Stress



Har hunnit med hur mycket som helst idag! Först skolan, sen körlektion som faktiskt gick bra idag, hem en snabbis, in till banken och fixa nytt kort och sen hem igen. Hann göra filosofin, laga mat, titta på Prince of Persia och tvätta min jacka! Jag har dock inte hunnit kolla så mycket på matten, men det ska jag göra snart. Promise! Nu ska jag hundarna mat också.

Kisses<33

28 dagar

Om fyra veckor så kommer jag vid denna tiden kolla igenom all packing, så att allt är med och sen bär det av till London! Jag och Alice gjorde vår projektplan idag och det känns att det snart är dags. Cyklade hem till syster efter skolan, så hjälpt hon mig med matten och jag kom hem vid halv sju och nu är det fotbollsdags.
Rubin Kazan vs. Barcelona tyvärr så leder inte Barcelona just nu, för Rubin Kazan gjorde mål och det gillar vi inte!

Kisses<33 

Huvudvärk



Vaknade med världens huvudvärk i morse och den har knappt gått över och då fick jag ändå panodil av Jennica, men nu känner jag att den så smått har börjat att kommer tillbaka till mig. Inte roligt! Hade körlektion idag och jag vet inte hur det gick riktigt..kändes väl inte 100 precis, men det kommer väl. Hoppas jag...gick en snabb runda på stan och fick med mig en film, linser och strumpbyxor från Gina! Me like!

Min mobil har kommit så jag väntar på att söta Alexandra ska komma och hämta mig så att jag kan få min mobil idag! Som jag har saknat den! Nu ska jag kolla på klart på Remember me så att Alice kan få tillbaka den imorgon!

Kisses<33

Ny vecka



Höll på att trampa på den lille kotten på väg hem, och jag tyckte att det var lite skumt att den inte taggade upp sig. Visade sig att den var död! Stackars liten! Sitter och håller på att fixa mina naglar, klipper ner, filar och lägga på nytt nagellack! Me like! Alice har bokat bord på Gastons till mig, Mika och henne själv på fredag. Vi ska ha en riktig tjejkväll och bara mysa. Kommer bli awesome! Skolan var chill, biljetterna till första studentfesten släpptes idag och jag köpt ingen för man var tvungen att vara där tidigare och vill inte offra min sovmorgon för det. OMG, höll på att glömma! När jag tittade ut från mitt fönster i morse så såg jag en blå SAAB och jag trodde att det var morfar som kom, men så såg jag Nurije i baksättet och jag tänkte varför har morfar Nurije i baksätet. Då var det Jennica, Habibe och Nurije som kom till mig! För de hade varit på Komtek och det hade inte tagit så lång tid, så då fick jag skjuts av mina gullungar till skolan. Dom är bara bäst <3

Ikväll blir det Svenska New York fruar och sen stod det tydligen på kolla.tv att Idol gick idag, så kvällen är fixad!

Kisses<33

Trött...

Då var det söndag igen och den är som vanligt för mig full med plugg. Roligt! Idag står matte, svenska, italienska och filosofi på schemat. Är fruktansvärt trött, känns som om jag inte har sovit på 3 år eller mer. Ska till Laxvik till mami vid tolv och då ska vi gå en lång promenad så jag hoppas att jag vaknar till då!

Kisses<33

But if you stay I will leave ya!





Awesome night yesterday! Förfestade lite hos Mika, spelade spel och sånt mysigt! Drog inte till stan vid halv tolv tror jag, så blev det en snabbvisit på Underbar, vet fortfarande inte varför vi slösade pengar på inträde där när vi inte var där. Men kvällen var jätterolig och jättemysig!

Idag döptes älskade Blanka! Så söt hon var och Essi sjöng i kyrkan, jag grät...var så stolt över henne. Nu kommer snart Alice och hämtar mig, så ska vi hem till henne laga lite mat och kolla film. Orkar inte gör ett skit! Är så trött att jag kommer somna vilken sekund som helst. Ikväll är det match för Barca! Klockan 22.00 spelar dom och jag hoppas att jag är vaken så att jag kommer kunna se det :P

Kisses<33

Friday night!

Ikväll blir det utgång  med bla. Mika, Alice och Alexandra! Kommer bli awesome! Så det blir ett väldigt kort inlägg idag, Alice ska snart sätta i värmespolarna i mitt hår och så blir det att slänga på sminket! Ni får se bilder på klädslen imorgon ;)

Kisses<33

Don't stop believen






Fick ett paket hem från Handelsbanken idag, ett USB minne.

