200210

Sorry, för att det inte blev något inlägg igår. Men jag kom upp till gbg kvart över sex och sen gick mamma och jag och köpte mat och käkade naturligtvis och sen var jag så trött att jag gick och la mig. Idag var vi och växlade pengar och så shoppa jag naturligtvis. Någon som är förvånad? Visar när jag kommer hem. Nu ikväll ska vi ut och äta grekiskt och imorgon måste vi upp tidigt för då blir det Teneriffa! Kisses<3

Pluggning, packning!

Vart tar tiden vägen? Upptäckte precis att klockan snart är sju och jag blev precis klar med att klippa ut och sätta fast svenska replikerna på pappret. Har fortfarande engelskan kvar och packningen!! PANIK!!! OMG, hur ska jag hinna. Det har börjat snöa igen, sjukt irriterande. Ska sluta nu så att detta inlägget inte blir konstigare än vad det redan är.

Kisses<33

180210



Då var det dags för resloutionskrivning igen då. Mycket roligt (eller inte). Jag saknar min säng och vill bara hem. Ska hämta ut mina biljetter till gbg idag och jag är väl hemma vi halv sex kanske. Om vi har tur. Och då blir det att plugga engelska som satan har prov imorgon, plus att kolla igenom min repliker till svenska redovisningen. En midsommarnattsdröm. Jag ska gifta mig med Lyssan som spelas av Amanda. Kommer nog bli jättebra. Hörs senare!

Kisses<33

170210



Började med idrott i morse i arenahallen, med volleyboll! Mycket roligt, tycker dock inte Alice. Sen hade vi geografi där vissa redovisade och sen var det lunch. Efter det var dags för historia vilket menas med ---> resolutionsskrivning. Började med operativa idag, säger er inget kanske men det är bra i alla fall. Idag fyller Sebbe 18 år, grattis till han! Och nu kan han i alla fall inte säga att jag inte har grattat honom. Alice följde med mig hem och ligger på tillfället i min säng, för hon har fått nackspärr. Stackars liten..

Kisses<33

160210



Ni kanske redan kan lista ut vad kvällen kommer att handla om ;) Idag hade jag ingen alternativ medicin vilket kändes väldigt bra. Tog en promenad med Amanda in till stan och snackade om allt möjligt, är lika mysigt varje gång. Vi käkade även på MC, vilket jag faktiskt inte har gjort på ett tag. Förtjänade faktiskt det! Och sen köpte jag One Tree Hill säsong fem, så nu är det bara säsong sex kvar att köpa (som finns att köpa på skivlagret här i halmstad i alla fall!). Nu ska jag sätta mig och skriva klart engelskan, innan jag ens får komma i närheten av något som heter fritid. Hoppas att ni har haft en bra dag, och vi hörs kanske senare!

Kisses<33

Träning och plugg!



Efter en inte så hård skoldag, men efter en betydligt mer krävande tränning så är jag äntligen hemma. Har ätit tacosnittar och nu tänkte jag sätta mig och plugga det sista på rättskunskapen. Har bara ingen ork! Vill hitta på något roligt, typ ha helg! Låter perfekt i mina öron. Hade tänkt att belöna mig med att få titta på One Tree Hill sen, men det är bara om jag har varit riktigt duktig!

Kisses<33

150210


Jag skulle väldigt gärna åka på studieresa till Malaysia!

Ett litet god morgon inlägg från mig till er! Hoppas att ni har sovit gott, och att allt är bra med er. För tillfället sitter jag i skolans datasal och skriver en resolution om Åtgärder för att effektivisera världssamfundets respons vid humanitära katastrofer. Går faktiskt ganska bra, tro det eller. Efter skolan ska jag och Alice till SATS och träna, så vi hörs senare! Ha en bra dag! 

Kisses<33

Där fick jag dig!


Du vet aldrig när jag dyker upp med kameran ;)

Nu har jag suttit med läxor och skit hela dan. Har även hunnit städa och tvättat, mycket kul (NOT)! Nu håller jag på att fixa inför imorgon. Har kommit på att jag måste bestämma kläder dan innan, annars kan jag ta tjugofem år på mig och då kommer jag aldrig iväg! Hoppas att ni har haft en mysig dag!

Kisses<33

Pictures!











