Let me see what you got


Hittade ett par söta örhänge på rea från Bikbok!

Hola everyone! Hoppas allt är bra med alla, har varit i stan med Jennica nu på förmiddan/eftermiddan. Hon shoppade upp ungefär halva stan, så nu finns det inget kvar till oss andra! Shit happens. Ikväll ska jag och Jennica till Alice (vi var och hälsade på henne på Max idag också och körde förbi Sannarp också, tro det eller ej men skolan står kvar) vi ska hem till henne sen ikväll, Jennica och jag ska fixa film. Ska försöka att fixa lite bilder från kvällen, dock är det ganska svårt att få Jennica att fastna på bilden.

Kisses<33

Camp rock 2


It's on



Can't back down

Kisses<33

Push push



Godmorgon allesammans! Vilket väder det är idag! Hade ju tänkt att åka till SATS och träna idag, men jag och Alice har valt att stanna hemma och kolla på film. Jag menar vem går frivilligt ut i detta vädret om man inte måste? Menar det. Så jag ska krypa ner under taket och kolla på lite film: Slumdog millionaire (en av det bästa filmer som har gjorts på länge), Walk the line och känner mig lite sugen på att kanske kolla på en Harry Potter film. Vem vet! 

Kisses<33

My love

Håller på att fortsätta med att sy in pärlorna och det tar ju aldrig slut! Har dock tagit väääääldigt många och lååånga pauser idag, så det kan ju bero på det. Börjar bli lite smått hungrig så sitter och funderar på när mamma och pappa kommer hem. De är och spelar golf (såklart) och när de kommer hem så får vi gäster och vi ska bjuda på grillat! Mums! Vädret slår ju heller aldrig fel, för det regnar alltid när vi ska grilla. Håller på att läsa Elsas mode av Sofi Fharman. En av de bästa böckerna jag har läst på länge, fattar inte att Alice inte läste klart den! En sådan typisk oss bok, får nog låna ut den till henne och tvinga henne att läsa den. Ja, det får nog bli så!

Klockan 19.00 spelar FC Barcelona sin första klubbmatch mot Våleregna. Ska självklart följa denna match på nätet ;)

Kisses<33

It's hard



Klockan ringde kvart i sju i morse och då var det dags att gå upp för körlektionen började kvart över åtta (trodde att jag skulle somna på cykeln på vägen hem). Idag gick det faktiskt riktigt bra! Körde i mitt första stoppljus (behöver jag ens säga så nervös jag var?) och jag klarade det galant. Kom hem och käkade lite frukost och sen däckade jag i sängen. Nu har jag vaknat igen och ska ta tag i att rensa och städa lite på rummet hade jag tänkt. Har massa papper som ska sättas in i pärmar och mina skrivbordslådor ska också städas. Har köpt en jättefin militärgrön bolero från H&M för någon dag sen. Har inte visat den på bloggen än, för jag ska sy fast alla pärlor en gång till för säkerhets skull så när det är gjort ska ni få se den. Promise!

Kisses<33

Happyland



Goddendagens allesammans! Blev ingen minigolf igår, utan jag och Alice sov över istället. Hade en mysig kväll med nagelfixande och film. Idag har vi varit en runda i stan och Alice har fixat lite på banken. Nu ska vi snart ta bussen in till stan igen och jag ska drömma mig bort till Barcelona, har inte fattat att vi har köpt biljetter till Barca att vi faktiskt ska se dom! Omgomgomgomg!

