På bussen!





Sitter på bussen till Norge med Alice! Vi har precis käkat lite pastsallad (och jag är helt galen i hennes pastasallad) och nu har vi satt på filmen Honey, så nu blir det bara mys hela vägen till Oslo. Kommer inte bli några inlägg försen på söndag, på vägen hem från Oslo. Men då får ni en hel upptadering om vad som har hänt under helgen, och Alice har med sig sin kamera (för jag glömde naturligtvis min) så det blir bilder i mängder! Skolan idag var chill, vi hade nationella och jag tror att det gick ganska bra. Är lite osäker, för det kändes alldeles för enkelt. Hoppas att ni får en bra helg allesammans <3<3

Kisses<33 

Don't think you're ever gonna hold me down



Idag var en mycket skojsig dag! Var helt väck på rättskunskapen i morse, var fortfarande kvar i sängen. Sen klockan tio fick vi gå och lyssna på en politisk debatt mellan SSU och MUF. MUF knäckte SSU väldigt många gånger, var riktigt roligt faktiskt. Men båda var riktigt duktiga! Efter detta var det dags för svenska och som vanligt hade vi kul där (NOT). Spårade faktiskt ur lite idag, för hela klassen blev lite galna efter debatten. Samhällen, där kom en tjej och redovisade sitt projektarbete och sen kommer vi då till geografin. Provet gick direkt åt helvete! Kommer inte klara VG i alla fall, vilket jag hade hoppats på. Men men..inte det sista vi kommer göra. Hade massage sist av allt på alternativ medicin, där både jag och Habibe höll på att spy. Kommer hem och så står världens bästa mamma och bakar brödbullar! Ja, ni fattar inte kanelbullar utan matbullar. Whatever! Mumsigt som attans i alla fall! Nu ska jag sätta mig med alternativ medicin arbetet! Ni missar väl inte Desperate housewives ikväll klockan 21.00 5:an

Kisses<33

We'll do what it takes to get to the top of the highest mountain



Hemma efter en dag iskolan, alltid lika skönt. Måste dock sätta mig med geografin på en gång så det blir gjort. Har prov imorgon, så vi får höras mer imorgon!

Kisses<33

Done


We belong to the music - Timbaland ft. Miley Curys

Nu har jag städat, sprungit, gjort klart idrotten, skrivit engelskan och nu ska jag sätta mig och kolla igenom geografin hade jag tänkt. Sen får det fan räcka för idag alltså! Orkar inte :P

Kisses<33

Born for this



Blev inget inlägg igår, hela dagen bara försvann! Var på handledarutbildningen till halv ett ungefär och sen stack jag in till stan en snabbis för att träffa Felicia en snabbis. Och det blev en snabbis verkligen, för sen var det bara hem och plugga och sen var klockan helt plötsligt fem i sex och då spelade Barcelona mot Xerez. Barca vann med 3-1 tror jag. Kommer inte riktigt ihåg. Zlatan gjorde mål i alla fall! Så Habibe och Amanda var lyckliga. Nu på morgonen såg jag klart filmen Den andra systern Boleyn. Har velat se den jättelänge för jag har läst boken, och filmen var riktigt bra. Ett tips! Nu har jag tänkt att jag ska ut och springa innan jag tar tag i söndags städningen och allt plugg som måste bli klart! Vi hörs senare!

Kisses<33

07.30



Gick jag upp idag, på en lördag! Då jag äntligen är ledig, men jag ska på handledarkurs vid nio med Jeppe! Och sen ska jag in en runda och träffa Felle <3 som kommer till Halmstad med sin familj, supermys! Men nu måste jag äta frukost! See ya!