Kort dag i skolan idag, det gillar vi! Hade bara natur och samhälle, fick info om mässan om utbildningar och skolor i gbg så jag och Alice ska skriva upp oss på den. Hade körlektion idag också, var ett dags sen jag körde. Har inte riktigt haft tid för att koncentrera mig på körningen. Har varit så mycket i skolan, men nu är det nya tag! Har bokat in en hel del körlektioner och vi snackade även om halkan idag, så det känns bra. Det går framåt. Ikväll blir det Idol för min del och imorgon slipper jag cykla till skolan för Alice kommer och hämtar mig. På kvällen blir det utgång med Mika, Alice, Alexandra, Tina, Isa och sen kommer jag inte ihåg om det var några fler, men vi ska möta holmarna i stan.

Kisses<33

Oh hell no



Mycket skön dag idag, känns som jag har fått gjort väldigt mycket. Samhällen var chill bara en kort diskussion om valet och sen på svenskan snackade kanditaten om någon dikt. Fattade inte vidare mycket, men det blir nog bra. Idag var nog första gång som jag använde hålan till något vettigt, tror inte att det har hänt denna terminen i alla fall. Jag, Alice och Tina jobbade på vårt engelskaarbete och vi fick gjort en del faktiskt, sen var det dags för italienska och där gick vi igen grammatik. Skulle egentligen till Synsam halv sex, men jag ringde och frågade om det fanns en tidigare tid och det fanns det. Fick en tid klockan 16.15 istället, sparade tid där kändes väldigt bra. Hade inte blivit någon förändring på ögat och naturligtvis vara mina linser slut..så får inga försen på måndag. Men jag slapp betala 550kr, bara för att jag har bara en lins så fick betala 350kr! Gjorde mig väldigt glad!

Kom hem och åt, skulle kolla när Barcelona spelade och då visade det sig att man inte kan se den på tv pga av Allsvenskan! Varför betalar man pengar om man inte får se matchen när den visas?! Väldigt dåligt! Så kommer få titta på datan istället. Ska återgå till min städning nu hade jag tänkt!

Kisses<33

Hösten är här..



Handskar från MQ och märket är Stockholm kostade mig 399kr!

Kisses<33

Började bra, men slutade så där..


Grattis Mika på din 18års dag! Älskar dig <33

Hoppas att er dag har varit riktigt toppen! Min började jättebra men slutade desto sämre. På engelskan skulle vi börja med ett nytt projekt, och det gick väl inte så bra för vi ligger en lektion bakom alla andra och det var ganska komplicerat. Sen ringde jag Synsam för jag behöver köpa nya linser och då säger hon till mig att hon inte kan ge ut nya linser till mig, för jag måste göra en ny undersökning som kommer kosta mig 550kr!!! Men som tur väl är så kan jag komma in och byta om linsen är skadad och så får jag 10% på bågar.

1. Jag har en dags linser. Går den ena linsen i sönder. så kan jag bara ta en ny.
2. Jag har linser för att jag ska slippa bågar, så varför skulle jag då vilja få 10% på bågar?

Så när hela detta kalaset är slut, så kommer det ha kostat mig 825kr. Jippi! Där rök lite av pengarna som jag hade sparat till London. Varför är det så dyrt med stickade strumbyxor? Kollade på det idag och de billigaste låg på en 100 lapp. Jag har gått runt och trott att de kostar runt 60kr. Som jag har lurat mig själv. Köpte i alla fall handskar idag (lägger upp bild senare) alltid något. Kom hem vid fem och bestämde mig för att springa en runda, så nu är jag lagom trött. Ska försöka städa lite (med betoning på försöka) och sen ska jag nog läsa lite.

Kisses<33

Bring it on



Alliansen vann valet!! Så awesome :D Tyvärr så hade jag väldigt svårt för att koncentrera mig, då en idiot från Atletico Madrid bestämde sig för att stämpla Messi med vilje, vilket slutade med att Messi fick bäras ut på bår och han hade riktigt ont. Fy vad arg jag var, tur att ingen var i närheten av mig och Jennica eller att vi två var i närheten av varandra. Messi kommer i alla fall inte kunna spela på minst 15 dagar stod det på något ställe och jag hoppas att han som stämplade blir avstängd.

Skolan idag var chill, mycket snack om valet och jag antar att det kommer bli ännu mera snack på onsdag då vi har samhälle. Moderaterna vann på Sannarp med 228 röster och Socialdemokraterna hade 218. Skiljde inte mycket mellan partierna. Har ingen läxa idag, känns awesome så kommer antingen att läsa eller kolla på SATC. Ikväll är det premiär för Svenska New york fruar på kanal 3 21.00. Måste jag bara se!

Kisses<33

Sunday



Dåligt väder idag igen, men mamma hade pratat med min syster och dom hade fint väder uppe i sommarstugan. Roligt att någon har fint väder, men alla kunde väl fått haft det. Idag är det valdag och jag har redan röstat så jah behöver bara sitta och vänta på resultatet. Efter fotbollen (Barcelona - Atletico Madrid, 19.00) så blir det antagligen valvaka, om jag orkar. Ska under dagen plugga filosofi till imorgon, och hinna räkna lite matte. Ska även försöka springa en runda, städa också! Vi får se vad vi hinner med under dagen! Ska starta dagen med SATC i alla fall!

Kisses<33

Gucci



Var med min mami i Falkenberg idag på nåt köpcentrum, som mest såld skit. När jag såg att klädesaffären hette Netto, så ville jag åka. Fick handlat en bok av Jenny Gucci som heter Gucci krigen. Jenny var gift med Paolo Gucci och jag tror (och hoppas) att boken är riktigt bra. Så jag ska läsa den nu hade jag tänkt och sen 20.40 spelar Milan!

Kisses<33

Here we go again

Vad tar all tid vägen? Känns som att jag inte hinner med allt jag vill och måste göra. Förlåt för att bloggen blir lidande, men jag är rädd för att det kommer vara så här ett tag. Ska försöka bättra mig, men skolan tar fruktansvärt mycket tid. Vi räknade rösterna idag från vårt skolval vi hade igår, kan tyvärr inte skriva ut vilka som vann. Alice tog sitt körkort idag! Grattis älskade vännen <3
Så vi åkte lite runder idag och vi sa upp SATS idag också. Kändes lite sorgligt faktiskt, vi har inte varit där på ett tag men vi har varit där mycket innan så det var lite små sorgligt. Kollade Idol med mamma och pappa, fick räkor idag också! Fick dock tjata lite på mamma först, men snäll som hon är så köpte hon! Nu ska jag prata lite med Jennica och Habibe, efter det blir det sängen och SATC!

Kisses<33

From the moment I met you

Blev inget inlääg igår, för att när jag kom hem så kollade jag på Austarlia och sen efter det kollade jag och mamma på The Last Song. Skolan var chill idag, pappa skjutsade mig för att det regnade som fasen! Kändes skönt att inte cykla. Hade tänkt att springa idag, men jag behöver göra svenskan så jag tror att jag springer imorgon istället. Jag har gjort pannkakor också! Så gott det var, blev riktigt sugen på det innan! Ikväll möts FC Barcelona - Panathinaikos i Champions league, 20.45! Så klockan 20.00 blir det Idol och sen fotboll! Sounds awesome! 

Kisses<33 

Crushcrushcrush

Hade en mysig dag ute i Laxvik hos mami! Spelade kort och kollade på film, mys. Kom hem vid kvart över fem och då slängde jag på mig träningskläderna och sprang en runda. Var riktigt skönt! Nu sitter jag och kollar på The Hills och The City. När det är slut hade jag tänkt att jag skulle städa lite och sen 20.00 ska jag titta på debatten mellan Sahlin och Reinfeldt. Förlorar min sovmorgon imorgon för vi ska få info om projektarbetet, vår handledare och sen börjar inte våra lektioner igen försen 13.00. Vi ska även köpa studentleg imorgon, känns att man kommer ta studenten nästa år. Awesome!!

Kisses<33

Girls best friend




Bianco 500kr

Kisses<33

I swear



Mysig kväll igår! Dock var inte kulturnatten mycket att ha, så vi beslutade oss för att hyra film och det blev Frontier som jag redan hade sett med min syster men den är så äcklig! Mika tyckte att det blev lite för mycket där ett tag och sen skulle hon sova själv, stackars liten! Hade igång min mobil i fall hon behövde mig, men den har varit tyst hela natten. Nu håller jag på att fixa mig, ska snart ut till mami i Laxvik. Kommer antagligen att spela kort. Blev ett par nya skor igår! Visar snart!

Kisses<33

Outta here



Var en mysig dag igår, men lite stressig. Hann inte blogga efter skolan för det vara bara hem och lämna väskan (slutade halv fem) och sen gå till bussen till Mika. Vi åt tacos och pratade, riktigt mysigt var det! Sen kom Alexandra och Alice, vi kollade på film, snackade och skrattade. Alexandra gav mig skjuts hem och jag däckade direkt.

Idag ska jag lämna in min mobil, avsluta SATS (för varken jag och Alice hinner), kolla utbildningar, kolla fotboll (Barcelona-Hercules 18.00) och sen blir det kulturnatten med Alice, Mika och Alexandra! En perfekt lördag med andra ord! Nu måste jag fixa till mig, så Alice inte blir rädd när hon ser mig! 

Kisses<33  

Miss my phone!