Kisses<33

FC Barcelona - Espanyol

Äntligen har vi bokat biljetter till FC Barcelona - Espanyol! Den 8 maj 2011 sitter jag och Jennica Camp Nou! Tråkigt är dock att Alice valde att inte följa med på matchen för att hon tyckte att det kostade för mycket, men hon kommer i alla fall följa med till Barcelona vilket som är viktigast! Nu har vi även lyckats beställa hem lite grejer från H&M. Fanns ju lite grejer att hitta från katalogen ;)

Kisses<33

Väntar





















Hann inte blogga igår för först körde jag, sen tog jag tåget till Ängelholm och nu kom jag hem. Har varit två konstiga dagar och det lär väl bli konstigare. Var hos Felicia i Ängelholm för hon hade tjejmiddag, fick träffa Julia, Frida, Sarah, Ida, Crystal och såklart Felicia. Blev en riktigt mysig kväll med pizza, spel och en massa snack såklart ;) Blev en snabb runda på stan i Ängelholm och det händer saker där! H&M byggs och själva Gallerian är borta. Nu sitter jag och väntar på att Alice ska komma hem till mig efter att hon har jobbat, blir en tur minigolf. Sounds awesome!!

Kisses<33

Last song



Sorry! Har inte haft tid för bloggen på ett par dagar men det har varit fullt upp! I fredas träffade jag Alice och pratade igenom allt och nu är det lungt på den fronten och sen följde jag med mamma, för hon skulle köpa en ny data och jag behövde nytt anti-virusprogram. Sen på kvällen var jag hos Sara, Essi och Blanka för att hålla Sara sällskap. Var något av det mysigaste på länge! Igår var Jennica och Alice här, hade en riktig tjejkväll med film, mat, godis och såklart en massa snack om Barcaresan nästa år. Vi hittade biljetter till Barcelonas matcher, men Boxoffice har inte släppt sina än så vi väntar med späning! Alice och jag vill snart boka vår resa till London också, så vi hoppas på att Barcabiljetterna kommer vara avklarade nästa vecka. Idag ska jag och Jennica på bio Last song. Har velat se den ett tag, men trodde inte att den skulle komma till Halmstad faktiskt. Btw, har ni sett H&M katalogen? Så mycket fint!! Vill ha en massa saker därifrån, men har främst siktat in mig på ett par stövletter och ett par handskar. To be continued...

Kisses<33

Family

Min syster är fan den bästa som finns! Hon sa att de enda du kan lita på är familjen, och hon har fan rätt. Trodde aldrig att jag skulle behöva uppleva det dom hon har pratat om. Men det skulle jag tydligen..

Idag fyller min älskade mamma år! Så det blir kalas hela dagen, klcokan fyra kommer gästerna och imorgon ska jag upp kvart i sju för har körlektion kvart över åtta. Kommer vara helt trött i huvudet. Blir antagligen inget mer inlägg idag. Ska snart börja fixa med mina värmespolar!

Kisses<33

I look at you





Håller på att städa garderoben. Syns kanske ;)
När vi bodde i Ängelholm så hade jag världens bästa garderober, fyra stycken och där hade jag fått plats med hur mycket som helst. Naturligtvis så sket jag fullständigt i kläder, mode och allt och nu när jag är intresserad av kläder har jag en byrå (två lådor kan jag använda till kläder) och två lådor med lock under sängen (och en är full av vinterkläder) får alltså knappt plats. Ska återvända till min säng som är full med kläder.

Kisses<33

Move your body







Blev inget inlägg igår för var i Helsingborg hela dagen med Amanda. Hade en riktigt mysig dag med shopping,musik, glass och grekisk mat. Det varmt så det var ganska jobbigt att gå i butiker istället för att ligga och sola på stranden. Sen igår kom älskade Alice hem från Italien (finally) och idag har jag träffat henne på en mysig lunch i stan. Var så mysigt att träffa henne och jag fick en jättefin ögonskugga av henne, som man även kunde ha som eyeliner! Hade körlektion idag också och det gick bra. Tycker att det har gått ganska bra i och med att jag bara har kört typ tre gånger i hela mitt liv. Nu ska jag städa ur min garderob hade jag tänkt. Känns som det behövs.

Kisses<33

Barcelona!


