...

Jag orkar inte blogga...händer så mycket nu, mycket negativt..vi hörs när jag orkar blogga igen..

Kisses<33

One more angel in the sky! <3

290310


Jag och Alice!

Tre dagar kvar till lov! Är så hemskt ledsen för att det inte har blivit så mycket bloggande på sistone, men det är så sjukligt mycket i skolan nu. Arbeten som ska in och så har jag fått fixa mycket med brevet till rektorerna om Italienresan i trean. Nu är det klart i alla fall! Ska bara skrivas ut och så ska Agneta skriva på det och sen lämnar vi in det. Och då återstår bara 2638904 andra arbeten. Men jag kommer fixa det, like I always do. Fick reda på två roliga saker som händer under lovet. På måndag nästa vecka kommer sötaste Ellen och så drar vi till Väla och på onsdag nästa vecka så kommer troligtvist Julia, som jag inte har träffat på ett år! Men nu kallar böckerna på mig igen...

Kisses<33

280310



Vilken mysig dag det var igår! Vi kom till Hylte vid halv två och när vi kom till Nurije så dukade hon fram chips och godis (och vi var vrålhungriga, btw vet ni inte vad ni ska göra på en bussresa så spela kort). Efter att vi hade suttit och snackat ett tag så gick vi och käka kebab! Awesome, och hyrde film. I love you, Beth Cooper, en av de skummaste filmer jag har sett. På bussresan hem höll jag på att bli galen! Det var ett gäng som förfestade på bussen och mitt i allt ihop så säger busschaffisen att vi stannar här så att ni får ta en pisspaus, och jag ba: Detta är ingen jävla klassresa och sen höll bussen på att gå i sönder och det var en massa skit. Alice och jag gick hem från stan och Alice tog bussen vid mig istället. Idag så ska jag som vanligt plugga och städa, ni vet allt det som jag brukar göra. Ni har väl inte glömt att ställa fram klockan?

Kisses<33

270310



Det blev inget inlägg igår efter skolan, för det blev familjemys istället. Pizzabak och filmen 2012. Den var riktigt bra! Har ni inte sett den än, så borde ni. Idag ska jag till Hylte och fira sötaste Nurije! Kommer bli en jätterolig dag med det bästa. Nu ska jag vakna till lite till med OTH! Vi hörs när jag kommer hem!

Kisses<33

260310


Har jag sagt att jag och Alice ska till Oslo i maj?

Godmorgon allesammans! Hoppas att ni alla fortfarande sover och inte behöver vara uppe nu, och ha svenska som jag. Har fastnat i mitt arbete så nu tar vi lite paus! Genom att blogga! Bra va? ;) Ta inte efter mig bara! Äntligen fredag eller vad säger ni? Och det är fint väder, imorgon bär det av till Hylte. Men nu måste jag fortsätta så vi hörs sen när jag har kommit hem!

Kisses<33

250310



Så skönt det var med sovmorgon i morse! Ni anar inte. Italienskan idag var helt okej, fast jag var lite orolig för att Alice skulle få ett utbrott där ett tag. Vi pratade lite om resan och Agneta hade kollat på ett kloster där man kunde bo centralt i Rom, men man var tvungen att vara inne 23.45 för sen låstes dörrarna! Tyckte att det lät riktigt kul. Surprise, jag fick IG på matteprovet. Inget som förvånade mig direkt, men det blit nya tag nästa gång. På samhällen idag fick vi höra om två tjejer i trean som hade gjort sitt projektarbete. De hade startat en klädesinsamling och tagit på foto på personen som hade skänkt klädesplagget och sen tagit foto på mottagaren, så man fick se att klädesplagget kom fram och vem som fick det. Och de valde att åka till Gambia. Det var riktigt coolt gjort! Det fick mig och Amanda att börja bolla lite idéer, så vi får se vad det blir. Våren har kommit! På hålan idag gick jag, Amanda och Alice och köpte kanelbullar och satte oss på trappan och njöt av solen och att det snart är dags för lov igen. När jag kom hem åt jag min fika utomhus och läste lite. Awesome! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och chilla lite. Blir kanske ett OTH avsnitt också, vem vet!

Kisses<33

Jag borde..



Jag borde börja med italienskan, jag borde städa, jag borde packa upp. Det är en massa saker jag borde göra, men alla de saker jag vill göra då? Måste jag alltid skjuta saker åt sidan, för alla dessa borde? Gud, vad jag vill ha helg!! På lördag ska jag till Nurije och fira hennes födelsedag. 18 år! Snart är det Alices tur, tänk att min lilla Alice fyller 18! Helt sjukt! Nu ska jag städa, göra italienskan och packa upp. Ska bara koka té först, och lyssna på musik, och kanske prata med mamma lite..

Kisses<33

240310



Förlåt för ett sent inlägg, men har verkligen inte haft tid idag. Känns som att tiden springer ifrån mig. Först orkade jag inte gå upp i morse försen sju, så det var att fixa till sig snabbt och cykla till skolan för att ha idrott första lektionen. Där vi skulle visa upp våra danser och Mika var sjuk, så vi trodde att vi kanske kunde få göra det en annan gång. Så fan heller! Det var bara att göra om dansen och köra men det blev bra till slut. Resten av dagen var lugn, hade ett prov på engelskan som gick helt okej, om man tar bort en del vill säga. Alice och jag stack och tränade på SATS, efter skolan så nu är jag helt slut. Det har varit fint väder idag, vilket glädjer mig! Jag ska byta ut vinterjackan mot vårjackan nu hade jag tänkt. Plus att byta ut min svarta väska mot den nya bruna. Måste även fixa mina naglar för manikyren har börjat gå bort. Illa..vi hörs senare!

Kisses<33

Tisdagkväll!



Ni missar väl inte Desperate housewifes ikväll klockan nio på kanal fem? Det är ett av mina absoluta favorit program. Nu ska jag snart hoppa in i duschen, så vida min syster inte gjorde det precis, för då finns det aldrig något varm vatten...ska äta innan tror jag och sen ska jag krypa upp i soffan och antingen kolla på  OTH eller läsa en bok...hm..nu blev det svårt att välja. Vi får höras mer imorgon!

Kisses<33

Hey, soul sister



Hey, soul sister - Train

Kisses<33

Anna tipsar!



Detta är alltså den nya kategorin! Jag tipsar! Och denna gången tipsar jag om detta halsbandet, med många halsband i sig. Det är toppen om man vill liva upp en tråkig tröja, så att den blir lite roligare. Halsbandet köpte jag på Lindex för 99kr, vet inte om det finns kvar än, men Gina Tricot har haft ett annat också. Hoppas att ni kommer gilla den nya kategorin, skriv gärna kommentarer!

Kisses<33

Skolös?



Hur kan man tappa en sko? Jag aldrig riktigt fattat det, man märker väl om skon inte sitter på foten. Speciellt nu när det inte är direkt varmt ute. Om ni saknar en sko, som den på bilden så finns den på Östra stranden. Geografin idag var slapp, den läraren är helt klart bäst! Inget vettigt händer i heller. Efter skolan var det så fint väder och mamma mår inte så bra i heller så jag tog en runda med hundarna. Det var även då jag hittade skon. Och då fick jag en idé om en ny kategori här på bloggen. Det kommer snart upp! Nu måste jag dock återvända till engelskan tyvärr.

Kisses<33

230310



Hade en mysig förmiddag (?) på stan med Amanda, efter första lektionen gick vi in till stan och så lämnade jag tillbaka en kavaj från H&M, för jag var så osäker på den. Sen hade vi tänkt att äta lunch på Hello, men de öppnade tydligen inte försen vid elva, så det blev McDonalds. Jag hade mina nya lila Converse idag, och jag har fått världens skoskav! Håller på att dö! Nu när vi är tillbaka på skolan, är det dags för svenska där det är meningen att vi ska skriv ett arbete, som har med språkmytologi att göra. Bäst att sätta igång! Vi hörs när jag kommer hem!

Kisses<33

:D

Snacka om att jag blev glad när jag kollade besökantalet idag!! Hej till alla er nya läsare, och jag hoppas att ni stannar!

Kisses<33

Vår!!



Jag vill ha vår så att jag kan börja använda alla mina vår skor! Jag längtar så att det är helt sjukt! Tänk er att bara kunna slänga på sig en jeansjacka, en brun väska, till en korall färgade tunika, pumps och sen solglasögon på det. Låter det inte underbart? Jag sitter och kollar på alla mina vårkläder och min nya väska och det bara kliar i mina fingrar på att få använda dom!

Kisses<33

220310



Då var det måndag igen! En ny vecka full med saker att göra, visa roliga visa mindre roliga. Skolan idag var chill, min samhällslärare höll på att skrämma livet ur mig när vi snackade betyg. Han sa: Anna, du är född för att vara talare. Du har en sån grym retorik. Tack, så mycket. Jag har svårt för mig att ta till mig positiva saker när lärare eller någon i min omgivning säger det till mig. Det är alltid lättare att ta till sig allt negativt som folk säger till mig. Idag fick jag äntligen tag på Odd, så att jag kunde få fråga om det fanns någon chans att vi kunde få åka till Italien i trean, med italienskan så klart. Vi skulle lämna in en skriftlig ansökan och jag har fått uppgiften tillsammans med Jennica och Alice att hitta billiga tåg/flyg biljetter till Rom. Hoppas, hoppas! Nu ska jag återvända till min älskade engelska bok (NOT). Så vi får höras senare!

Kisses<33

Who I am



Nick Jonas & The Administration - Who I am

Who I am - Sister, friend and happy to be me.
Who are you?

Kisses<33

Stuff!


Klänning från VILA 160kr


Väska från MANGO, som nu finns i en liten hörna på MQ 499kr


169 kr (skivlagret)


Fransk manikyr Depend 100kr


Ögonskuggsborste 19.50kr (H&M), kajal 80ke (Isadora, detta är den bästa jag har haft), diadem 40kr (glitter)


Skor från Ti amo 399kr (Scorett)

Kisses<33

210310



Är det lagligt att vara så här trött? Känns som om jag inte har sovit på fem år. Alice och jag gick upp vid tio idag och åt frukost. Sen tog jag bussen vid tjugo i tolv tii Eurostop och mötte upp mamma och pappa, och åkte lite runder med dom. Imorgon är det måndag igen, orkar verkligen inte. Har ni märkt att det nästan inte finns någon snö kvar? Våren kommer med snabba steg och det gillas! Ska snart lägga ut bilder på vad jag köpte igår.

Kisses<33

Shopping, manikyr och New moon!

Varit i stan hela dagen, och det har varit jättmysigt! Hittade en massa fina saker, men jag får visa er imorgon för jag är hos Alice nu. Vi håller på att fixa våra naglar, köpte ny fransk manikyr idag. Vet ni? MANGO har kommit till Halmstad! De har fått sin egna lilla hörna inne på MQ, så där hittade jag min vår väska. blev riktigt lycklig alltså. Köpte en jättefin klänning på VILA, och jag upptaderade min mobil. Den blev så himla seg, men nu är det bättre. Självklart åt vi lunch på Hello, och Alice hittade fina grejer hon med. Ikväll blir det dags för att först titta på Twilight och sen för att titta på New moon, som vi så klart köpte först av allt. Nu ska jag återgå till mina naglar!

Kisses<33

200310



Då var det äntligen lördag! Jag vaknade pigg som satan vid åtta i morse, inte så konstigt med tanke på att jag gick och la mig halv tio pga. att jag var så trött. Men nu är jag utvilad och det var så skönt att få vakna av sig själv, utan en väckarklocka som ringer. Jag har precis duschat och håller på att fixa mig, ska snart gå ner och fixa frukost och sen vid halv elva sätter jag mig på cykeln och trampar in till stan för att möta Alice. Ni vet väl om vad det är för dag idag? Det är den 20 mars 2010, och vad händer idag då? Jo, New moon släpps på DVD! Så det bär av till skivlagret först av allt! Vi hörs senare!