Kisses<33

140210



Eller Alla hjärtans dag! Jag, Mika, Amanda och jag vet inte om Alice var vaken då, diskuterade alla hjärtans dag igår. Varför ska man bara ge presenter en dag och vara extra kärleksfulla? Varför är man inte kärleksfull varje dag? Never mind! Jag vaknade hos Alice av att jag frös som fasen och tog på mig mjukisbrallor och en kofta och återvände till sängen. Sen åt vi en stor frukost och kollade på Eva och Adam. Och vid tolv kom Amandas pappa och hämta oss och nu sitter jag här, med glasögonen på för en enormt pluggig dag som inte gillas. Går inte att vara sjuk en dag alltså! Katastrof! Ska hämta ett glasvatten och försöka undvika huvudvärk. Nu blir det engelska, italienska och rättskunskap.

Kisses<33

Snart!


Denna har Sebbe gjort och jag älskar den! Den är skitkul!

Ska jag iväg och hämta Amanda och sen bär det av till Alice. Hörs imorgon!

Kisses<33

130210



Om fem månder är jag 18! Exakt! Hihi^^ Snart ska jag iväg till sats och köra ett hårt pass med Alice hade jag tänkt. Det var ett tag sen sist, fy på mig! Ikväll ska vi fira syster, hon fick en tv idag av mamma och pappa och en kjol av mig. Mellan tränningen och firandet ska jag plugga lite hade jag tänkt. Rättskunskap och italienska. Klockan sju ikväll bär det av till Alice med Mika och Amanda och sen ska vi ha mys och kolla på melodifestivalen! Men jag hinner nog slänga in ett inlägg innan jag åker. Och kameran tar jag med så att ni får bilder imorgon!

Kisses<33

Supermodel magazine


Famous - Play

Ni som tittade på Made in Sweden detta året känner säkert igen tjejerna som är i gruppen Play. Denna låten går på högsta volym på mitt rum för tillfället. Tittar ni på videon kan ni upptäcka, Laila och Anders Bagge och Andreas Carlsson!

Kisses<33

120210


Sigge hälsar!

Denna dagen har gått hyfsat snabbt faktiskt. Färgade Alice hår, som blev lite sisådär. Åkte hem och snackade skit med syster och käkade en himla massa mackor. Sov lite, mamma och pappa kom hem så då åt vi och nu sitter jag och lyssnar på Mando Diaos album Give me fire. Me like och jag har dragit med mig halva familjens DVD samling med mig upp! Kommer att bli en nice kväll! Imorgon ska jag plugga, dra till SATS och sen på kvällen blir det en girls night out med tjejerna <3

Kisses<33

Plugg, plugg åter plugg!



Så det är alltså vad jag har gjort sen jag kom hem vi sex och tills nu halv nio. Mycket roligt, fritid in my ass! Nu ska jag gå ner till mamma och pappa och terra dem lite! :D

Kisses<33 

110210





Hur kan man inte vilja rädda dom när de är så söta!

Idag nu imorse alltså gick jag in på wwf.se för att bli pandafadder. Det finns bara 1.600 vilda pander kvar och wwf behöver fler faddrar. Jag kunde tyvärr inte bli fadder, för att jag är under arton och det kändes förjävligt! Mina kompis brukar reta mig för att jag vill rädda valarna och pandorna. Jag vet att de inte menar något med det, men jag tycker inte att det är något fel med att bry sig, alla behövs ju. Jag hoppas bara att det finns fler där ute som bryr sig, vilket jag vet att det finns. Oavsett om man är människa eller djur. Nu ska jag snart ha ett möte med socialen och sen bär det av till skolan för att ha ett mattetest och ha samhälle. Ha en bra dag!

Kisses<33

I can't set my hopes to high


Catch me - Demi Lovato

Kisses<33

100210



Denna dagen kommer att spenderas i sängen. Har drömt mardrömmar hela natten, vaknade med ont i huvudet, mådde illa och något säger mig att detta är mer pyskiskt än fysiskt. Tror att jag kanske bara behöver en paus för att orka fortsätta. Jag saknar verkligen att vara liten, när ens största problem var vad man skulle leka och vem man skulle leka med. Då man inte visste vad alkohol och deprissioner var för något. Längtar till helgen, den kommer bli supermysig. Ska förhoppningsvis träna på lördag hade jag tänkt, vid fyr ska vi fira syster yster och sen vid sju tror jag tar jag bussen med Amanda och Mika hem till Alice för en riktig tjejkväll! Kommer bli mysigt. Tack, för att ni alltid finns där. Ett tips till er andra. Omge er bara med människor som ni vill lägga ner energi på och som lägger ner energi tillbaka och som får er att må bra!

