2-morrow


Imorgon ska jag vara med detta busfröet ;)

Haha! Så många sjuck saker vi har råkat ut för gumman! Hur lyckas vi?
Cilla med en chilly :P

Kisses<33

We are broken

Har fått dille på Paramores låt We are broken. Den är helt amazing! Avgudar den just nu. Hela eftermiddan gick åt till att städa gaderoben, slängde faktiskt en hel kasse, så nu måste jag ju shoppa igen! *blink*.

Min syster stack in till stan så det är lugnt och skönt hemma nu. Ska snart gå ner till mamma och se på tv och sen ska jag se klart på Harry Potter och hemligheternas kammare. Jag brukar göra så att varje sommar så läser jag alla böcker och sen ser jag filmen efteråt, fast bara upp till bok nummer fem, för sen har ju sexan bara kommit på bio ;)

Har pratat med Felicia länge idag, om gamla minnen och så. Om folk som förändras. Jag kan helt ärligt säga att jag inte saknar Ängelholm så mycket längre. Inte det Ängelholm som finns nu i alla fall, men jag saknar nog det gamla Ängelholm. Saknar helt klart visa personer där nere och visa saknar jag lite mindre.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Det är jätteviktigt att ha vänner, men det är ännu mer viktigare att verkligen ha en bästa vän. Som man vet alltid finns där i alla lägen. När det kommer svåra tider, det är då man märker vem ens riktiga vänner är.



Måste påminna om att snart kommer HABIBE och AMANDA hem igen! Längatr som en galning efter dom!! Har inte sett Habibe på aslänge! Och snart är det dags för skolan igen...kanske dags att ta en titt på statssicksprovet...vi får se.

Ha en bra kväll!

Kisses<33

Back home!

Hemma igen och det var Laxvik som var problemet, för här hemma funkar internetet och spotify perfekt! Känner mig rätt glad över det, så att det inte var nåt fel på modemet. För då hade jag nog fått flippanfall, för jag har redan haft problem med modemet innan.

Jag håller på att packa upp allt nu och naturligtvis började jag städa gaderoben. Har hittills slängt en kofta, väska, en massa t-shirtar och en massa annat. Vi får väl se vad som är kvar i slutändan ;)

Nej, nu måste jag fortsätta! Vi hörs senare :)

Kisses<33

Internet problem!

Hej!
Jag kunde inte blogga igår pga, att mitt internet verkar leva sitt egna lilla liv. Vet inte riktigt vad detta beror på, om det har att göra med att jag befinner mig i Laxvik eller vad det är för nåt, men det upptäcker jag när jag kommer hem imorgon, om jag fortfarande har samma problem då.

Idag har jag varit på upptäcktsfärd i Halland med mamma. Vi hann med Falkenberg och Varberg. Blev shopping i båda städerna (måste säga att Varberg har den bästa shoppingen, om man ska jämföra städerna). En kjol i Falkenberg och ett par skor i Varberg. Sen åt vi mat på Laxbutiken och köpte glass på SIA, vid deras butik. Det blir ju mycket billigare då, så nu är hela frysen full med glass! Testade även på att köra bil idag...det var riktigt läskigt, tror att jag skjuter upp det ett tag till.

Igår så var vi inne en snabbis på Eurostop och jag fick reda på att jag ska få en helt ny kamera av försäkringsbolaget. De sa att eller bedömde att det var OK att jag fick en ny! Blev helt överlycklig, så snart kommer de komma upp bilder på bloggen igen! Ska bara hämta pappret i Gbg först. Imorgon ska jag åka hem igen, till Halmstad.

Glömde ju att berätta att mamma Carola och pappa Kjellis spelade sin första golftävling idag! Det gick tydligen riktigt bra. Mamma spelade mot två män, som båda hade lägre handikap än henne, hon slog den ena och den andra kom hon delad första plats med. Vet inte riktigt hur det gick för pappa, men mamma sa att det gick bra. De fick båda pris i alla fall.

Nej, nu ska jag ge mig ut på glassjakt i frysen. Ha det bra så hörs vi imorgon!

Kisses<33

Tisdag 28/7

Hej!
Jag har inte struntat i er, men jag har haft lite problem med att koppla upp mig. Det funkade inte igår kväll eller i morse, men nu funkar det. Vet inte hur länge det kommer att hålla sig dock. Saknar Amanda som har gett sig iväg utanför sveriges gränser och Habibe tycker jag får ta och komma hem.

Var i stan med mamma idag. Blev en hel del handlat. Stövlar, regn set och en kofta. Stövlarna var de paret som både jag och Alice ville ha, men de fanns bara i 38 och Alice har 36 och jag har 37, så de hade inte passat henne ändå. Men jag la i en sula, så det fixade sig.

Ikväll så hade vi tänkt att grilla, lite spett och sånt. Hade tänkte att göra en vattenmelonsallad med fetaost. Ellen gjorde det en gång, när jag grillade hemma hos henne. Det är helt underbart gott!

Ha en bra tisdag, kan inte lova att jag skriver sen.

Kisses<33

Good

Hej igen!
Är i ute i sommarstugan nu. Inne i stan hände det inte så mycket, förutom att Alice och jag blev kära i samma stövlar! Som vanligt...käkade gjorde vi också. På Peking, är så mätt att det känns som att jag inte kommer kunna äta mer för sen om två veckor eller nåt!

Nu är mamma ute och går med Lukas och sen när hon kommer tillbaka, så ska vi spela spel!

Kisses<33

Måndag 27/7

God morgon bloggen!
Idag gick jag upp hyfsat tidigt och jag slängde precis en blick på klockan och upptäckte att jag är lite sen!
Måste verkligen skynda mig nu! Ska in till stan med Alice och lämna in sommarkraftslappen, så att jag får någon lön.

Vi får höras senare!

Kisses<33

Veckoplanering 31

Måndag:
-Åka in till stan och lämna in sommarkraftslappen.
-Äta kina mat.
-Åka till mamma i sommarstugan.

Tisdag:
-Laxvik.
-Hämta ut passet och fixa ID

Onsdag:
-Laxvik, bara slappa.

Torsdag:
- Laxvik, slappa.

Fredag:
-Laxvik, åka hem sen på kvällen.

Lördag:
-Antagligen vara med Alice.

Söndag:
Städa. (som vanligt).

Upptadering!

Hej!
Nu sitter jag här och bloggar igen! Har precis lagat mat, mamma och pappa spelar golf och käkar lunch där ute med Mats och Anneli. Så jag är hemma själv med hundarna! YES!
Så skönt, men det kan faktiskt vara väldigt tråkigt att passa hundarna också...men imorgon så bjuder ju pappa mig och Alice på kina mat, bara för att jag passar hundarn idag. Så det kommer att löna sig  i längden!

Hoppas att ni fortfarande har en bra söndag!

Kisses<33

Sängen!

God morgon eller god förmiddag eller vad ni nu än vill att man säger vid denna tidpunkten!
Hoppas att ni har sovit gott i natt, för det har jag gjort. Idag är det söndag (för er som inte visste det) och jag har planerat att stanna i sängen hela dan. Det kommer säkert att snart börja regna och min sängen ser och känns helt underbar ut.
Så det är vad jag tänker göra idag.

Ha en bra dag allesammans!

Kisses<33

Duktiga jag!

Hej!
Idag hjälpte jag Alice att städa sin gaderob! Fick med mig två koftor och en kjol, mycket fina faktiskt.
Sen kelade vi lite med Stampe (Ylvas kanin), spelade lite spel och frisbee. Fikade gjorde vi det med.
Alice slog huvudet i väggen, fattade inte riktigt hur hon lyckades, men det är ännu en sak vi har gemensamt.
Vi lyckas med allt som är omöjligt!

Sen när jag kom hem käkade jag lite och satte igång och städade och nu är jag äntligen klar! Är riktigt stolt över mig själv!  Ikväll tänkte jag se på The perfect man med Hilary Duff i huvudrollen. Har sett den innan men har glömt det mesta.

Hoppas att ni får en bra lördags kväll!



Kisses<33

Lördag

Hejsan!
Sov rikitgt länge idag, behövde det antagligen. Det tar på en att jobba! :P
Idag ska jag ut till Tröninge till Alice och städa hennes gaderob, vem vet hon kanske har nåt snyggt som jag tar från henne.
På måndag har jag lyckats övertala pappa att han ska bjuda mig och Alice på kina mat. Han ville inte gå med mig, för han tyckte inte om det så mycket och då sa jag: Det är okej, du kan bjuda mig och Alice istället. Och han svarade: Ja det kan jag göra!
Smart av mig va ;)

Hörs senare idag!

Heja Spotify!
Kisses<33

Slut!

Nu är jobbet slut! Känns faktiskt jättetråkigt, vill inte att det ska ta slut.
Vi hade en jättemysig dag på jobbet med fika och mys. Pratar med Alice i telefon nu.
Tänkte snart spela lite The Sims, känner mig lite seg. Har sovit sen halv fyra.
Mamma och pappa har åkt för att spela golf, med grannarna. Så ska passa hundarna nu med.

Vi hörs senare när jag har vaknat lite mer.

Kisses<33

Nästsista dan på jobbet!

Hej!
Imorgon slutar jag att jobba. Känns faktiskt lite sorgligt, för vi har så kul där.
Var med mamma inne i stan och fixade en massa saker, det är därför jag inte har hunnit blogga.
Vi fixad pass, en massa på banken, virusskydd och sen en massa annat.

Btw, idag fyller Daniel Radcliffe 20 år! Grattis till han!


Happy Birthday!

Ska lägga mig nu, så att jag orkar med sista dan!

Kisses<33

Mammas 52-årsdag!

Här kommer lite bilder från mammas 51-årsdag!


Gjorde ett collage för det blev så många bilder. Nu ska jag se lite på O.C.

Kisses<33

Slut för idag!

Mötet slutade tidigt idag, så jag hann hem!
Nu sitter jag och fixar mig inför firandet av mamma!
Bilder kommer senare<3

Kisses<33

Happy birthday mum!

Nu sitter jag här på jobbet igen och har rast. Har precis ringt mamma och sagt grattis till henne. Hon fyller ju 51 idag. Gammal tant ;) Hihi! Sitter och väntar på att nåt ska hända. Det är lite segt här idag och då blir jag lite seg! Vet inte när jag upptaderar igen. Vi ska nog iväg. Men om det blir när jag kommer hem eller senare får vi se! Ha en bra dag! Kisses<3

Snart dags igen..

Fan vad tiden går fort! Det är snart dags för mig att gå och lägga mig igen. Min syster ska sova inne på mitt rum i natt för farmor och farfar ska sova på hennes rum! Så det blir trångt i natt, det kommer att bli sista inlägget för idag. Ska se ett avsnitt på O.C och sen ska jag duscha och hoppa i sängen.

Imorgon fyller älskade mamma 51 år!
Hörs imorgon!

Kisses<33

Nu så!

Nu har jag fixat presenterna till mamma och mamma! xD
Det blev en ram till min fostermamma och en vattenkanna i form av en snigel åt min riktiga mamma.
De kommer verkligen att älska sakerna, de kommer att få!


Köpte allt på Lagerhaus, det var inte enkelt att slå in sniglen alltså!

Jag tycker att det kan vara ganska svårt att hitta på presenter men jag är helt klart nöjd!

Kisses<33

Hemma och på väg!

Inlägget kom fram! :D
Vad glad jag blev! Nu ska jag snart dra till bussen och åka in till stan och möta upp Alice.
Jag ska fixa en ram och nåt mer och Alice skulle se om hon kunde fixa sin klocka.

Farmor och farfar är på väg hit också så det kommer verkligen att bli en snabbis i stan!
Hörs senare!

Kisses<33

Nu ska vi se om detta funkar!

Hej! Nu sitter jag på jobbet och skriver från mobilen:) vi får se om det kommer fram eller inte. Förmiddagen har varit slapp. Det har inte hänt så mycket. Efter jobbet ska jag in till stan och hitta presenter. Funderar på att köpa ramar och sätta i foton. Kan det vara en bra idé? Kisses<33

22.14

God natt :)
Lyckas kanske att somna tidigt idag :)

Kisses<33

Kväll med familjen och O.C



Och te såklart!

Kisses<33

Gratis är gott!

Det har ju börjat dyka upp en massa sidor med tex Gratis mode, gratis godis och det enda man behöver göra är att samla poäng, så nu har jag tänkt att jag ska testa detta. Det kostar inget att bli medlem och det är väldigt enkelt!

Klicka här för att börja med Gratis mode du med!

Kisses<33

Måndag

Hej!
Sista veckan på jobbet denna veckan. Känns både skönt, men samtidigt tråkigt. Kommer verkligen att sakna alla på hemtjänsten och alla gamlingar! De är så mysiga!
Jag och Vivi hade riktigt kul idag på Bibbis bekostnad, hon tyckte inte att det var lika kul. Bibbi skulle in till en gamling och se till henne och under tiden gömde jag och Vivi oss med bilen och sen när hon kom ut ringde vi till henne och låtsades att vi ringde från larmet. Om vi säger så här...hon blev rätt sur på oss, men hon är inte sur länge som tur väl är!

Vi hade mys på jobbet idag med choklad, chips, nutella och frallor. Var helt klart en av de bästa dagarn hittills. Nu väntar jag på att Alice ska komma hem från sitt jobb så att hon kan ringa mig! Mamma och pappa sitter här nere och pratar affärer med nån tant, vet inte vem det är!

Vad har ni gjort idag då?
Kisses<33

Veckoplanering, vecka 30

Måndag: 
Jobba till 15.30 och sen hem och slappa!

Tisdag:
Jobba till 15.30 och sen in till stan för att hitta födelsedagspresenter till mina mammor? Min biologiska och fosterhemsmamma.

Onsdag:
Jobba till 16.00. Mamma Carola fyller 51 år, så det blir att fira henne! Vi går antagligen ut och äter. 

Torsdag:
Jobba till 15.30. Min mamma Lis kommer och hämtar mig efter jobbet, så ska vi in till stan och fixa ID-kort och pass. Sen ut till Expert och höra om kameran. 

Fredag:
Sista dagen på jobbet! Jobbar till 15.30 och så ska jag fira avslutet på sommarjobbet 2009 med Alice.   

Lördag:
Städa gederoberna med Alice.

Söndag:
 
Antagligen städa och se på O.C,

On my mind

Nu har jag fått denna låten på hjärnan!


AySel & Arash-Always

Btw heja Spotify!
<333

Kisses<33

Kvällen!

Kvällen ska spenderas med familjen och filmen Walk the line. Har velat se den länge men det har inte blivit av, men nu kommer den på tv 3 klockan 21.00. Vilken tur!



Vad ska ni göra ikväll då?

Kisses<33 

Speldag!

Har spenderat dagen med Ellen och lite med syster!
Det blev speldag idag (igen). Idol (spelade vi tills det var dags att sjunga och Ellen ballade ut), Twister move och Disney Monopol!


Latte ville också var med när det var dags för Twister.
Min hand är helt fuckad sen jag ramlade igår och kameran är ganska kantstött!

Nu har Ellen åkt hem, men hon kommer tillbaka till vecka 31 och jag längtar redan!
Ska läsa lite nu och sen städa rummet!

Kisses<33

Saknad

Det är så himla jobbigt att sakna människor. När jag bodde i Ängelholm hade jag två vänner (inte bara två vänner) som betydde allt för mig och det gör dom än, men avståndet kommer mellan oss och det är ingen bra ursäkt. Vi har gått igenom så mycket tillsammans flyttningar, bråk, killar som sviker, jag är till och med fadder till en av dom! 
Men den gemenskapen vi hade innan finns inte riktigt kvar och det är så hemskt! De kommer alltid att vara mina bästa vänner och bandet som finns mellan oss tre är starkt och inget kan komma och bryta de bandet. 

Sen har vi Felica, min älskade solstråle.
Hon ställer alltid upp när jag behöver henne, när min pappa dog fanns hon där och hon har varit en av de personer som har hälsat på mig mest här i Halmstad och jag vet att hon alltid kommer att finnas i mitt liv på ett eller annat sätt och hon påverkar mig enormt mycket.

Amanda, Amandish, älsklingpälskling och strösocker.
Har många smeknamn på dig. Vad heter det? Kärt barn har många namn?
Vi har skapat så många minnen på bara ett år och de bandet vi har mellan oss är starkt. De förstår mig på alla vis och om jag vill prata om nåt om det är tolv på natten eller klockan sex på morgonen har du alltid tid. Det spelar verkligen ingen roll! Jag kommer alltid att finns till för dig, lika mycket som du finns till för mig.

Alice, gumman du är mig fast blond!
Du kan mig nog bäst av alla. Du märker på en gång om jag är ledsen, glad, upprörd. Det finns ingen anledning att dölja nåt för dig för du märker allt ändå. Alla minnen vi har och alla minnen vi kommer skapa är något jag inte vill leva utan. Utan dig skulle mitt liv vara väldigt tråkigt.

Habibe, Habibish.
Tycker att du kan komma hem för jag saknar dig nåt fruktansvärt!
Vill börja debatera med dig igen så att vi börjar skrika på varandra och till slut att vi bryter ut i världensskrattanfall! 
Och du har hjälpt mig med mitt självförtroende mer än du anar. Tack för att du finns!

Det jag vill säga med detta inlägget är att om ni har bra vänner, äkta vänner, så håll fast vid dom! Det är sjukt svårt att hitta äkta vänner. De växer inte på träd, hittar du nån så vårda er vänskap och låt de veta vad de betyder för dig. För visar du ingen uppskattning så är det inte säkert att de stannar kvar vidare länge. 

Kisses<33  

Söndag

Hej.
Nu har jag sett HP6 i alla fall...blev lite besviken faktiskt och det är nog den första Harry Pottre filmen som jag har blivit bsviken på. Men det är ju Harry Potter, så man kan ju inte låta bli att älska den!
Men sen skulle ju smidiga jag gå ut  från bio och gå till Lilla torg eller vad det heter och ramlade...såg inte att trottoarkanten gick ner (som vanligt). Min kamera fick sig en smäll så den är lite bucklig och min vänsterhand har jag troligtvis stuckat..Heja mig!
Jag lyckas fan med allt!

Idag ska jag vara med Ellen innan hon hinner åka hem :( Vill verkligen inte att hon ska åka! Det kommer bli så tråkigt, vad ska jag nu göra på kvällarna?

Nu ska jag dricka te och käka frukost!

Kisses<33

Lördag!

Vaknade vid nio och steg upp då. Fixade kaffe till mamma och läste Så länge vi båda andas (Twilight 4, fick höra av Nelly att det skulle komma en 5!) eller förmiddan. Efter lunch stack mamma, pappa, jag och älskade syster till Eurostop och jag fick handlat skolsaker så nu är jag fit for fight när skolan börjar!



Allting hittade jag på COOP, men kalendern och pennan finns på BOKIA

När jag kom hem kom älskade Ellen in och så spelade vi Disney Monopol!




Jag och älskade Ellen<3

Nu medans jag skriver detta håller jag på att fixa mig, för jag ska ju på bio ikväll med Alice!
Harry Potter och halvblodsprinsen!

Vi hörs senare!
Kisses<33

Tack tack tack!

Tack så jätte jätte mycket till Nelly som fixade designen till min blogg!
Den är helt perfekt!

När jag loggade in på msn så sa Amanda " