dentrettiondenovember

Hej bloggen!

Imorgon är det första december!! Då får jag öppna mina julkalendrar. Har en med choklad som vanligt och en med smink, som min mamma köpte till mig. Me like! Skolan gick snabbt idag faktiskt. Amanda och jag är snart klara med vår uppsats, vi håller på med slutdiskussionen nu. Heja mig och Manda!!!

Fick världens skrattanfall på engelskan med Amanda och lite med Alice:P Pluggade när jag kom hem och nu tänkte jag lägga mig för jag är så himla trött!

Kan ni gissa vilken kalender som är vilken ;)

Kisses<33

Första advent!



Kisses<33

Julskyltning

Det var mycket folk på stan, men det tycker jag att det ska vara på julskyltningar. Man ser alla ljusen tändas alla förväntans fulla ansikten och känna glädjen! Jag älskar julen!

Hittade även ett på leggings från Monki som fick följa med hem!


Det är hyshakar(?, hur fan stavas det) 250 kr

Kisses<33 

Sol och värme<3

Nu har jag och mamma bestämt oss för att på sportlovet att vi ska dra till Teneriffa! Okej, det var jag som kom på idén och som bestämde vart, men jag har ju så bra idéer eller vad tycker ni?


Jag längtar!

Kisses<33

dentjugoniondenovember

Hej bloggen!

Idag är det första advent och det är lika med julskyltning! Mamma, pappa, jag och syster ska dra in till stan i eftermiddag någon gång, vet inte riktigt när och sen kommer hela familjen hem hit och så ska vi käka lite. Stor mysfaktor på det!

Ska ni hitta på idag?

Kisses<33

French nails

Har ni tid någon dag och tålamod, så gör french nails!
Jag tycker att det är jättesnyggt men det tar en sån himla tid, men idag har jag gjort det i alla fall. Det tog närmare en timme att göra det.

Lägger ut en bild på resultatet, bilden blev dock inte så bra, men ni får stå ut!



Kisses<33

dentjugoåttondenovember

Hej bloggen!

Hoppas att ni sov lika gott (och länge) som jag gjorde. I morse när jag vaknade åt jag en stor och ärlig frukost och bara tog det lugnt och nu har det varit full rulle sedan dess. Har städat, duschat, läst och hunnit med lite annat. Hade tänkte att jag skulle hinna med och göra fransk manikyr idag och oom jag hinner innan mamma har kommit hem så ska jag ta en promenad med hundarna. Annars tar jag en själv!

Hörs senare!

Kisses<33

dentjugosjundenovember

Hej bloggen!

Äntligen fredag! Skolan gick rätt fort idag, vi had eingen svenska på morgonen så vi fick en lite sovmorgon. Jätteskönt, dock så väckte regnet och blåsten mig. Illa...fick reda på att jag ligger på ett starkt VG i turism och om jag sätter MVG på nästa uppgift så kan jag få MVG! Så nu jävlar måste jag ge allt.

Ikväll är det ju Idol och idolerna är ju i malmö idag. Hoppas fortfarande på att Erik och Tove ska ta sig till finalen.
Nu ska jag snart gå ner och äta mat och ta det lugnt.

Ha en underbar fredag!



Kisses<33

dentjugosjättenovember

Hej bloggen!

Hoppas att ni har haft en bra dag, för det har jag. Vi spelade spel på italienskan. Mycket nice! Sen lyckades jag faktiskt fatta ett mattetal idag, tro det eller ej. Mycket stolt över mig själv! Sen hade vi håla och då skulle jag och Alice plugga lite på svenskan, och så satt vi med killarna i klassen. De har väldigt konstiga samtalsämnen alltså, men de är för jävla roliga!

Nu ikväll ska jag plugga på engelska glosprovet vi har imorgon och jag klarade idrottsprovet. Fick VG (tack), men jag måste vila först. Kan inte hålla mina ögon öppna nästan!



Kisses<33

dentjugofemtenovember

Hej bloggen!

Tyvärr blev det inget mer inlägg på bloggen igår för jag var så himla trött när jag kom hem att jag ungefär bara satt framför tv:n hela kvällen. Började med att kolla klart på Harry Potter, gick vidare till Ugly Betty och sen till DPH. Så det blev bara en slappekväll.

Idag så började dan jättebra! Fick reda på att jag har chans till MVG i pyskologi (hur nu detta har gått till vet jag inte, för jag kan inte direkt påstå att jag tycker att jag är vidare bra på det) så sätter jag MVG på provet får jag slut betyget MVG, men jag vet inte riktigt om jag kommer klara det. Blir alltid så pressad när lärare säger sånt till mig.

Efter det kom jag och Amanda igång bra med uppsatsen! Nu har vi inte mycket kvar på resultat delen, utan vi kan snart börja med slutdiskussionen. Me and Amanda rules!
Ja, och så kommer vi till lunchen idag som inte gick att äta (ovanligt). Jag fattar inte att det ska vara så svårt att laga god mat. När jag och Amanda gick och slängde maten, så sa
Mattanten: Men ni har ju inte ätit nåt.
Jag & Amanda: Nej, men det gick inte och äta.
M: Nähä, och varför inte det?
J & A: För att det var senap i den.
M: Jaha. Ja, men då fattar jag.

Okej, vad bra att hon gör det för det gjorde inte jag. Vi stack in till stan för att se om vi kunde hitta två böcker som vi behövde till vårt arbete. Vi hittade den ena men inte den andra. Snälla! Ställ tillbaka böckerna där de stod eller där de ska stå. För ni blir säkert som jag och Amanda, skitförbannade i fall ni behöver en bok, men om ingen har orkat att ställa tillbaka den, så finns den inte där.

Sen på geografin var Alice så rolig! Hon vände sig om och sa till oss: Asså hon är ju så jävla dum i huvudet! Och grejen är den att Alice inte brukar säga sådana saker, men har man ätit en knäckemacka till lunch, så får man ha överseende. Men denna personen är faktiskt inte smart!

I kväll ska jag äntligen till SATS, för en gångs skull är vädret på min sida! Yes! Så ska snart möta upp henne!

Ha en bra kväll!



Kisses<33

dentjugofjärdenovember

Hej bloggen!

Hoppas att ni har haft en bra dag hitintills. Min dag har varit det i alla fall. Vi har hunnit ha pyskologi, jag fick VG på min filmanalys. Dra mig i svansen och däng mig i backen som Sid säger i Ice age. är riktigt stolt över mig. Haha!

Nu har jag turism, måste fokusera lite nu så vi hörs senare!

Ett hakkors! Nej, det är jättelikt Hitlers märke! (då har man inte mycket koll).

Kisses<33 

dentjugotredjenovember

Hej bloggen!

Snart får jag öppna mina julkalendrar :D
Jag längtar! Skolan har varit okej idag, gick hyfsat snabbt hade ganska mycket att göra. Pluggade på geografin och sen på hålan gjorde jag mitt idrottsprov. Jag hoppas att det gick bra..sen på engelskan kollade vi på film och i slutet diskuterade vi den.

Efter skolan stack jag och Alice in till stan för att köpa Harry Potter och halvblodsprinsen, som äntligen har kommit ut. Såg ju den i sommras, tycker att de kan vara lite sega ibland, så om jag hinner så ska jag se den i kväll! Beror på hur det går med geografin. Nu ska jag käka lite och sen ska ju återvända till pluggandet!



Kisses<33

Picture!

Hade lite tråkigt så jag gick in på picnik och gjorde fina bilder istället!











Kisses<33

Söndag kväll

Fattar ni?

Hela helgen har gått och nu väntar tre veckor full med plugg, ågenst och stress (y).
Tack som in i Amanda, Alice och Mika för att ni altid peppar vidare mig när det känns som tuffast och Amanda! Vi kommer fixa detta! Like we always do :)

Det var jättemysigt på Wapnö. Det känns att julen äntligen är på väg nu. Gud vad jag längtar till den 18 december! För då är det äntligen dags för lov och så ska man till Gbg! <3

Nähä...det var den vilan, ska sätta mig med pissgeografin nu!


Du & jag Amanda, du & jag <3

Kisses<33

dentjugoandrenovember

Hej bloggen!

Då var det söndag igen och idag ska vi till Wapnö på julmarknad. Fattar ni att nästa söndag är det första advent! Snart är det jul och ännu bättre jullov! I fredes var det fyra veckor kvar (klart att man har nedräkning) och vad skönt det ska bli med lov igen!

Skulle ju plugga igår och det gjorde jag väl, men inte alls lika mycket som jag bordde ha gjort, så jag får sätta mig nu lite innan jag åker!





Ha en bra söndag!

Kisses<33

dentjugoförstenovember

Hej bloggen!

Igår kväll började sjukt konstigt. En man hade när mamma kommit hem, varit på vår baksida och sen sprungit och hoppat över vårt staket när han såg att mamma kom. Jag var då ensam hemma och på ovanvåningen och hade inte låst dörren, mamma kom in och berättade detta och ringde till pappa. Och medens hon pratade med pappa gick hon kollade i fönstret, och då stod denna mannen och tittade in i vårt hus från grannens tomt. När han såg att mamma såg gick han upp mot grannens vägg. Mamma ringde polisen, pappa kom hem och efter det var han försvunnen. Men sen visade det sig att han hade stått och tittat in i vårt fönster sen klockan halv fem, och då var jag och min syster ner och vi såg inte honom. Sen åkte hon och jag var ensam hemma och det var då han gick in på vår tomt. Fy fan vad läskigt det var!

Vågade in ta bussen in till stan sen, eller jag vågade inte gå och ställa mig på en busshållplats rättare sagt. För det är så dålig belysning här ute. Så pappa skjutsade mig in till stan, där jag mötte upp Marre och Mika. Vi gick och käkade kebab på Idas och vi satt där i en och en halvtimme tills det var dags att gå och möta upp Alice. Men hennes buss blev försenade så vi hade lite smått panik! Amanda, Marre och jag sprang i förväg för att köpa popcorn och sånt och sen sprang vi in i biosalongen och vi hann.

Men OMG, vad bra filmen var!
Måste gå och se den igen! Kan inte vänta tills den kommer ut på DVD. Mika var hyfsat lugn i alla fall, fick bara tre blåmärken, ett rivmärke och ett bitmärke. Hon blir lite arg ibland när hon ser på twiliight. Ha överseende!

Idag, ska jag plugga :(
Och sen kommer Essi ikväll! :D Hon ska sova oss, och det ska bli helt awesome!

Ha en underbar lördag!!


Lukas hälsar!

Kisses<33

dentjugondenovember

Hej bloggen!

Idag är det äntligen dags för New moon!
Kan inte riktigt fatta att denna dagen har kommit, det kanske låter lite larvigt men jag har väntat sen Twilight kom ut, vilket är för nästan ett år sen. Men nu är det äntligen den tjugonde november!

Skolan var chill idag. Svenska, matte, privatekonomi och sen kom det en tjej från EU-kommisionen i Bryssel som hade gått på Sannarp på 80-talet. Coolt ibörjan, men segt i slutet. På engelskan kollade vi på film, som var tråkig...

Kom hem, duschade, tog ut mina läkörhängen för nu har det nämligen gått sex veckor så nu kan jag sätta i andra! :) Ska sova en halvtimme snart och sen fixa mig. Kvart i sex ska jag ta bussen in till stan och käka mat och klockan 21.30 är det dags för NEW MOON!


Hela Twilight gänget från första filmen!

Kisses<33


Demi Lovato - Remember December



Jag är ledsen att jag inte kan vara den du vill att jag ska vara, men jag är jag och det är inget jag kan ändra på. Du sårar mig när du lägger dumma kommentarer eller när jag försöker prata med och du bara skrattar bort det. Vet inte vad jag ska göra för att du ska förstå, men jag ger snart upp. Jag orkar inte med falsk vänskap utan ska du vara min vän, så var det då! Men behandla mig väl och ta mig inte för given. För även jag har en gräns.

Kisses<33

dennittondenovember

IMORGON ÄR DET DAGS!

Äntligen! Hela denna dagen har bara kännt som en helt onödig dag. Den hade inte behövt finnas helt enkelt. Dan har liksom bara gått ut på att vänta. Skolan var chill idag. Italienska funkade och Amanda och jag gjorde hela fyra tal på matten! Var av vi fick hjälp med tre...illa!

Hade ingen normal idrott idag, utan vi var på en föreläsning om kost och nu ska vi göra en kostdagbok...huh..
Undra hur detta ska gå. Det märker vi!

Ska plugga lite nu!


Imorgon är det äntligen dags!!

Kisses<33

denartondenovember

Hej bloggen!

Vet ni vad...tror ni inte att pyskologin var inställd i morse? Någon måste verkligen hata mig...kunde ha sovit en timme mer, trodde att Amanda skulle bli galen! Hon gjorde samma sak som mig, skrattade utan att kunna sluta. Men en positiv sak är att vi har äntligen kommit igång med vårt arbete på historian/samhällen. Vi bestämde oss för att skita i vad Ulf sa och köra vårt egna race, vilket är bäst!

Men vädret (Timothy) är verkligen inte på min sida. 
Här i halmstad är det storm. Det regnar och bläser så att man inte kan cykla. När jag kom hem, så var hela jag blöt så det var inget mer att göra än att hoppa in i duschen! 

Har pluggat nu på geografin och ska snart sätta mig med italienskan och idrotten. Imorgon är det torsdag vilket är lika med att det snart är fredag! 


Bild från Lion and the lamb.

Kisses<33

 

Helvetes satan!

Denna dan började bra, men efter turismen gick allt bara fel!
Fick reda på svenska uppsatsen, som jag la ner en och en halv månad på och jag fick G-. Hon fullkomligt sågade min uppsats. Detta var inte bra, det var inte bra, det var hackigt.
Jag bröt ihop utanför klassrummet när jag kom ut. Inte så att jag började gråta, utan jag satt och skrattade. Asså fy fan..

Sen skulle vi gå och äta på 20 minuter, då hade fisken tagit slut. Så vi fick potatis med senor (kött) med vatten. Det var nån gryta, eller det skulle nog föreställa det. På samhällen, när jag och Amanda började göra rätt då kommer Ulf och säger att vi gör fel. När vi gjorde som han sa, men han brukar ju ändra sig.

Kom hem och trodde att jag skulle få mat, för mamma sa att det fanns mat till mig och jag var vrålhungrig. Då hade min syster ätit upp all pasta. DÅ började jag gråta för då rann bägaren över.
Jag blir så trött på att alla lärare hela tiden pressar oss. Vi har så himla mycket att göra och att hela tiden sätta press på oss gör inte saken lättare.

Så jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att er dag har varit bättre än min!

Snart är det New moon! Som tur väl är!

Kisses<33

densjuttondenovember

Hej bloggen!

Hoppas att allt är bra med alla!
Själv sitter jag och har turism, fast vi har ingen lärare idag så det är lite fritt! Me like! :D

har inte hunnit hända så mycket idag, slutar sent så det kommer ett lite senar inlägg idag!

Kisses<33

Musica


Rihanna - Russian Roulette

Kisses<33

densextondenovember

Hej bloggen!

Ska bara upplysa er om en sak, på fredag är det NEW MOON!
Tänkte att ni bara ville veta det...i alla fall.
HAHA! Jag gjorde ett test precis där jag blev Bella! 

Du är Bella Swan
Du är Edwards älskade. Du är väldigt klumpig, söt och rolig och värnar om ditt privatliv. Du har en underbar förmåga att acceptera människor (eller mytiska varelser) för vad de är. Du har en fantastisk förmåga att älska, även om du kan vara för hård mot dig själv.

Testet hittar ni här!

Som ni märker kanske blir det ett sent inlägg idag, för det är så sjukt mycket att göra i skolan. Undra i fall lärarna inte tycker att vi ska ha någon fritid (eller frihet). Vem vet? Just nu känns det som det. Hinner inte göra något efter skolan och helgerna innan jul är redan uppbokad mer roliga och saker som måste göras innan julafton. Alla julklappar som ska köpas, ska hinna en sväng upp till mamma i gbg, så jag hinner till pappas grav också tänkte jag. Känns skönt att kunna få göra det innan jul.

Denna dagen har varit bra!
Amanda och jag hade lite morgonryck på historian, vilket inbär att jag satt och knäckte mig och Amanda satt och rapade. Sen kom vår lärare Ulf in och bablade något om tiger på en blå bakgrund. Amanda påstod att hon fattad, men jag undrar jag...
Sen hade vi italienska, som gick hyfsat snabbt och sen hade Marre något ryck på hålan, vet inte om det var sockerkick eller nåt.
Efter detta var det dags att möta amerikanen Brain! Han var cool och det var riktigt intressant att lyssna på vad han hade att säga. Han var liksom inte tråkig när han snackade utan rolig!

Nu måste jag fortsätta med allt plugg! -.-


Saknar mina och Amandas söndagar med mat, prat och promenader!

Kisses<33

Killing me softly

Hej igen bloggen!

Nu har jag ätit mat, jag har hunnit städa och gjort klart pyskologin! I alla fall kladden, ska renskriva nu!
Och då måste man har bra musik! Gå in på spotify (om ni har det) och skriv in Paramore och vips har ni skitbra renskrivningsmusik!

Kisses<33

Ni glömmer väl inte att...

ikväll är det tv kväll!


Som börjar med OTH klockan 18.05 på kanal5

och som följs av


Gossip girl direkt efter OTH!

Kisses<33

denfemtondenovember

Hej bloggen!

Nu är det söndag igen, och imorgon är det skola igen. Vad är det som händer egentligen? Det känns som att veckorna bara springer ifrån mig och att jag inte hinner med något överhuvudtaget. Och nu är det ganska mycket i skolan som händer, men det finns lite saker att se fram emot denna veckan i alla fall. Imorgon (måndag) kommer det en amerikanare till skolan, som verkar vara rätt så betydelsefull och han ska berätta om Obamas första tid i Vita huset, tror jag att det var.

Och det som är ännu viktigare och bättre är att på fredag är det äntligen dags för NEW MOON! Längtat efter denna dagen i över ett år nu. Kommer bli helt amazing!

Men nu måste jag göra det som jag alltid gör på söndagar, städa och sen göra klart pyskologin!

Btw, jag tror att någon hörde att jag ville ha sol, för nu på morgon lyste solen in i mitt rum. Jippi! Men den är borta nu ....

Kisses<33

denfjortondenovember

Godmorgon bloggen!

Nu är jag klar och sitter och väntar på att det ska bli dags att gå till bussen. Idag ska det handlas lite julklappar!
Glömde boken jag läser i skolan, så jag ska inom om bibblan och se om den finns där och så ska jag klacka om mina skor. Väldigt roligt... -.-

Vad ska ni hitta på idag?


Jag vill ha blå himmel!

Kisses<33

dentrettondenovember

Hej bloggen!

Idag är det fredagen den 13 och då ska man ha otur, men jag som är född den 13 kan ju inte ha otur och min dag har faktiskt varit riktigt bra. Hade sovmorgon till tjugo i elva och då hade vi privatekonomi, där vår lärares man höll föredrag. Det var faktiskt riktigt kul!

Sen hade jag håla där gjorde jag faktiskt lite pyskologi, mycket duktigt av mig tycker jag faktiskt, men det gick inte så bra för Alice. Hon gav upp och bärjade läsa istället. Sista lektionen var engelska! Var helt okej idag, tro det eller ej. Vi fixade stämningen!

Sen drog Amanda med mig till stan för hon ville inte gå in själv och vem kommer då om inte Elias! Så vi tre drog in till stan, till Mc och käkade lite, sen cyklade jag hem, kollade lite tv och nu sitter jag här på mitt kalla rum!

Imorgon ska jag till stan med Alice och handla lite julklappar. Och sen ska vi hem till henne och färga hennes hår. Resultatet får ni se imorgon!



Ha en trevlig fredag!

Kisses<33

dentolftenovember

Hej bloggen!

Idag hade jag sovmorgon och det var helt underbart! <3
Sen skulle jag vända mig om och då landade jag på armen som jag har tagit vaccin i och ska vi snacka om att det gjorde ont! Jag trodde att jag skulle svimma.
Så hela denna dagen hade jag ont i armen och i ryggen. Tyvärr kunde jag inte var med på idrotten och vi skulle ha skeppsbrott! Snacka om att jag var arg! Har väntat på denna lektionen hur länge som helst!

Ikväll ska jag bara vila och hoppas att det onda i armen snart försvinner, ska nog ta och kolla på en film också.
Om det blir Fired up eller Hannah Montana: The movie, vet jag inte riktigt än!


Sötaste Latte med tofs!

Kisses<33

denelftenovember

Hej bloggen!

Såg att jag hade skrivit fel månad på förra inläget men nu är det fixat!
Har inte hänt så mycket, mer än att jag har tagit vaccinet och det har redan satt igång på min kropp!
Jag fryser, är helt slut, trött och jag har ont i armen, så det är inget bra blogghumör, så det blir ett kort inlägg
för jag känner att jag behöver vila lite.

Ikväll är det ett av mina nya favoritpogram för i år. Whale wars som sänds på Animal planet, och handlar om Sea shepherd som är en organisation som jobbar för att skydda valarna.


Ett av skeppen antar jag, de som vi fäljer nu hete Steve Irwin och snubben på bilden är grundaren av organisationen, Paul Watson.

Kisses<33

dentiondenovember

Hej bloggen!
Nu är veckans längsta dag äntligen avklarad! Känns helt underbart!
Har inte hänt så mycket idag, fick en sovmorgon vilket var väldigt skönt och sen lyckades jag och Mika göra bort oss lite.
På samhällen hade vi en debatt - för eller mot globalisering. Det gick hyfsat bra faktiskt.

Imorgon ska jag ta vaccinet :O
Är lite nervös faktiskt, inte så mycket för att det ska göra ont utan mer för biverkningarna.
Nu ska jag gå ner och kolla på tv med mamma och sen ska jag göra geografin.


Ni missar väl inte Ugly Betty och Desperate housewifes ikväll med start klockan 20.00 på kanal5!

Kisses<33

denniondenovember

Hej bloggen!

Då var måndagen avklarad och imorgon har jag sovmorgon! :D
Så skönt...det har inte hänt så mycket idag. Men igår kväll tittade vi på The Proposal med Sandra Bullock. Den var riktigt rolig. Rekomenderas starkt!



Ikväll ska jag se på filmen Skotten i Knutby tror jag, men vi får ju inte glömma Ullared klockan 20.00 på kanal5 och jag köpte pappas julklapp idag. Så skönt hoppas att jag kan hinna köpa lite julklappar redan denna månaden.

Har snart kommit på vad jag ska ge alla, snart...har bara systrar x2 och Jeppe kvar. Och mamma i och med att det var fel DVD box.

Nu ska jag lyssna på musik!

Kisses<33

Love it!


Klännig från Gina Tricot (149kr)



Jeanslegging från VILA (299.95kr)



Paljett väst från VILA (149.95kr, riktigt billigt för att vara VILA).