Barcelona


London

Igår så satt jag och Jennica och kollade lite på vart vi ville sitta när vi kollar på Barca, och vi hittade ett drömläge men så började jag läsa om det och det var dress code och en massa grejer om man valde att sitta där och jag ba wtf?! Jag vill ha på mig Barcatröja och ha sköna jeans kanske och converse! Jag är 18 (snart) inte 40! Så vi sket i att sitta på den "gyllene raden" utan vi ska försöka få biljetter till raden bakom. Längtar, nästa vecka så släpps spelschemat och vi ska antagligen köpa biljetter till själva matchen. Har kollat runder på vad hotell och sånt kommer kosta oss och slutsumman kommer bli på typ 10.000kr. Mycket pengar men det kommer vara ett minne för livet.

Sen har jag och Alice lite smått börjat planera vår resa till London i oktober. Vi vet vilket hotell vi vill ha och jag gissar på att den resan kommer bli billigare än Barcaresan, fast iofs..vi ska ju shoppa ;) 
 
Kisses<33

Heartbeat



Jag är så trött att jag skulle kunna somna och vakna upp nästa år. Idag hade jag min första körlektion och min körskolelärare är riktigt rolig! Kommer med skämt hela tiden xD Har bokat riskettan och fått min teoribok, men orkar inte kolla i den nu. Måste sova lite! Imorgon ska jag och Amanda till Hbg, hennes pappa spelar i ett band så vi åker med och hittar på något roligare under tiden. Kommer bli awesome! Och imorgon kommer älskade Alice hem! Som jag har saknat henne!! Så min onsdag är uppbokad med körlektion och att vara med henne, vi snacka om att äta lunch på Plaka för ett tag sen och jag tror att vi kör på det.

Kisses<33

Perfect!



Hade en perfekt lördag! Började dagen med att skynda mig, för jag vill inte riktigt gå upp när klockan ringde. Mamma kom och hämta mig vid elva och så åkte vi till Eurostop för att handla mat, hade lovat att jag skulle laga mat till henne. Efter detta åkte vi vidare till Laxvik och så spelade vi lite kort och solade, mys med andra ord! Min Carbonara blev lyckad som vanligt ;) Mamma skjutsade hem mig vid sex och när jag kom fram så hade Jennica redan kommit. Blev lite förvånad där :P Så vi gick direkt ner till Japans minigolf och där var det riktigt mycket folk! Jennica tyckte att det var lite kul att skrika om Barca när vi var där nere. Rikitgt kul hade vi i alla fall. Sen efter en mycket lyckad minigolfsrunda åkte vi inte till stan och hämtade biobiljetterna och handlade mat på Mc. Vi tog med oss maten ner till Nissan, till bryggan och där var det skitskumt. För det var nån som hade ställt sin vattenflaska, sina skor och något fodral pryddligt ihop på bryggan, men det var inte en människa i närheten! Hade någon hoppat i? Och sen kom det en kille som jag trodde att han kanske skulle hämta sina skor, men han ställde sig bara och kollade på oss ett tag och frågade sen om vi rökte. Vi svarade nej och så gick han igen. Skum typ. Bion var riktigt bra! Rolig var den också! Så detta var en riktigt lyckad lördag!

Idag ska mamma och pappa spela golf, så jag ska antagligen passa hundarna. Kommer antagligen läsa lite också ;)

Två dagar kvar <3

So sweet


<3

Hej bloggen! Hade en jättemysig eftermidag/kväll hos syster igår. Blev grille och en massa gott! Jeppe var helt överlycklig över resan till Teneriffa nästa år och jag längtar lika mycket efter det som han! Idag fyller min älskade mamma år! Så ska snart iväg och fira henne och sen ikväll ska jag och Jennica på bio. Vi ska även spela minigolf om vädret tillåter. Så vi får höras imorgon!

Kisses<33

Back around

Hola! Har sovit riktigt länge idag, mycket skönt. Har ätit frukost och nu håller jag på att fixa mig för en snabb runda till stan. Min riktiga mamma fyller år imorgon, så måste hitta en present till henne. Hoppas även på att Amanda har tid att ses en snabb runda. Vi hörs senare!

