Love!



Sorry, men det är så svårt att sätta sig vid datan när det är fint väder och när sista matchen har varit så orkar jag inte blogga för då är jag så trött. Habibe, Alice och jag stack aldrig till stranden utan det blev en rund i stan istället. Igår så var Essi, Blanka och Sara här! Vi hade det supermysigt och Essi var så mysig igår. Trodde aldrig att jag skulle släppa henne. Idag ska i alla fall jag och Alice in till stan en runda. Vet inte om Jennica, Nurije och Habibe hänger med, har inte snackat med dom än. Ha en awesome day!

Kisses<33

Next: the beach!



Godmorgon! Idag blir det stranden med Alice och förhoppningsvis även med Bibe. Ska snart börja terra henne, min favorithobby! Ska även en runda till stan för att låna nya böcker, vet en jag redan vill ha. Om jag nu hittar den...det är en annan fråga. Vi hörs förhoppningsvis senare, om jag orkar sätta mig vid datan vill säga.

Kisses<33

Argentina!



Hola mina vänner! Blev inget inlägg igår, för jag åkte till Laxvik på morgonen och efter 20.30 matchen igår så däckade jag. Var helt slut. Idag åkte mamma, pappa och jag till Eurostop en runda. Fick en jacka av mamma som var på rean på H&M, det gillar vi! Sen åkte vi hem, solade lite och efter det drog vi hem till Sara, Jeppe, Essi och Blanka. Där blev det vattenkrig (Emil och Essi hade en hink och en vattenpistol och hällde allt på mig). Snabbt hem vid fyra för att se England-Tyskland, som slutade i katastrof! Hoppas att den domaren får sparken. Men Argentina vann i alla fall över Mexico och det gillar vi! Nu ska jag snacka med mina tjejer om vad som händer i veckan!

Kisses<33

Glad midsommar!


Midsommar förra året.

Hejsan allesammans! Hoppas att ni mår bra. Idag är det midsommar och vi ska ha gäster här hemma. Alice kommer efter att hon har jobbat klart för dagen och det är sjukligt bra fotboll idag också 16.00 Brasilien-Portugal och 20.30 Chile-Spanien. Så det kommer bli fotboll idag också, fastän att det är midsommar! Ha en awesome day!

Kisses<33

Without love














Carpe diem (fånga dagen på latin, 279kr)


(Klänning från H&M 299kr)


(Ring från GinaTricot, var på rea)

Nu har Sara åkt! Hade en jättemysig dag med henne igår, vi tog hennes bil och åkte till Varberg och shoppade lite. Blev en klänning från H&M och en ring från Oxxo. Har fått dille på ringar, älskar dom! Sara råkade även köra mott rött igår, för hon såg inte stoppljuset. Skratta som bara den! Kunde slutat illa, men som tur väl var så hände inget. Sen mötte vi upp Alice och hennes lillasyster i stan, sen tog vi med oss Alice hem till mig och så gick vi ner till Japans minigolf och spelade lite. Vann gjorde jag! Fotbollen igår Grekland-Argentina sög väldigt mycket. Grekland var redan ute från VM så de försökte inte ens, och Argentina hade redan gått vidare, så det var ingen vidare match. Nigeria-Sydkorea var lite roligare i alla fall, men tyvärr så åkte Nigeria ut.

Idag har jag inga större planer, kolla fotboll (såklart). USA-Algeriet och England-Slovenien (16.00 börjar båda matcherna). Har dammsugit på nedanvåningen, ska kanske städa mitt rum (om jag nu orkar).

Kisses<33

Sorry!

Har inte bloggat på fyra dagar, men det har varit så mycket annat som har hänt. Sara är här, så ger er ett fullt inlägg efter att hon har åkt!

Kisses<33

Ti Amo



Det var väldigt jobbigt att gå upp igår morse och jag när jag kom hem från Ullared var jag så trött att jag inte orkade blogga. Tyskland och England ballade också ut igår. Vet inte riktigt vad som händer med alla topplag, alla verkar har fått problem. Kanske något som går? Ullared var kul i alla fall! Roligast var dock när Alice och jag hörde:

"Gekås kundradio. Anna Kalén och Alice Banelind, vill ni komma till kundtjänsten vid ingången där Jennica väntar"

Alice och jag skrattade så att vi grät, så kul! Lite internt skämt oss emellan ;) Fick med mig tre filmer hem i alla fall, ett nagellack, sololja och choklad! Me like! Idag ska jag bara slappa, är så trött! Ha en bra dag!