"Tappade" mobilen häromdagen med laddaren i och nu har det typ blivit glapp för det funkar inte att ladda den och jag har försökt med allt, men fick ge upp. Så nu är den avstängd och saknar den! Hinner inte lämna in den försen på lördag. Fick hem skolfotot idag! Mycket fint blev det, men det på mig tänker jag inte behålla, mamma för köpa ett om hon vill, men jag ska inte ha nåt. Blev inte mycket läsande igår, så måste läsa desto mer idag tyvärr. Åt lunch på stan idag med Jennica, Alice, Mika och Alexandra. Riktigt mysigt och kul!

Kisses<33

Run to the beach



Hellojsan! Hoppas att ni alla har haft en bra dag, min har varit super. Helt plötsligt bestämde sig lärarna för att vi skulle byta plats på visa lektioner, så helt plötsligt hade vi samhälle först och svenska sist. Weird..vi fick göra valaffischer idag på samhällen, till vårt skolval ska gå från klockan 8.10 till 16.00 nästa torsdag. Känns lite surt med tanke på att jag vanligtvis börjar 9.20 och slutar 12.20. Känns kul! Hade italienska sist av allt idag och vi fikade chokladbollar (inköpta av mig och Alice) där för att fira att Cecilia fyllde 18 idag! När jag kom hem slängde jag på mig tränningskläderna och sprang en runda. Sprang i både skogen och vid havet, var supermysigt. Nu ska jag hoppa in i duschen, äta mat och sen ska jag läsa To kill a mocking bird!

Kisses<33

Long day!

Har varit en kort skoldag, men ändå en lång vanlig dag. Kan man säga så? Skolan var som vanligt och efter skolan så följde jag och mamma med Essi till simskolan, och hon var så duktig! Kände mig så stolt! Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen innan San Marino-Sverige börjar och sen vid 22.00 så är det äntligen Argentina-Spanien! Awesome night!!

Kisses<33

A normal day


Den ser ju så god ut..


Tog den bilden på stranden för någon dag sen!

Hemskt ledsen för att det inte blev något inlägg igår, men jag var i Laxvik och sen när jag kom hem så var det skolarbete som behövdes göra. Skolan idag var som vanligt och här hemma har jag bakat en kaka (som smakade skit), pluggat teori och städat lite. Ska laga min kofta snart och göra lite engelska. Blir nog ett SATC avsnitt ikväll också!

Kisses<33

Amazing



Så skönt det var att vakna upp och sen kunna somna om igen, veta att man inte behöver gå upp för att gå till skolan. Älskar lördag! Håller på att tvätt nu och min syster lagar lunch, hur nu det kommer att gå. Måste nog tyvärr kolla på lite teori och skolarbete idag. Märks att skolan har kommit igång på allvar. Alice kommer till mig efter att hon har jobbat klart och vi har tänkt att vi skulle grilla på stranden, antagligen min sista grillning 2010. Kommer bli mysigt i alla fall! Sverige vann sin match mot Ungern, hur awesome som helst och Spanien vann också sin match. Roligast var dock att Torres fick göra två mål. Nu ska jag fick till mig och mitt rum, för det liknar tredje världskriget här. Ha en underbar lördag!

Kisses<33

Bumpy ride



Kisses<33

Matte..

Är det enda det känns som att jag gör nu. Satte mig när jag kom hem och gjorde typ två tal och nu fattar jag inget igen. Så då började jag städa, mycket roligare (eller inte). Måste läsa engelska boken också, debatten som vi skulle ha idag gick bra. Eller den kunde ha gott bättre, men det var hyfsat i alla fall. Dammsugaren står på mitt rum nu och tycker att jag ska mata den med lite dammråttor!

Kisses<33

Strawberry

Vilken skön dag det har varit! Fint väder, shopping, underbara vänner och körlektion. Var helt övertygad om att jag hade körlektion imorgon 13.10, men så sa Alice på samhällen att hon hade körlektion imorgon klockan 13.10. Visade sig att jag hade lektion idag, vilken tur att vi började snacka om det för annars hade jag kommit imorgon. Sitter med matten nu och det går fasen inte bra. Allt blir bara fel, så jag känner att jag vill ge upp men det får jag inte. Jag SKA klara detta om jag så ska sitta uppe till klockan tolv. Måste hinna ikapp tidsplaneringen, ligger behind nu. Inte bra..

Kisses<33

The best



Att ha sovmorgon är nog det absolut bästa som finns. Vi börjar elva idag och slutar tolv (för lärarna ska iväg på något) så jag, Alice och Habibe sticker nog till stan och hittar på något. Det är fint väder idag och jag känner mig bättre, så jag tänker gå en låååång promenad i eftermiddag. Kommer bli mysigt!

Kisses<33

RSS 2.0