det prov i privatekonomin, redovisning i svenskan och glosprov i engelskan. Jippi...Skolan var okej idag, lyckades göra tre mål på basketen idag! Heja mig! 

Ska kolla Criminal minds nu och sen sova! Är så trött att jag inte vet i fall jag kommer vakna igen.



Kisses<33

denandredecember

Hej bloggen!

Blev ett sent inlägg idag igen, men det är så mycket i skolan nu med alla slutprov i olika kurser och alla lärare väntar ju till sista sekunden med att slänga ut sina prov. Man har ju ingen fritid längre! Shit, jag kommer knappt ihåg vad jag har gjort i skolan idag. Jag och Amanda gjorde klart vår historia, får bara hoppas att det gick bra.
Nu ikväll var jag och Alice på SATS, det var ett nytt pass idag och det var faktiskt ganska kul.

Hoppas att ni har haft en bra dag, nu ska jag sova!

Kisses<33

denförstedecember

Hej bloggen!

Visst känns det helt underbart att kunna säga att det är december? Snart är det jul! Imorgon ska mamma antagligen boka vår resa. Mycket skönt! Skolan gick faktiskt ovanligt fort idag för att vara tisdag, mycket märkligt. Amanda och jag har skrattat hela dan idag och så har vi pratat franska. Bonjour my littttttle croissant! Vi har våra ryck.

Klarade mitt geografi prov! Japp! När jag öppnade min sminkadventskalender idag fick jag en vit ögonskugga, vilket var super för min andra tar snart slut! Och ikväll är det tvkväll, nu ska jag sova en halvtimme!



Kisses<33
RSS 2.0