Kisses<33

Lycka! <3







Argentina vann med 5-1 mot Sydkorea! :D:D:D:D:D:D

Kisses<33

Another day



Hola mina vänner! Idag ska min Amandish sätta sig på planet från Kreta och åka hem igen, så ni kan ju bara gissa hur lycklig jag är över att hon snart är hemma oss mig igen. Vaknade nio idag av alla tider, men det är nog bra för jag, Jennica, Alice, Nurije och Habibe ska till Ullared imorgon och bussen som ska ta mig, Habibe och Alice till Hylte går kvart i tio så det blir en tidig morgon. Jippi! Det känns så weird att vi kan sitta och bestämma att vi ska ta bilen och åka iväg någonstans. När blev vi så stora? Hänger inte med..Idag mina vänner får vi hoppas att Argentina har mer tur än vad Spanien hade igår. Förlorar dem mot Sydkorea vet jag inte vad jag gör, får hoppas att Messi och resten av den argentinska truppen kan rädda situationen. Dagens tv-tider:

13.30 Argentina-Sydkorea
16.00 Grekland-Nigeria
20.30 Frankrike-Mexico

Ha en underbar fotbollsdag, för det ska jag ha (förhoppningsvis, beror på Argentina)!

Kisses<33 

And now what?

Hoppas er dag har varit bra, min dag har gått upp och ner. Började med sen frukost med mamma och syster årets första utomhus frukost! Gillas starkt! Oljade in utomhusmöblerna, hann dock inte klart ska fortsätta imorgon tror jag och SPANIEN FÖRLORADE MOT SCHWEIZ!!! Fattar verkligen ingenting?! Är fortfarande chockad, snacka med Bibe och Jennica och de fatta heller ingenting! Vad sysslade Spanien med? Ska sörja nu..

Kisses<33

I can't understand



Vad ovanligt, det regnar! Har väl aldrig hänt förut eller? Blev inget inlägg igår, full rulle hela dagen. På morgonen kom socs (hände som vanligt inget vettigt), efter det åkte pappa, Alice, syster och jag in till stan och köpte sommarkort. Alice och jag köpte en glass i stan innan vi tog bussen hem till mig och återupplevde hur det var att vara fem och sparka en boll mot väggen. Hade en mysig dag igår i alla fall. Idag kommer Alice hit, mamma och pappa är iväg och det är spännande fotbollsmatcher idag! Nya Zeeland-Slovakien (13.30, SVT1), Elfenbenskusten-Portugal (16.00, TV4) och Brasilien-Norkorea (20.30, SVT1). VI har en spännande dag framför oss och nu åskar det..måste dra!

Kisses<33

Please?



Kan det inte bli fint väder igen snart! Är så trött på att vakna varje morgon och titta ut genom fönstret och se grå himmel. Igår var det fotboll hela dagen nästan! Argentina vann mot Nigeria med 1-0, men det borde ha varit minst 3-0. Messi sköt flera gånger mot mål, men bollen ville inte in och Nigerias målvakt var sjukligt bra! Englands målvakt Green mår nog tyvärr inte så bra idag, han råkade släppa in bollen i mål efter att han hade fångat den. Tycker så synd om honom..i morse så gick jag en runda efter att jag hade ätit frukost. Awesome! Inga roliga matcher idag direkt. Algeriet-Slovenien (13.30, SVT1), Serbien-Ghana (16.00, TV4) och den matchen som jag antagligen kommer se idag Tyskland-Australien (20.30, SVT1).

Kisses<33

Today is the day



Hoppas att allt är bra med alla. Hade en mysig kväll med syster igår och idag kom söta Essi hit. Vi har spelat Dora - dansspelet, hon är så söt!! Var och handlade med pappa (rättare sagt pappa travade och jag handlade) och sen åkte jag, mamma, Essi och pappa till Eurostop. Fick ett jättefint diadem, ett blått med en rosett på. Nu är det snart dags för matchen jag har väntat på!

Argentina - Nigeria

Ber till Gud att Argentina vinner! Är så rädd att Maradona har fuckat upp hela laget och att allt bara kommer bli skit. Be med mig snälla! Försnacket börjar 15.30 och matchen börjar 16.00 SVT1.

Kisses<33

11/6-2010



Då är dagen som jag har väntat på hur länge som helst. Vi har diskuterat om vem vi tror som kommer vinna VM-2010 och om exakt en månad så kommer vi ha svaret. Kollade på konserten igår och på uppladdningen inför VM, så det blev en sen kväll igår. Nu ska jag städa innan första matchen spelas Sydafrika - Mexico.