Kisses<33

Let you go



Hade en mysig dag med syster igår. Vi solade och sen på kvällen stack vi ut på stan en runda. Vi mötte även Rabije. Skitnajs kväll! Kom hem vid halv tolv, så det var därför det inte blev något inlägg igår. Har duschat och ätit frukost nu. Har inga speciella planer för idag. Ska boka biljetter till mig och Jennica till bion på lördag. Knight and day. Verkar awesome!

Kisses<33

Don't care



Godmorgon allesammans! Vaknade tjugo i nio idag (och innan dess tyckte jag att det var kul att vakna kvart i sex) och var hyfsat utvilad. Satt och försökte förstå mig på mobilen, och nu fattar jag det mesta tror jag (och hoppas). Satt i en timme med att försöka föra över musik och bilder från datan och det funkade inte! Sen visade sig att man var tvungen att aktivera telefonen, men hjälpa av en knapp. Hehehe...och när jag skulle föra över med hjälp av bluetooth så funkade det inte i heller och det berodde på att den inte var synlig. Men nu fattar jag, tror jag...idag har solen kommit tillbaka så ska sola och bara ta det lungt.

Kisses<33

Äntligen!

Nu har jag fått den, min nya mobil! Så fin den är, nu ska jag bara lära mig allt också xD Nästa uppgift!!

Kisses<33

I wanna dance with you



Hejsan allesammans! Märkte ni ovädret i natt? Åskade och blixtrade som fasen! Var livrädd!! Hatar åska och blixtrar, men mamma var så gullig. Hon gick upp och öppnade min dörr för att hon visste att jag var rädd. Idag hoppas jag på att min mobil kommer, om inte så får vi hoppas att den kommer imorgon. Ska inte göra något speciellt idag hade jag tänkt. Bara ta det lungt. Kommer ni ihåg när jag sa att jag inte visste vad jag skulle titta på nu för att VM var slut? Canal + räddade mitt liv igår, för de visade nämligen highlights från La liga och Champions league, vilket bara var från FC Barcelona! Jag var i himmelriket!

Kisses<33

What I got to say

Sovit riktigt gott i natt efter Spaniens första VM-guld! Nu på förmiddan har jag städat och fasen vad varm jag blev. Så nu efter lunchen hoppade jag in i duschen och ska snart iväg en runda till stan, till banken. Vi hörs senare!

Kisses<33

YEEEEEEEEES!!!



SPANIEN ÄR VÄRLDENS BÄSTA LAG!! VINNARE 2010!!!!

Stranden!



Idag har jag varit på stranden med mamma och pappa, mycket mysigt. Syster har äntligen kommit hem och fick ett jättefint armband av henne. Sitter just nu på baksidan med datan framför mig och hade tänkt att kolla film, för att jag intehar något att göra. Älskar bärbara datorer, för då kan man ju sitt utomhus och kolla! Har druckit 25 glas med vatten känns det som, men det behövs i denna värmen.

Ikväll är det äntligen dags för VM finalen 2010! Tänk att för en månads sen vid denna tiden så började VM och nu är den snart slut. Får lite ångest av att tänka på att man sen inte kan se fotboll försen i augusti, så vida man nu inte följer allsvenskan. Vilket jag inte gör. Det står alltså mellan älskade Spanien & Holland. ehöver jag ens säga vem jag hejar på?

Kisses<33

I can't wait!



Vaknade faktiskt pigg och utvilad i morse vid nio. Kändes väldigt skönt, men gud vad varmt det är ute idag! Går ju knappt att vara ute. Har hjälpt mamma med hennes fina dator idag (skriver från den nu). Hon har blivit medlem på facebook. Det ni! Mamma som har varit så anti allt vad chatt och dator heter. Men nu så, hon funderar till och med på att blogga ;)

Idag kommer min älskade syster hem! Har längtat efter henne mega mycket och ikväll är det äntligen fotboll! Uruguay-Tyskland! Så vi ska ha mys ikväll och bara ta det lungt. När pappa kommer hem, så ska vi äntligen beställa min nya mobil! Can't wait! Valde att beställa den från internet då det var billigast. Hade till och med råd med en sex månaders efter försäkring.

Kisses<33 

Ny mobil?