Kisses<33

Julkappar!


Första julklaparna inslagna! Till den minsta i familjen, nu ska jag bara köpa snören också!

Kisses<33

Fars dag!

Hej bloggen!

Förlåt för att det inte blev något inlägg igår, men jag var iväg hela dan och Frida var här så det fanns helt enkelt ingen tid över till bloggen.
Frida kom med tåget vid elva och sen gick vi en runda i stan. Var inne en runda på halmstads nya Gina Tricot, det har blivit riktigt snyggt där inne och mycket mer plats. Ni som bor i halmstad vet hur det var på Gina innan, man kunde knappt vända sig.

Sen stack vi hem en runda till mig och kollade på film, Fired up såklart! Och vid sex tog vi bussen in till stan igen för att möta Alice och käka lite. Sen följde vi Frida till tågstationen, men vi fick tyvärr lämna henne lite för vi trodde att det gick ett tåg vid åtta men det gjorde det inte och vår bio började kvart över nio, så vi fick tyvärr lämna henne.

Jag och Alice såg Flickan som lekte med elden!
Den var lika bra som ettan (lika läskig och spännande också). Men det bästa var att traliern innan film var trailern till New moon! Jag och Alice var helt galna av lycka när vi såg det! Snart är det den 20 november!

Idag är det ju Fars dag!
Saknar min pappa väldigt mycket idag, eller jag saknar han varje dag men på såna här dagar är det så tydligt att han är borta, men sen har jag ju min andra pappa här hemma, som tur väl är! :)
Så vid halv två kommer systrarna och morfar och så ska vi fria Fars dag

Ska ni hittat på nåt kul idag?
Lägger ut bilder på vad jag hittade igår senare!

Kisses<33

densjätteseptember

Hej bloggen!

Äntligen är det fredag!
Började skolan som vanligt och hade två timmars lektion, sen satt jag från tjugo över tio till halv tre och hade håla, så då gjorde typ ingenting. Mycket roligt och sen slutade jag halv fyra. Direkt efter skolan stack jag, Marre och Amanda till stan, för Amanda skulle klippa sig och jag skulle köpa lite små grejer. 

Och det viktigaste vi gjorde var att hämta New moon biljetterna! :D Så nu har vi dom!

Ikväll är det ju Idol, tror och hoppas att Eddie åker ut (inte för att han inte sjunger bra, men för att han har hängt löst så många gånger nu).

Imorgon kommer Frida <3 och sen blir det bio på kvällen!



Hörs imorgon!

Kisses<33

btw


Imorgon ska denna sötisen klippa sig, för den som vill veta det!

Kisses<33

denfemtenovember

Hej bloggen!

Lång dag igen! Gillas inte, men imorgon är det fredag och fredagar gillas starkt (y)
Dagen har varit okej, roligaste var när Hamza tappade tallriken med mat i knät xD
Han satt med halva tallriken utanför knät och så försökte han spetsa en gurka (och gurkan låg på den sidan som var utanför) och vips så satt han med tallriken i knät! Och jag skrattade så mycket att det sprutade vatten ur min näsa (för jag drack vatten samtidigt som detta hände, bra jobbat Anna)!

Idag är det ju EMA! Hur många ska se det? Jag ska absoult göra det för Jonas brothers ska vara med och presentera och de är nominerade också!

Ska försöka hinna göra lite läxor innan!


Tycker att det är skitkul att kolla på MTVs utdelningar!

Btw, det börjar klockan 21.00!

Kisses<33

denfjärdenovember

Hej bloggen!

Guess what? JAG HAR BILJETTER TILL NEW MOON DEN TJUGONDE NOVEMBER!!!!!

I'm so happy! Lalala!

Alice var tyvärr sjuk idag :( Och på historian hade vi redovisning och på pyskologin såg vi film.
Var hos tandläkaren idag, ska komma tillbaka om ett halv år! YES YES!!!!