Kisses<33

190310




















Då var FN-rollspelet 2010 avklarat. Och idag var faktiskt riktigt kul och mitt tal gick, bra. Plus att jag bad USA gå och sätta sig igen på deras plats när de ställde en fråga till mig. Sa även till dem att de borde skämmas. Det var så kul! Alla blev så chockad xD Resolutionen gick vidare i alla fall och jag, Kenya och Norge var glada och nöjda! Nu ikväll ska jag bara slappa med mamma och kanske kolla på film :) Imorgon ska jag och Alice till stan och shoppa loss!

Kisses<33

180310



Hemma från FN-rollspelet, så då var andra dagen också avklarad. Börjar faktiskt tycka att FN-rollspelet är kul. Har varit aktiv idag, lyckades till och med att ställa frågor. Vissa resolutioner var sämre än andra, men det viktigtaste av allt var att resolutionen som jag stödjer gick vidare till imorgon. Och mitt tal idag gick jättebra. Jag tvingade upp Mika och det gick jättebra för henne! Var så stolt! Nu hade jag tänkt att hoppa i myskläderna och städa. För det är så stökigt på mitt rum. Sen måste jag ju ladda för imorgon också! Då det är dags för tal i Galaxen!

Kisses<33 

170310



Första dagen av FN-rollspelet är avklarat och mitt tal gick jättebra. Fick jättemycket bra respons och min lärare satt och studsade på sin stol och sa när jag frågade han "Världsklass Anna". Slog ihop mig med Kenya och gick med i talarkedja. Just nu har jag hjärnsläpp, vet verkligen inte vad jag ska skriva. Hoppas att det ska lossna snart. Ikväll (som menas när jag är klar med talet), ska jag bara läsa och ta det lugnt. Ska även lägga mig i tid idag. Kunde inte somna försen halv tolv igår. Hoppas att er dag har varit awesome!

Kisses<33

160310



Dagen innan FN-rollspelet och nu kan man lungt säga att jag börjar bli nervös. Alla lärare är så vänliga nu helt plöstligt, Jag förstår att det är mycket med FN nu ni får närvaro om ni gör en uppgift. Kan de inte alltid vara så vänliga? Vi hade två inställda lektioner idag, så istället för att sluta tjugo i fem slutade vi två. Jag, Alice, Jenninfer, Jennica, Habibe och Nurije stack in till stan och åt på den gyllene måsen (Mc) och där blev det fuckat med toaletterna. Jag och Jennifer skulle gå på toaletten och vi stod och väntade i typ tjugo minuter innan vi fick reda på att toaletten var i sönder. Och någon hade tyckte att det var fantastiskt toligt att sätta skylten Ur funktion på fel toalett, så att den som funkade satt skylten på. Sen köpte jag och Alice strumpbyxor inför imorgon och jag, Jenninfer och Alice åkte ut till skopunkten för att Jennifer skulle köpa skor. Tror ni inte att vi krockar med bussen på våg hem? Så att vi måste stanna och vänta på att driftledningen ska komma innan vi fick åka igen. Men Jennifer såg sin pappa köra mot skopunkten, så vi fick skjuts med honom in till stan och jag hann med min buss. Alla nöjda och glada. Nu håller jag på att öva på mitt tal och lära mig att andas för jag är så nervös. Vi hörs imorgon om jag inte har svimmat och ramlat av scenen eller något.

Kisses<33

150310


Utan läppstift känner jag mig rädd, nervös, naken, exposed..

Man måste bjuda på sig själv. Det är mitt tips till er alla idag, bjud på er själva. Jag gör det hela tiden, fråga Alice. Tro det eller ej, men det finns en minimal chans till att jag klarade italienskan. Meningarna gick åt helvete och dialogen, men det var inget nytt. Tänker inte bli expert inom det området ändå. Vi skrev typ klart vårt tal idag och på onsdag kan vi lungt säga att det är tid att bjuda på sig själv. Ikväll är det dags för svenska hollywoodfruar. Det är nåt av det roligast jag vet. Nu säger den högt ärade delegaten från Malaysia adjö!

Kisses<33

140310



Då var det söndag mina vänner. Gillas inte alls. Hatar söndagar, för det menas med att imorgon är det måndag och att det snart kommer vara onsdag och då är det FN-rollspel vilket kanske kommer bli kul. Har inte bestämt mig än, men idag ska det i alla fall spridas planer och läsas resolutioner och kolla så att allt är klart i klädväg. Finns roligare grejer, ska även läsa första loggen på engelskan och kanske hinna börja med arbetet i Alternativ medicin. Hoppas att ni får en bra söndag, så hörs vi senare.

Kisses<33

At Alices place





Nu är jag alltså hemma hos Alice och vi sitter och trycker i oss godis fastän att vi snart ska äta. blir italienskt ikväll, och då hoppas jag såklart på pasta. Min och Alices åktur blev lång. Vi hoppade på bussen till Kärleken och hoppade av där ute också, men vi hittade ingenstans att fika så vi satte oss i en busskur och fikade. Hoppade på bussen och åkte ut till Brogård, men vi ville inte stanna där så vi satt kvar på bussen. Och till slut hamnade vi på stora torg. Och nu är vi hemma och har spelat kort. Jag och Alice kom delad etta plats, precis som vi gillar det!

Kisses<33

130310



Solen skiner, det är lördag och jag är ledig! Känner mig så glad, och lycklig. Idag har jag en hel dag inbokad med bästa vän. Vi ska ge oss ut i halmstad, vilket kommer innebära att vi sätter oss på någon buss och ser vart vi tar vägen. Kommer gå en runda också och så ska vi fika utomhus. Me like. Sen ska jag följa med henne hem och så blir det melodifestivalen ikväll. Vem hejar ni på? Ha en underbar dag lördag!

Kisses<33

120310



Blev ett lite sent inlägg idag, för jag han knappt komma hem innan jag däckade. Varit en lång vecka och nästa vecka kommer bli ännu tuffare. Tro det eller ej, men jag kanske lite grann (minimalt lite) ser fram emot FN-rollspelet. Dagens prov var ju matte och det gick lugnt åt helvete! Kunde ju inte ens rita upp en jävla graf! Den ökade bara hela tiden, den gick aldrig ner igen ju. Funkade inte för mig riktigt, IG på det. Men det är inte hela världen, kommer fler chanser. Nu har vi gäster och jag är inte så sällskaplig på fredagar, för jag är oftast väldigt trött. Så jag tänker gömma mig är uppe lite. Ha en bra fredag!

Kisses<33

110310


All I ever wanted - Kelly Clarkson

Snart är det fredag! Gud, vad jag längtar! Då är matten över och italienska provet gick åt helvete. Det kommer ju saker som jag inte ens hade pluggat på, visste inte om att det skulle vara med. Alice och jag hade tänkt att plugga matte på hålan, men så blev det inte. Whoops! Orkade helt ärligt inte. Fattar ändå inget om tillämpningar eller kvadratiska modellen. Fast nu måste jag tyvärr återgå till matten...

Kisses<33

Trött..


Fashion - Lady Gaga

Tror att det är fel på mina ögon, de bara stänger sig :O Jag vet att jag egentligen borde befinna mig med näsan i en bok, helst om italienska och ducktig som jag är hade jag med mig mattehäftet hem, men inte matteboken. Heja mig! Nu har resoultionerna kommit upp på fronter. Jippi! Jag vill sova bort resten av terminen. Orkar inte mer! Nu ska jag pigga upp mig med en kopp te (som är det enda jag har druckit i fem dagar nu, snart kommer det väl ut te genom öronen på mig). Bjussar på en låt!