Den mobilen som jag har nu börjar krångla sig lite. Den stänger till exempel av sig och startar om, fastän att inget har hänt. Det är en telefon man kan skjuta upp ni vet, så ibland när jag ska stänga den så "hoppar" skärmen nästan av och den vill inte riktigt gå tillbaka igen. Så jag har tittat lite på nya mobiler och jag är väldigt sugen på Sony Ericsson Xperia 10 white. Grejen är bara att den är så dyr! Jag har pratat med mamma om det och hon säger att jag har ju sparat pengar så jag kan ju köpa den om jag vill. Men så tänker jag på alla resor jag ska göra, och mitt körkort. Men jag vet om att jag har pengar så att det räcker till allt, men jag tvekar ändå. Men jag tror att det kommer bli så att jag köper den, men då är frågan. Ska jag köpa den på nätet eller i affären? För den blir billigare på nätet, men då måste jag övertala pappa att han betalar med sitt kort för med mitt kort kan jag inte köpa den med. Mitt kort funkar nämligen inte på internet. Tror ni att han är villig att göra det? Kanske om jag ber snällt.

Kisses<33

Catch me



Tog med mig datan ut i solen idag, måste hålla foten högt och jag vill inte bränna mig så nu sitter jag med förlängningssladd med datan här ute. Skitbra! Har mina smarta stunder, och idag fick jag tydligen en! Farmor har åkt hem nu, väldigt skönt faktiskt. Att slippa se mamma samla sig för att inte få ett utbrott. Svullnaden i foten har börjat gå ner, vilket är väldigt skönt. Behöver inte vara orolig för att jag ska behöva skjuta upp min första körlektion. Ska bli så kul! Längtar, mitt mål är att jag innan jul ska ha tagit det. Ska bli skönt när man har tagit det, för då är man ju liksom klar. Ska inte göra så mycket idag, kan inte direkt ta mig någonstans med min fot.

Läste precis att bläckfisken Paul har siat att Spanien vinner VM och att Tyskland vinner brons. Låter bra enligt mig, speciellt den delen med att Spanien vinner. På söndag vet vi hur det blir och imorgon avgörs fjärde och tredje plats.

Kisses<33

I love you more then I did before


Vill verkligen tillbaka..

Sovit gott i natt allesammans? Det har jag faktiskt gjort, efter att jag hade tagit två Ipren mot smärtan i foten. Den är fortfarande svullen, men jag tror inte att den är bruten (hoppas det i alla fall). Pallar inte gips en gång till alltså. Inte när jag ska börja med mitt körkort, vill verkligen inte skjuta upp det. Men mamma har sagt till mig att jag ska sitta still idag, mycket kul. Men det är ju inte så jättefint väder idag, så det är ju lite positivt (mot mig). Vi ska tydligen få gäster. Kommer inte ihåg vem det var dock. Vi hörs senare!

Kisses<33

SPANIEN!!

Spanien.  Främre raden från vänster; Xavi Hernandez, Cesc Fabregas, David Villa, Joan Capdevila, Carlos Puyol, Bakre raden från vänster; Albert Riera , Iker Casillas, Sergio Ramos, Raul Albiol, Xavi Alonso och Fernando Torres  Foto: AP/Scanpix

DE ÄR I FINAL!!!
Så glad jag är omgomgomg..har skadat min fot nu också. Inte bra...är svullen som fan. För hoppas att det har lagt sig till imorgon, annars måste vi till doktorn..nu ska jag försöka få in i mitt huvud att SPANIEN ÄR I FINAL!!