Kisses<33

DJ let them play


Can you hear me - Enrique Iglesias

Kisses<33

Friday I'm in love



Blev inget inlägg igår, för att jag hade så mycket att göra och när jag var klar med allt så slängde jag mig ner i sängen och tja...sen var det kört. Snabb upptadering om vad som hände igår. Det gick ett rykte om att Sannarp var bombhotat så halva skolan var väck, för i tisdags var det någon som hade mördat en get på stadsbongården i Fyllinge och så hade de lagt inälvor och allt som man inte kunde tillaga på en madrass utanför Sannarps entré. Mysigt va? Och sen var rykte igång. Katastrof blev det i alla fall pga. detta ryktet. Det var väl det som var intressant som hände igår. Idag var det inget spec som hände, betydligt mer folk i skolan när alla märkte att skolan inte sprängdes igår. Bäst av allt var min och Amandas låt om Barcelona FC. Om vi släpper den kommer alla vilja ha den ;)

Kisses<33

Hemma..

Efter en dag på Kattgattsgymnasiet, och jag är ÖVERLYCKLIG över att jag går på Sannarp och inte där. Skolan stank piss (bokstavligt talat) och klassrummen var skabbiga. Så vi som går på Sannarp ska vara stolta över vår skola. Nu blir det plugg för hela slanten och ikväll hade jag tänkt släppa iväg mig till SATS! Det har inte hänt så mycket idag, vi åt Thaimat på lunchen och var inne i stan en runda. Sen var vi tio pers som hade engelska, vilket gillades. Nu måste jag verkligen gå!

Kisses<33

Barcelona!



Ikväll är det match Barca - Inter, och jag håller (som hela min familj gör) på Barca, jag menar Messi hallå! Tyvärr har vi inte kanal sex som matchen visas på, men detta har jag fixat genom TV6 play och någon albansk sid som Habibe skickade till mig. Idag på Tingsrätten var det riktigt kul, om man nu kan använda det ordet i detta sammanhanget. Mikas mage började kurra, så jag höll på att dö! Men jag klarade att hålla mig för skratt! På samhällen kom jag och Alice riktigt långt och på geografin satt vi bara och spelade kort! Mycket nice lektion! När jag kom hem satte jag mig och pluggade och nu sitter jag bara och väntar på att matchen ska börja! Vi får höras imorgon!

Kisses<33

I do it how I want it to



Blev ett lite senare inlägg idag, för jag hade lite läsor som var tvugna att göras. Denna veckan kan det bli lite dåligt med inlägg, för det är ganska mycket att göra. Som vanligt idag på hålorna spelade vi kort och jag kom lika med Jennica en gång. Italienskan var chill, men vi fick fruktansvärt mycket i läxa. Imorgon ska vi till Tingsrätten och höra på ett mål om narkotika. Kommer bli intressant! Min syster och jag har fått ryck på tv-spelet Guldkompassen, så vi spelar det hela tiden!

Kisses<33

Dagens låt


Takin' back my love - Enrique Iglesias ft. Ciara

Kisses<33

Picture




































Kisses<33

Music


Selena Gomez & The scene - Naturally

Kisses<33

Another day



Igår var kul! Dagen började hos Esse Besse busunge, och hon hade varit snäll i år för så mycket presenter har jag aldrig sett. Eller jo vänta, på julafton också! :D Men hon är så värd dom, om jag kunde skulle jag köpte hela BR till henne! Men i alla fall så hade hon fått ett Hello Kitty lego, som jag satt och försökte få ihop i en timme och klistra på 2348243 klistermärken. Men det var kul! Nu har jag och Jeppe bestämt att jag ska börja övningsköra med honom, så imorgon ska jag gå till Nyhems trafikskola och se när de har såna kurser (kommer inte ihåg vad kursen heter). Detta kommer bli kul...håll er inne om ni inte vill bli påkörda av mig! Idag ska jag i stort sätt bara plugga geografi, hade tänkt att gå en promenad med vädret är inte så fint idag så, jag hoppar det. Det kommer bilder från kvällen hos Alice sen, när hon har skickat dom till mig. Ha en bra dag!