Är aldeles för glad för att sitta still och nu ska jag äta pannkakor!


Jag, Mika, Marre, Alice och Amanda ska se den tillsammans! Jag är världens lyckligaste just nu!

Kisses<33

Äntligen hemma!

Hej bloggen!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag i skolan. Mamma är bäst!
Fick en julkalender när jag kom hem med choklad, och så gjorde hon tomatsoppa och varmt bröd. Sen drack vi té (eller jag drack té och mamma kaffe) och kollade på Glamour.

Så nu har jag precis tagit en varm dusch och hoppat i myskläderna.
Ska bara mysa hela kvällen, för idag är det tv kväll! Både Ugly Betty och DPH! Vilket menas att det blir popcorn och té!

Ha en mysig tv kväll!

Kisses<33

dentredjenovember

Hej bloggen!

Sitter i skolan nu och har turism. Vi håller på att skriva ett arbete om vår drömresa och min går tillbaka till London! Älskar den staden! Var där senast 2007 och jag hoppas att jag och Alice kan åka dit nästa höst. Men det känns som att jag snart är klar med arbetet, så jag tänkte passa på att blogga lite snabbt.

Försov mig i morse! Bra jobbat, Anna!
Vaknade 07.19 och fick panik, men jag lyckades göra mig klar på nio minuter och då hann jag fixa mig, klä på mig och borsta tänderna och sen var det full fart ut genom dörren och cykla till skolan.

Så jag hann :)
Vilken tur va ;)

Nu ska jag fortsätta med turismen!



Kisses<33

Butterfly, fly away

Såg ni Ullareds serien? xD

Herregud vilka konstiga människor det finns! Nu ska jag bara lyssna på musik och imorgon är det ju tisdag. Världens jobbigaste dag!

Sov gott!

Kisses<33

denandrenovember

Hej bloggen!

Nu är blogg.se jätteseg igen och det är sjukligt störande, så det har tagit mig ungefär fem minuter att bara komma in på bloggen och kunna börja skriva. Men nu är jag inne!

Första dan i skolan efter lovet. Aldrig kul. Var rätt så trött (är rätt så trött), och började dan med att få tillbaka jämförelsen i historian, där jag, Amanda och Raoul måste komplettera för att få något betyg. Sen fick vi tillbaka provet, fick G vilket jag är nöjd med då jag tyckte att det var ganska komplicerat.

Hade två hålor idag där vi bara satt och snackade en massa. Mycket kul och på engelskan gjorde vi ett prov som alla tydligen gör och jag failar alltid på orden! Det står liksom ett ord (som man inte använder i vardagen enligt mig) och så har du x antal ord som du kan välja mellan och ett av dessa orden betyder samma sak. Jag fattar aldrig vad det är för ord så jag chansade.

På italienskan idag kom vi in på ett konstigt samtalsämne om spenat. Det heter ju en spenat men man säger ju inte två spenater! Fast enligt Katarina så kan man det. Hm...

Nu sitter jag med en står kopp té och ska snart hoppa i myskläderna och lägga lite pussel...shit det låter som om jag är åttio! Men men...shit happens!

Ska ni se Ullareds serien idag? Det ska jag xD
Det kan ju inte bli annat än dumt!



Hörs senare!

Kisses<33

denförstenovember

Hej bloggen!

Det blir ett sent inlägg idag. Igår var jag ju hos Alice och vi hade det lika kul och mysigt som vanligt! Tack så mycket Alice <3

Kom hem vid kvart över två idag och då var det full rulle här hemma. Mamma stod och lagade mat och då kom syster, Jeppe, Essi, låtsas farmor och farfar och så blev det en massa mys med mat och fotboll!

Såg ni matchen?
Fy fan....
AIK vann...TYVÄRR! Men jag tycker (i och med att jag är född i gbg) att IFK skulle vinna!

Nu ska jag städa innan OTH och Gossip girl börjar!

Kisses<33
RSS 2.0