Kisses<33

Some people never stay the same


Felicia, jag och Alice förra sommaren i Båstad på RixFm

Hejsan alla mina vänner och alla som jag känner! Saknar Jennica..hon har smsat "lite" för mycket under VM, så hon får inte smsa försen den åttonde och nu har hon börjat jobba också. Är så van vid att kunna smsa med henne hela tiden, så det känns så konstigt att inte ha kontakt med henne hela tiden. Snart är det i alla fall dags att köpa biljetter till Barca! Deras spelschema släpps snart och biljetterna släpps runt vecka 30. Längtar! Började även kolla runder till min och Alice Londonresa nu i september/oktober. Ikväll min vänner gäller det! Spanien-Tyskland. Be till Gud att Spanien vinner! I så fall blir det Holland-Spanien i final. Sounds good! Men innan detta händer ska jag möta upp Alice och skriva in mig på Nyhemstrafikskola. Ska bli skönt så man känner att man kommer närmare körkortet i alla fall. Vi hörs säkert senare!

Kisses<33

Crank it up



Hola min vänner! Idag har jag varit igång hela dagen. Vaknade av att de lastade på stockar på en lastbil på parkering, halv nio på morgonen. Var lagom glad åt det, var rättare sagt skitsur. Gick i alla fall upp och åt frukost och tog en låååång dusch, med inpackning och allt. Sen blev det bråttom när Alice säger att vi ska ta bussen 12.40 och klockan var 12.20 och då hade jag typ bara borstat tänderna, inte bestämt vad jag skulle ha på mig och fick smått panik. Men jag är ganska snabb så jag fixa det och väl i stan gick vi till banken, tog en tur till Elgiganten. Min mobil håller på att gå i sönder, så är kanske snart i behov av en ny. Så skulle bara kolla lite priser och så. Nu är jag i alla fall hemma och ska kolla på fotbollen hade jag tänkt, Uruguay-Holland. Jag blev så glad när jag kollade att bläckfisken Paul hade tippat att Spanien skulle vinna imorgon. Hoppas verkligen att de gör det. Go Spain!

Kisses<33

I like it



Hejsan mina vänner! Har haft världens huvudvärk idag och har mått allmänt piss. Känns som att tiden går väldigt längsamt men samtidigt fort. Är det normalt? Läste igår att Ronaldo har blivit pappa och att han ska ha ensam vårdnad. Detta kan nog bli kul. Har inga större planer för dagen, ska kanske ta och kolla på en film ikväll. Var längesen man gjorde det. Ha det awesome!

Kisses<33

You will never know





Sorry! Har ännu en gång inte orkat sätta mig framför datan. Blir lite snabb upptadering här och nu! Eclipse var jättebra, hade dock lite svårt att koncentrera mig på filmen för jag hade upptäckt att busen gick 23.25 och efter det så gick inte bussen försen 00.25. Så när filmen slutade så sprang Alice och jag igenom hela stan för att hinna med bussen. Jag slet av mig klackarna och sprang barfota och det kändes som hela mitt liv hängde på att stoppa bussen. Behöver jag ens förklara hur ont det gjorde? Mina fötter var helt förstörda! I fredes åkte jag till Laxvik med mami och var där till lördag förmiddag. Mamma skjutsade in mig och Alice till stan där vi mötte Jennica och Nurije. Vi gick en runda på stan och sen tog vi bilen ut till Hylte, till Jennica för att se fotboll Argentina - Tyskland. Tyvärr så förlorade älskade Argentina och Brasilien åkte ur i fredes, vilket chockade mig totalt. Nu sätter jag allt mitt hopp till Spanien, men jag tror inte att någon kan slå ut Tyskland (tyvärr). Men vi hade kul i alla fall! Jag och Jennica satt och skrek på domarna och försökte övertyga Nurije och Alice om en massa saker. Idag kom lilla farmor hit och snart kommer Sara, Essi, Jeppe och Blanka hit så vi kan grilla och bara ha det skönt!

I don't know who you are anymore.

Kisses<33

Eclipse!

Hade en supermysig morgon med syster idag, och vi ska snart in en runda till stan. Hon ska utomlands nu på lördag så himla nice! Blir lite avis måste jag säga, men hon förtjänar det. Ikväll ska jag och Alice äntligen se Eclipse! Vi har väntat på den så himla länge nu, och nu är det äntligen dags. Vi ska käka lite innan bion också. Denna dagen kommer bara vara full med mys!

Kisses<33
RSS 2.0