Kisses<33

Summertime!


Söta Jennifer och gulliga Alice <3

SOMMARLOV!!
Tio veckor utan att behöva gå upp klockan sex på morgonen, sounds awesome! Hände inte så mycket på skolan idag, vi sa hej då och så lyssnade vi på när rektorn höll sitt årliga tal som ingen egentligen lyssnar på men som ändå måste hållas och sen slutade vi. Jag, Nurije, Jennica, Jennifer, Alice och Habibe skulle ta bussen från Netto och precis när vi kom till statoil kom bussen! Har aldrig sett Habibe springa så fort i hela sitt liv! Haha! Hon sprang mot rött och vi andra kom efter (Alice sprang i klackar) och vi hann med. Det var riktigt kul, sen sysselsätte Habibe och jag oss genom att springa mellan butikerna inne i stan, Så jag har till och med fått motion idag. Inte illa! Käkade kebab (som vanligt) på Victoria. Dock var det bara jag, Jennifer, Habibe och Alice som åt. Allt hade varit perfekt om min älskade Amanda också hade varit hos mig.

Spanien.  Främre raden från vänster; Xavi Hernandez, Cesc Fabregas, David Villa, Joan Capdevila, Carlos Puyol, Bakre raden från vänster; Albert Riera , Iker Casillas, Sergio Ramos, Raul Albiol, Xavi Alonso och Fernando Torres  Foto: AP/Scanpix
Spanien. Främre raden från vänster; Xavi Hernandez, Cesc Fabregas, David Villa, Joan Capdevila, Carlos Puyol, Bakre raden från vänster; Albert Riera , Iker Casillas, Sergio Ramos, Raul Albiol, Xavi Alonso och Fernando Torres Foto: AP/Scanpix

Imorgon är det äntligen dags för VM! Har längtat efter detta så länge nu och imorgon är det äntligen här! Jag får lyckorus varje gång jag tänker på det och uppladdningen börjar redan ikväll med en konsert på SVT24, fortsätter med VM-uppladning SVT1 22.00 och 23.15 så sänder SVT gamla VM krönikor hela natten! Så kan ni inte sova i natt, så vet ni vad ni ska kolla på!

Kisses<33

My dreams are coming true



Vilken underbar dag! Fick reda på att jag har VG i samhälle. historia, engelska och idrott. Är så glad att jag blev trött. Kom hem, käkade mammas godaste lasagne ever och däcka sen i sängen. Vaknade för en halvtimme sen typ. Helt slut. Är kanske alla nerver som släpper, inte vet jag. Ska krypa ner i sängen igen dock och kolla på film. Vill inte gå ut i alla fall. Blir HSM maraton! Var längesen jag såg dom.

Kisses<33 

Snart, snart!

Argentina. Övre raden från vänster; Sebastian Dominguez, Nicolas Ottamendi, Juan Sebastian Veron, Mariano Andujar, Jesus Datolo och Gabriel Heinze. Främre raden från vänster; Lionel Messi, Carlos Tevez, Maximiliano Rodriguez, Javier Zanetti och Javier Macherano Foto: AP
Argentina. Övre raden från vänster; Sebastian Dominguez, Nicolas Ottamendi, Juan Sebastian Veron, Mariano Andujar, Jesus Datolo och Gabriel Heinze. Främre raden från vänster; Lionel Messi, Carlos Tevez, Maximiliano Rodriguez, Javier Zanetti och Javier Macherano Foto: AP

Snart är det slut på tvåan. snart sommarlov, snart VM 2010! Snacka om att jag längtar alltså! Köpte VM-guiden från Expressen idag och Hallandsposten var vänliga och skickade också ut en liten guide. Har femtiosju spelscheman för VM nu känns det som. De lag som jag hoppas kommer i toppen är:

1. Argentina
2. Spanien
3. Italien (om allt går åt pipsvängen)

Hoppas dock att Argentina och Spanien hinner fixa allt innan jag behöver heja på Italien. Idag så drog Alice iväg mig till SATS för att träna klockan tio på morgon. Trodde fan att jag skulle somna på cykeln. Drog till skolan hade min samhällslektion i typ 40min och sen var det typ slut. Ska bara snacka betyg på alla lektioner imorgon tror jag. Vill inte veta hur det gick i samhälle och historia. Tror tyvärr att det bara blir G..Ska kolla på en film nu! På Canal+first!

Kisses<33

YES!



Jag klarade mig! Precis dock, men jag klarade det! Känns skönt att man kan gå över till steg 3 utan att behöva tänka på steg 2. Fasen vad det regna ute!! Var helt genomblöt när jag kom till skolan, det bara rann. Helt sjukt! Efter skolan stack jag, Jennica och Alice till Mc och käkade lite. Blev en runda på stan och jag kollade på en resväska som jag ska önska mig när jag fyller år. Måste ha en större nu när jag ska ut på alla mina kommande resor! Lånade även böcker och nu hade jag tänkt att fylla på min tékopp och lägga mig i sängen med en bok!

Kisses<33

And now what?



Hejsan på er allesammans! Min dag/kväll igår var supermysig. Tjejerna kom vid fem och så käkade vi lite och snacka. Alice stannade längst och när alla hade åkt hem så kollade jag på filmen Ladder 49 som gick på kanal5. Älskar den filmen, och efter det gick jag och la mig. Gick upp vid elva i morse och då körde jag på kombinerad frukost och lunch. Muma! Sen när jag skulle gå ut med hundarna kom Ellen springades och följde med. Satt och snacka lite inne hos henne och nu kollar jag lite runder på utbildningar till nästa år. Känns lite läskigt att tiden har gått så fort..

Kisses<33

Watch me and you learn some



Städning, solning, ut och gå med hundarna och sola står på schemat idag innan det är dags att börja laga mat till mina favorittjejer ikväll. Saknas en dock, min Amanda <3 Saknar henne sjukligt mycket! Fy vad det var segt att gå upp imorse. Ville verkligen inte men nu är jag uppe och har snart stadat klart nedanvåningen och då tar vi oss upp på ovanvåningen. Efter det tar jag en paus och går med hundarna tycker jag! Måste fortsätta! Mycket att göra, på så lite tid!!

Kisses<33 

Shine a light



Skolans dagar blir bara mer och mer onödig! Idag på svenskan kollade vi på film, sen hade jag och Habibe håla till halv tre egentligen men jag skulle göra ett italienskaprov på hålan. Hoppas att jag satte skiten denna gången! Vet redan minst tre fel jag gjorde..Treorna hade Melodifestivalen idag, och den bästa klassen vann. Med andra ord SPSP07! Hihi! Tro det eller ej men Agneta lät mig och Alice kom hem från engelskan, och det har aldrig hänt förut. Nu sitter jag hem med hundarna och passar dom, imorgon kommer Nurije, Jennica, Mika, Alice, Jennifer och Habibe hem till mig. Vi ska käka tacos och bara ta det chill. Nu ska jag återvända till min VM-bibel som man kan köpa för 29kr med Aftonbladet. Ha en bra fredag!

Kisses<33

Us against the world


Älskar denna bilden! Jag och Alice gav Amanda detta fotot när hon fyllde 18<3

Sent inlägg idag! Mentorsdag idag med världens bästa SPSP08. Blev korvgrillning, brännboll, kub och en glass senare. Lovely! Kom hem och slängde mig i solstolen och jag har så klart bränt mig. Fattar inte vad det är som händer! Jag brukar aldrig bränna mig, men nu händer det hela tiden. Weird..var på SATSdans med Alice nu på kvällen, var jobbigare än vad jag minns...inte bra. Nu ska jag snart lägga mig och kolla på Åter till Cold mountain. Älskar den filmen!

Kisses<33

Gonna miss you like hell!



Idag var det sista dagen man såg Amanda i skolan, kommer sakna henne som fan! Känns som en halva av mig åker iväg, gillas inte! Hade en mysig förmiddag på stan med Alice i alla fall, ska aldrig mer vänta på att grejer ta slut för det blir så förbannat dyrt i slutändan! Helt sjukt! Naturligtvis upptäckte jag att jag hade glömt att med mig plånboken när jag hade kommit in i stan, så jag fick vända hem igen och hämta den och sen cykla tillbaka. Duktigt Anna! En tjej som hette Frida kom och hälsade på vår klass idag, supergullig! Kommer från Göteborg, mina hemtrakter ;) och jag hoppas verkligen att hon väljer vår klass, för hon verkar vara jätte go! Hade mitt muntliga med Måns idag, i geografi och nu har jag mitt VG! Känns nice! Ska fira med té och en film hade jag tänkt!

Kisses<33
RSS 2.0