Kisses<33

090210



Denna dagen har varit bättre än igår, tack gode Gud! Elias, har roat oss i SPSP08 genom att springa ut och hämta flera istappar från skolans stuprännor och sen tagit med sig dem in. Man vet aldrig vad han ska göra alltså. Och det är kul! Vi som är tvåor ska i april få gå på en yrkesmässa, där det kommer människor som berättar om sina yrken. Så vi fick en valblankett om vad vi vill höra om och jag valde tursim, arbeta utomlands och butikschef. Den enda som jag säkert visste var att jag ville gå på turism, för jag tror att det är det som jag vill välja att fokusera på. Men sen finns det ju så mycket inom turism, så där har vi nästa problem. Haha! Just det, jag försov mig i morse. Vaknade 07.33 precis när min buss gick, men pappa var snäll och körde mig. Annars har det väl inte hänt så mycket. Vill ha helg, men det är ju inget nytt.

Kisses<33

080210



Har inte alls mått bra idag. Känner mig jättedeppig och det känns som att inget är roligt längre. Är trött på att alltid vara rädd för att saker ska hända och att pressa mig till att se till att alla andra mår bra, istället för att se efter mig själv. Och att hela tiden göra mitt bäästa och sen inte få utdelning för det. Är trött på människor som sviker hela tiden och aldrig håller vad de lovar. Vet inte hur länge jag kommer att palla detta längre alltså. Som mamma säger: "Du kan bara spotta på en sten tills den är våt, för sen är den våt". Hoppas att ni har haft en bättre dag än mig.

Kisses<33

Fräsch!



Nu har jag duschat, gjort inpackning och en massa annat typiska tjejsaker. Ska även fixa naglarna, mina naglar är väldigt sköra och de bryts väldigt rätt. Men det finns nagellack, som man kan stryka på och som kan hjälpa. Det jag har tycker jag inte hjälper alls. Men det är bättre än inget. Ska slänga mig raklång i sängen sen och titta på OTH och jo, tack. Jag vet att jag är beroende!

Kisses<33

And how can I stand here with you?


Everything - Lighthouse

Jag hittar alltid bra musik när jag är deppig, nu har jag världens bästa spellista på spotify!

Kisses<33

Smycken!


Alla armbanden är hittade på JC. Det som man knyter runt handleden kostar 39kr och de andra två kostar 49kr styck! Buddhan fick jag av sötaste Amanda<3


Halsbandet hittade jag på Lindex för 99kr, det var Jenninfer som tipsade mig om detta! Kan verkligen piffa till en vardagsoutfit, så att den blir lite roligare!


Detta armbandet gjorde jag själv! Blev riktigt snyggt, köpte dock alltihop i ett set på Panduro, men jag fick i alla fall sätta ihop det själv, 149kr.


Och det var denna tröjan som jag klickade hem från Nelly.com! Älskar den och blev riktigt nöjd, skickade dock tillbaka ett linne och nu ska jag även skicka tillbaka ett par skor som var för stora. Får vål se om jag hittar något annat!

Kisses<33

060210 - 070210



Blev inget inlägg igår, hela dan var fullpackad. Igår var jag inne i stan med Alice, och fick med mig en massa smycken hem! Har fått dille på armband och de jag fick tag på fanns alla på JC förutom ett som jag hittade på Panduro, som jag faktiskt gjorde själv. Är riktigt stolt över mig själv. På kvällen kom Mika hit och så kollade vi på melodifestivalen. Det fanns enligt mig två bra låtar igår och en av dem gick vidare till andra chansen Road salt, älskade hans röst. Efter detta gick vi och la oss och kollade på filmen Saved! Kan se den filmen hur många gånger som helst och den är fortfarande lika bra.

Idag vaknade vi faktiskt hyfsat tidigt och gick in för att äta frukost. Men det är söndag idag, så efter frukosten gick vi så klart ut och la oss igen. Det är nog det enda som är bra med söndagar, att man faktiskt får ta det lugnt. Nu väntar en massa grejer som måste göras. Städning, och allt det där jag brukar göra på söndagar. Men jag behöver faktiskt inte plugga idag. Tro det eller ej! Kommer antagligen att titta på OTH, sen om jag känner mig själv rätt.

Ha en mysig söndag, så hörs vi sen!

Kisses<33

050210


Kolla vad man kan hitta när man är på upptäcktsfärd!

Äntligen är det fredag! Denna veckan har ändå gått hyfsat fort, skolan känns totalt meningslöst för tillfället. Känns inte som om det händer något vettigt överhuvudtaget. Möjligtvis samhällen och historian. Men det mesta kan jag inte se någon mening i att lära mig, men that's life I guess. Alice och jag gick till Maxi och hämtade paketet från nelly på hålan idag. Och när jag kom hem testade jag grejerna och linnet måste skickas tillbaka tyvärr, men ska byta det mot en kofta! Sen när jag kom hem låg det ännu en avi från nelly och väntade på mig. Kommer snart vara en stamkund på posten! Nu ropar mamma att det är käk, så vi hörs senare!