Kisses<33

Internetproblem



Fick inte igår mitt internet igår, men det var ju vissa som inte fick igång sina mobiler i heller så det var väl nåt som gick. Men bara så ni vet, så glömde jag inte er igår! Idag är det stora kalas dagen! Vid tre ska vi till Essi och sen klockan sju ikväll ska vi vara hos Alice. Kommer bli en mysig dag och mitt i allt dettta hade jag tänkte att jag skulle göra klart instuderingsfrågorna till geografin. VI får se hur detta ska gå, men nu ska jag återvända till New moon!

Kisses<33

Girls just wanna have fun



Girls - Play
Dagen har varit chill och imorgon är det äntligen fredag! Tänk egentligen så fort veckan har gått, och helgen är fylld med roligheter. I alla fall lördagen då det blir fest hos Alice och kalas hos lilla Essi Bessi! Habibe och jag fick reda betyget på vår idrottslektionen, och ingen av oss blev direkt nöjd med betyget. Blev lite besviken faktiskt, det gick tydligen inte lika bra som vi trodde. Måste ringa Habibe nu känner jag! Och göra klart svenskan, för imorgon är det dags för redovisning! (igen).

Kisses<33

It comes naturally



Inte en lång dag i skolan idag, vilket gillas. Vi hade idrott idag på morgonen och det skulle spelas fotboll och jag skulle ta bollen ifrån Pysi som är typ två meter (för mig). Han och bollen var gjorda av sten eller något för jag skadade min fot och det gör fortfarande ont och sen kommer Caisa och petar mig i ögat xD Jag tror inte att jag ska hålla på med fotboll..Alice, Amanda och jag kom faktiskt igång med vårt historia arbete idag, vi satte oss utomhus i det fina vädret. Efter skolan följde jag med Alice till Nyhems trafikskola, och hon skrev in sig och sen gick vi till Maxi för jag skulle köpa present till Essi Bessi som fyller hela fyra år på lördag! Kom hem och satte igång med italienskan och svenskan och jag är snart klar med båda. Ska bara finslippa lite och sen ska jag ge mig på engelskan. Resten får vänta tills imorgon!

Kisse<33

Make U mine



Vad varmt det är ute idag, höll på att svimma av värmeslag när jag cyklade till skolan. Mötte upp Amanda och Alice och sen gick vi till skolan. Vi var inte alls många på samhällen, men det var faktiskt riktigt skönt. Vi fick börja på ett "paper" och på geografin kollade vi på film och jag höll på att bli galen!!! För filmen handlade om kakao och vad gör man med kakao, jo just CHOKLAD!! Och det var flera stora rullande chokladkakor på ett rullband och jag höll på att bli idiot! Så jag skickade Mika till att köpa Marabou Digestive till mig på Netto, så att jag skulle hålla mig lugn. Var på flumlektionen idag, närmare bestämt Alternativ medicin. Idag fick vi klistra fast silkespapper och göra en fågel och döpa den och ge den fem egenskaper. Min döpte jag till Asterix och den var positiv, sympatisk, social, världsbäst och duktig på att flyga. Och allt stämmer ju in på mig, fast kanske inte att jag är duktig på att flyga ;)Nu ropar läxorna på mig! 

Kisses<33 

ALICE 18ÅR!!!



Grattis till världens bästa vän! Nu är du "stor" (hihihi). Och kan alltså ta körkort, så skynda dig med det så att vi kan försvinna här ifrån ibland. Du har redan fått ett sms av mig, som det står allt i och jag orkar inte skriva om allt här, men du vet hur mycket du betyder för mig. Älskar dig vännen min <3

Kisses<33

Sovmorgon!

Tycker jag är en superbra start på morgonen! Eller vad säger ni? Ingen stress, kan ligga kvar i sängen och ta det lungt. Passar mig perfekt! Idag är det en speciell dag iom att jag bara ha tre lektioner vilket jag tycker är awesome! Ni får den verkliga anledningen snart..

Kisses<33

Occhiali da sole


59.50kr styck från H&M

Kisses<33

Bio med de bästa!







Dagen har varit slapp och riktigt mysig faktiskt! Skolan var inte direkt så ansträngande om man säger så. Alice, Amanda och jag skulle egentligen ha gått på filmen Flickan från ovan, men så fick vi höra från Caisa att Remember me faktiskt gick i halmstad (jag och Alice trodde att den inte gjorde det), så fem minuter innan lektionen började sprang jag och Alice till bibblan och bokade biljetter till den istället. När vi först kom dit så säger biljettsnubben att vi fick sitta vart vi ville uppe på balkongen för det var bara vi tre som var där, och tro mig jag flyttade runder hela tiden. Filmen är helt otroligt bra och har ni inte sett den, så se den jag började gråta så den är väldigt känslosam!

Kisses<33  

Bilder från min och mammas promenad!

Bilder från i söndags!

















Kisses<33

Holding on



Solen skiner idag igen, ska iväg snart och gå en runda vid havet med Lukas. Ska även försöka att sätta mig med alla arbeten, minst med idrotten i alla fall, för den har jag inte så mycket kvar på. Men jag har blivit riktigt bra på att skjuta upp det. Illa..lär er inte av mig! Måste packa också! Pappa kommer och hämtar mig vid sex och då åker vi och hämtar mamma och Lina på flygplatsen, för idag kommer de hem! :D

Kisses<33

Picture of you

Hade en riktigt mysig dag med mamma idag. Köpte underkläder och en klänning och fick ett bara riktigt cool gladiator skor!


Från Belle shoes 349kr


Från Zara 299kr.

Nu ska jag slänga mig i soffan! Ha det bra!

Kisses<33

Sunshine



Solen skiner idag igen och jag blir lika glad varje gång för det menas att då kommer jag kunna ha min kort skinnjacka idag igen och det är ju så snyggt! På morgonen idag skulle jag stryka en av mina blusar från Gina, som jag köpte igår och tror ni inte att jag brände den? Heja mig! Men jag tror faktiskt att jag lyckades med att rädda den, vi får se. Idag ska mamma och jag lämna av Lukas till Kalle och sen ska vi till Nordstan och käka lunch på stan. Tror att det kommer bli på mitt favoritställe, där jag/vi alltid äter, Pasta Prego. Där får du äta hur mycket pasta du vill! Älskar den resturangen! Hoppas att ni får en underbar lördag, så hörs vi senare!

Kisses<33 

Haircut!



Klippning blev skitbra! Blev verkligen jättenöjd, kändes skönt att klippa av en hel del. Efter klippningen ålte jag och mamma till Frölunda torg, och där köpte jag en blus och rengöring och så fick jag en blus och en klänning från Gina Tricot.


249kr


249kr


249kr

Sen har jag nog inte visat er den nya bikini:n för i år från H&M.


80kr / delen.

Nu ska mamma och jag ta och äta räkor med avokadoröra som jag har gjort. Tar kväll nu, så vi hörs imorgon kära läsare!

Kisses<33

My bad..



Sorry! Nu gjorde jag det igen! Jag LOVAR att nu ska jag verkligen bättra mig med upptaderingarna. Just nu befinner jag mig hos min mamma i gbg och jag har städat, ni vet sånt där roligt. Kändes konstigt att vakna upp och inte se Alice på en madrass bredvid sängen. En snabb upptadering om vad jag och Alice gjorde i tisdags, gick upp hyfsat tidigt och stack till SATS och tränade, sen hem och gjorde lite läxor, så jag tycker att vi var väldigt duktiga. Igår tog jag tåget upp till gbg och så gick mamma och jag på bio och tittade på Änglavakt. Den var inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Men jag fick se trailern för Flickan från ovan och den ska jag och Alice se på måndag, hon får det i 18ärs present av mig och en klocka som Amanda också är med på. Nu ska jag fixa till mig! Mamma körde precis från jobbet och hon köper med sig lunch hem. Mums! Ha en underbar dag!

Kisses<33  

Kinamat!


En vit tiger som simmar!

Idag ska jag få kinamat! Som jag har längtat, Alice och jag ska in till stan vid ett så ska vi käka lunch och gå på skojakt (till henne, inte mig). Jag och Alice är riktigt dåliga på att ta foton, men vi ska försöka att bättra oss. Så Alice har med sig sin kamera och då får vi bara hoppas att det hjälper. Haha! Ha en bra dag, så hörs vi senare!

Kisses<33

Todays picture!


Örhängen 50kr Glitter.


Diadem 120kr Glitter och örhänge 27kr Glitter.


Klänning Gina Tricot 299kr, leggings 130kr Only och vita converse 699kr.


Tröja 130kr från ONLY.
(Det är Alice som har tagit bilderna inte jag!).

Hoppas att ni har haft en bra dag!

Kisses<33

Don't you wanna see this clothes on me?



God morgon allesammans! Vaknade som en tidinställd bomb 6.30, men lyckades somna om till åtta då hundarna skulle ha medicin och sen somnade jag om till kvart över nio och då gick jag ut med hundarna. Kom hem städade lite och nu håller jag på att fixa mig. Om cirka en timme kommer sötaste Ellen hit och då bär det av till Väla, för lite shopping. Vilket jag älskar! Ska leta efter vita converse hade jag tänkte! Mumma! Ha det bra!

Kisses<33 

You'r no good for me.



Nu sitter mamma och Lina på en strand på Teneriffa, medans jag är ute och går med hundarna i regnet. Tycker ni att det låter rättvist? Jag gick upp vid åtta för att ge Latte och Sigge sin medicin och sen kunde jag naturligtvis inte somna om, så klockan tjugo över nio gick jag ut med dom och när jag kom hem gjorde jag frukost åt mig och syster. Sen har jag bara slappat idag, tvättat har jag gjort och just det jag har färgat mitt hår! Äntligen! Nu ska jag städa lite och sen titta på en film hade jag tänkt. Kanske äter lite soppa till kvällsmat. Vi får se :)

Kisses<33

Let's dance!


Apan är så söt, från Teneriffa!

Sorry allesammans. Har blivit fruktansvärt dålig på att blogga. Ska försöka bättra mig, men nu när det är lov så händer det inte så mycket och då finns det inte så mycket att blogga om och helt plötsligt så får Anna bloggatorka! Men nu kommer det förhoppningsvis att hända lite mer. Idag träffade jag en av de bästa personerna jag vet, hon har lärt mig så mycket. Mer än vad hon själv vet om, och det är Lydia! Vi har varit vänner sen sjuan och hon är helt underbar! Så vi gick en runda och snackade och hennes pojkvän Pontus som verkar vara en trevlig filur! Sen nu har Lina kommit hit för imorgon åker hon och mamma till Teneriffa imorgon. Fy vad skönt! Men jag ska på tivoli med Habibe och Alice. Så nu blir det att passa hundarna. Vilket kommer innebär tidiga mornar. Men Alice flyttar in på måndag och syster är hemma. Ha det underbart!

Kisses<33

Glad påsk allesammans!



Nu mår jag lite bättre, och det som är mest positivt nu är att jag äntligen har lov! Har lägntat som in i! Har inte gått upp än, utan ligger kvar i sängen. Men får ta alla chanser man kan få, eller hur? Idag vid fyra kommer syster hit med sötaste busen i världen och Jesper förstås. Så blir det att leta efter påskägg med henne, kommer bli awesome. Sen under lovet måste jag försöka skriva klart i alla fall hälften av alla mina arbeten. Ska till gbg på torsdag, till min mami. Nu ska jag återvända till att njuta!

Kisses<33 
RSS 2.0