Kisses<33

100310



Denna dagen har varit lång, fastän att det är min kortaste dag i skolan. Slutade två idag, men klockan kunde lika gärna har varit sju. Sov inte så mycket i natt för min hosta satte igång mitt i natten. Var helt slut när jag vaknade och jag upptäckte att jag inte behöver ha någon väckarklocka för jag vaknar så bra ändå. Det är väl positivt? Åh, Ellen loggade precis in på msn. Som jag saknar henne! Det bästa som finns är sommarkvällar med henne och nu har hon skaffat körkort också! Sen jag kom hem från skolan har jag pluggat italienska och snart ska jag plugga matte. Vart tog min fritid vägen? Någon som ha sett den? Hittar ni den får ni gärna säga till!

Kisses<33

090310



Vilken dag! Är så förkyld att jag knappt kan prata och denna dagen har varit helt körd! Först fick vi tillbaka vårt rättskunskapsprov och jag fick VG vilket är bra, men jag fick ryck på läraren när hon vägrade ge mig ett poäng för att jag hade glömt en bokstav i ett ord! En bokstav! Jag var så arg att jag började skratta och Alice skällde på läraren åt mig, plus att denna personen är vikarie och jag frågade vår riktiga lärare om hon fick bedöma det så, för det var ju inte så att hon inte alls kunde fatta vad jag menade. Men det fick hon inte, så när hon kom tillbaka skulle hon kolla på provet. Sen fick vi tillbaka resolutionen, där ingen av mina operativa var operativa, så det gick ju jättebra och jag ligger på VG i geografin. Men det bästa med hela dagen var att jag igår kväll hittade min storebror på facebook och fick kontakt med honom! Det känns så himla kul! Har sedan jag var nio varit nyfiken på hur han var och om jag var lik han på något sätt och nu kan jag få reda på det. Hoppas att er dag har varit toppen och nu missar väl inte Desperate housewife ikväll klockan 21.00 på kanal 5?

Kisses<33

Everything changes



Var inte så länge med Amanda och Alice. Typ en timme kanske och vi fick kanske inte så mycket sagt, men det var mysigt ändå. Sökte två jobb, så nu är det bara att hoppas på att man får napp. Jag vill ha sommar nu, bara ben och sandaler, hur låter det? Låter underbart enligt mig..

Kisse<33

080310



Vaknade tre gånger idag innan jag bestämde mig för att gå upp. Skickade ett retsms, bara för att det är kul. Men jag misstänker att jag kommer få det tillbaka någon gång. Idag ska jag förhoppningsvis snart in till stan och möta upp Amanda och Alice. Det känns som om det är så mycket som händer oss nu, fast på olika håll och jag vill ha en upptadering. Har ni haft den känslan någon gång? Att det händer så mycket i ditt egna liv och så mycket i dina vänners liv att du inte hinner med? Jag gillar inte den känslan, men som Amanda sa. Är mina vänner lyckliga är jag lycklig.

Kisses<33

070310



Idag var jag tydligen 91% lycklig idag! Känner mig faktiskt ganska lycklig. Har haft mycket att göra idag dock. Plus att det är tjugosjutusen grejer som jag inte har hunnit med (bla. att plugga italienska och matte). Men jag har ju studiedag så jag får väl ta igen det imorgon. Ska ha en mysdag med de sötaste och bästaste personerna i världen imorgon. Alltså Alice och Amanda, ska även söka jobb imorgon! Har tjatat om det ganska mycket nu, ska dämpa mig lite. Saknar gamla tider och jag har fått en sån vårkänsla i kroppen! Helt sjukt! Hörs imorgon!

Kisses<33

48% tur



Hade jag enligt ett test på facebook, låter inte så himla bra eller vad tycker ni? Men dagen har varit bra ändå, förlorade bara i kort men då har jag väl tur i kärlek. Nu har jag och Alice sett filmen Allt för min syster, mycket sorglig film. Nu ska vi se Luftslottet som sprängdes. Den var uthyrd på Hemmakväll, men man kunde köpa den så då sa pappa då köper vi den istället. Älskade pappa! Alldeles för snäll. Nu håller vi på att bädda och vi lyckades faktiskt köra en god middag också! Synd att inte alla kan ha Alice som bästa vän! Hörs imorgon!