Kisses<33

Mys!



Kvällen spenderas med datan, One Tree Hill och chokladbollar! Made in Sweden är ett måste också!

Kisses<33

040210



Fick sov hyfsat länge idag faktiskt. Kändes väldigt skönt och jag har fått sett solen idag! Har inte sett den på så länge. Idag på Sannarp fick vi kursinformation inför trean, har nog bestämt mig för vad det kommer att bli. Engelska C, italienska steg 3 och Matte C. Jag hatar matte, men Matte C kan ge meritpoäng och om man vill in på universitet krävs det nästan alltid. Så det är lika bra att ta det nu istället. Jag vet inte om FN-provet gick bra idag. Det kändes som om det gick bra, och bara för det kommer det nog gå dåligt. Brukar bli så. Imorgon på hålan ska jag och Alice gå till Maxi för att hämta vårt paket från nelly.com. Så nu måste vi göra engelska läxan via msn. Vad bra msn är egentligen!

Kisses<33

Taxfree!







Bilder lånade från: shop.inflightservice.se!

Mamma och jag har bestämt vad vi ska beställa från taxfreen på vägen tillbaka från Teneriffa. Jag bestämde mig för att strunta i parfymen för en gång skull, jag har så många ändå och istället satsade jag på en Dior palett! Älskade färgerna i den, sen om man handlade för med än 799kr fick man köpa Björn Borg necessär för 99kr (gäller om man förbeställer) och vi får ju inte glömma godiset! Varje gång jag har varit utomlands har det som kommer upp på min prioriteringslista varit godis och nu kommer jag få en hel bag! Visst, det kan verka som att jag är fem år, men kolla allt gott det finns i den!

Kisses<33

030210



Nu får det fasen sluta att snöa! Jag såg inte vart jag gick i morse utan fick följa efter kaninspår och hoppas att jag inte skulle hamna i djup snö. Bussarna från Hylte var till och med inställda, så det var faktiskt rätt tyst på Sannarp idag. En buss fastnade under viadukten inne i stan så han fick stanna en massa bussar och de fick ta ett annat håll. Totalt kaos överallt! Jag lyckades få VG på geografiprovet, har inte den blekaste aning om hur detta har gått till, för det kändes som om att det gick riktigt dåligt. Men jag klarade tydligen mig bra. Idag ska jag plugga samhälle och läsa i engelskaboken. Finns roligare saker att göra, men detta måste göras. YES! Såg precis att snöploggen kom här utanför! Älskar snöploggar för tillfället, de borde få pris. Nu måste jag sluta innan detta inlägget slutar i katastrof!

Kisses<33

020210


99kr H&M

Hade bara två lektioner i skolan idag, var mycket nice! Geografin var inställd och jag hade ingen alternativ medicin idag för vi är halv grupp. Så istället för att sluta tjugo i fem slutade jag fem i två. Snacka om skillnad! Jag, Mika, Amanda och Alice stack in till stan och tog en fika på Sandy's som är ett ny öppnat café här i Halmstad och det var billigt. En kaka och en varm choklad kostade 39kr! Vilket inte alls är dyrt för en fika, och kakan jag åt var så god. Mika och Amanda ångarde att de inte tog samma som mig. Sen gick vi en runda på stan, hittade ett linne på H&M som fick följa med hade kvar lite pengar på ett presentkort sen i julas. Kom hem, duschade och jag har handtvätt för första gången! Är riktigt stolt över mig själv, har en tendens till att bara hitta snygga grejer som det är handtvätt på. Mamma blir galen på mig! Men nu kan jag själv, pluggade även när jag kom hem och lagade en klänning. Nu håller jag på att läsa i engelskaboken, The maid's tale. Är faktiskt helt okej. 

Ha en bra kväll!

Kisses<33 

010210


Alexandra gillar menyn på Venezia! Bad tom servitrisen att sätta på menyn xD

Bion igår var bra, men att komma hem vid halv tolv, somna vid tolv och sen gå upp kvart över sex imorse satte sina spår. Har gått runt som en zombie hela dan, italienskan var pina! Har aldrig varit så dålig i hela mitt liv! Vi skulle översätta och jag var verkligen helt väck! Katastrof! Alice rädda med idag, fick ett stort Marabou att dela med Amanda som hon hade köpt på båten mellan Danmark och Tyskland och så fick jag en ring! :D Den är jättefin! Funkade inte så bra att ta bild på den dock. Nu har jag ätit lite och ska snart sätta mig med samhällen, har prov på torsdag. Pallar inte!!

Kisses<33
RSS 2.0