Världens bästa pojke!




Fifty shades of Grey

Pyssel

Föreläsningen idag var lika intressant som igår, men det märks att vi samhällslärare inte har fått diskutera något än denna terminen! 

Jag har köpt var sin téadventskalender till mig, Katarina och Ellen. Så från den första december till den tjugofjärde december så får vi var sitt nytt té att prova på! Katarina kom på att man kunde sätta glitter på den för att gör den ännu mer julig, vilket jag tyckte var en jättebra idé! Detta är antagligen det närmaste jag kommer till en julgran i år :(




Tid

Igår (måndag) så började jag veckan med ett skönt träningspass och passade även på att boka in så att jag kan få ett nytt schema för gymmet. Sen tvättade jag mina fönster (vilket var dumt för det slutar aldrig att regna idag) och sen cyklade Axel och jag till Maxi för att storhandla inför veckan. 

På eftermiddagen var jag hemma hos Jennie och vi hann även med en runda på stan. Behövde ett nytt block till kursen som startade idag. Men vi hann även med en fika! På kvällen kom Lollan och så bakade vi chokladbollar med rågflingor och honung i. Vi hyrde även en massa Disneyfilmer så vi såg Skönheten och odjuret igår.

Idag var det första dagen på den nya kursen Den unga medborgaren i ett kultur- och medieperspektiv. Verkar faktiskt vara en riktigt rolig kurs! Cyklade som en galning in till stan efter föreläsningen för jag såg ett par skor på DNA igår och tydligen ska det öppna en ny skoaffär där till våren, så de har sänkt priset på en massa skor (skor=kärlek). Så de skorna köpte jag idag! 





Sunday



Idag har det inte hänt så mycket. Jobbat och där var det lite kaos, men som vanligt löste det sig. Efter jobbet var jag hemma hos min syster Sara och firade Fars-dag. Sen kom jag hem och Axel hade köpt mat och nu ligger jag i soffan, äter choklad och tittar på Greys. Tänkte titta på EMA klockan nio! Bjussar på en söt hundbild en grå söndag som denna!

Hobbit

Efter en rolig arbetsdag, så har Axel och jag lagat middag. Bakad potatis med räkröra och till efterrätt pannacotta. Nu tittar vi på Hobbit och jag kämpar för att hålla ögonen öppna. Ha en bra lördagskväll!



Rainy day




Idag vaknade jag av att det regnade. Axel och jag sover vid ett fönster där det droppar satan på fönsterblecket och det är helt omöjligt att ignorera det. Axel la ut en handduk som vi brukar göra, men det hade ingen effekt idag så jag gav upp och tänkte jag kan i alla fall få en lång skön morgon med en god frukost och precis när frukosten bar färdig så ringde Kim och undra om jag kunde börja kl 10 istället. Ibland har jag flyt, så nu är det raka vägen till mitt happy place! 


Helgläsning


Det bästa med att ha skrivit tentan är nu kan man läsa roliga böcker med gott samvete! I alla fall fram till tisdag och dessa tre böckerna kom med posten idag! 

Finally friday

Nu är äntligen tenta gjord och hur det gick är väldigt svårt att säga. När jag läste första frågan började jag bara skratta för jag kände verkligen inte igen början på den och sen blev det hjärnsläpp, men resten av tentan skrev jag ändå någonting på. Vissa frågor var lite konstigt formulerade, men vi får väl se om det räcker för ett godkänt! 

När jag var klar så stack jag och Axel till stan och åt lunch på Lotus. Sjukt gott! Nu satte jag mig precis ner i soffan, men Jennie smsade så det är väl bara att resa sig upp igen! 


Så här trött kan man se ut på morgonen innan man skriver tenta! 

Tentaångest

Denna dagen ser ut som den gjorde igår, bara att ångesten ökat några grader. Ellen och jag gjorde en god dagen-innan-tenta-lunch tillsammans och nu sitter vi och pluggar det sista! 





Tentavecka

Jag HATAR tentavecka! Ångesten, stressen. Rösten inuti huvudet som hela tiden säger fattar du det här? Kommer du fixa det? På fredag är det alltså dags för tenta nummer två denna terminen. Har suttit med Ellen och Katarina hela veckan och pluggat. Imorgon är det sista dagen, sedan kommer den där härliga känslan när man har skrivit tentan och faktiskt inser att nu finns det inget mer jag kan göra och tar ledigt en helg!

RSS 2.0