Kisses<33

060310



Äntligen lördag och idag ska jag alltså söka jobb inne i stan hade jag tänkt. Och naturligtvis möta upp Alice och sen ska vi hem till mig. För tillfället befinner jag mig i sängen och har inga planer på att gå upp än. Trivs rätt bra här faktiskt. Men får väl snart börja fundera på att gå upp tyvärr. Vi hörs senare!

Kisses<33

050310



Jag vet att några av er väntar på inlägget om shoppingen från Teneriffa, men det är så sjukligt mycket i skolan nu så bloggen hamnar lite åt sidan. Ska försöka bättra mig och jag hoppas att det snart ska lugna ner sig. Nästa vecka väntar två prov, ett i matte och ett i italienska och veckan efter det är det dags för FN-rollspelet 2010. Vill bara få gjort skiten nu alltså. Imorgon ska jag ut och söka lite jobb i stan hade jag tänkt. Lämna in mitt CV lite överallt, vem vet jag kanske får napp! Alice kommer även och sover hos mig imorgon, var ju utan henne en vecka så jag måste ta igen all tid för att göra henne normal igen! :P Hörs imorgon!

Kisses<33

040310



Orkade inte blogg igår efter att jag och Alice hade varit på sats. Hämtade ut paket frän H&M och det enda jag valde att behålla från hela paketet var ett par shorts. Var så osäker på allt annat, att det kändes bättre att skicka tillbaka det. Skolan var chill idag och på hålan stack jag, Mika, Alice och Katarina in och fikade på älskade Hello! Nu har jag precis handtvättat min tröja från MANGO, som jag köpte på Teneriffa. Älskar den så skön, men måste tyvärr handtvättas, men det är den värd! Ska även städa idag hade jag tänkt och sen ikväll ska jag vila framför datan och OTH! Låter som musik i min öron! Vår mattelärare är bäst! Vi hade ingen svenska imorgon och då frågade vi om vi kunde ställa in matten, och han sa ja! Så istället för att börja  8.10 börjar jag 10.40 och det gillas starkt!

Kisses<33

Teneriffa!



Nu ska jag försöka få ihop i alla fall ett inlägg om resan. Delar upp det i shopping och i upplevelser. Fattar ni vad jag menar då? Det gör ni säkert. Första dagen då vi landade gjorde vi inte så mycket. Mamma och jag var ganska trötta när vi hade landat. Vi packade upp, gick ut och åt och sen stupade vi i sängen klockan tio över åtta. Så pigg var jag!



Någon dag var vi på stranden kommer inte ihåg riktigt vilken, det var ca 25 grader varje dag och 23 grader i vattnet. Mamma och jag var mestadels på vårt hotell och solade och badade, för vi hade inte så nära till stranden eller rättare sagt till en fin badstrand, men vi hade en surfingstrand nära oss.



Jag brände mig så klart första dagen, så andra dagen tog vi en liten längre shoppingrunda. Me like! Fick shoppat en hel del, har jag berätta för er att jag har världens bästa mamma? :)



På torsdagen var vi på en ö nära Teneriffa som heter La Gomera. Det var en jättefin ö, mycket grönare än Teneriffa och utsikten var helt amazing!







La Gomera har ett eget språk som är med på FN:s världsarv lista, de visslar istället för att tala. Vi fick höra när de talade det och det var riktigt grymt! De har även med en nationalpark som är med på listan. I början av parken fanns det ett exemplar av alla växter som fanns i parken, som bara växte på La Gomera.



Det fanns snö, uppe vid vulkanen Teide! Det var helt sjukt vackert när man kunde se toppen av den.

Detta får bli allt för idag, hinner inte mer just nu. Har lite småsaker att fixa inför imorgon och ni glömmer väl inte att klockan nio ikväll börjar äntligen Desperate housewifes!
Hörs imorgon!

Kisses<33

020310

Back in the game!
Då är jag äntligen tillbaka från Teneriffa och full upptadering kommer när jag kommer hem. Skulle bara slänga in ett snabbt inlägg, så att ni vet att jag lever. Har resolutionsskrivning nu, naturligtvis och nu måste jag fortsätta.
Ha det bra!

Kisses<33 
RSS 2.0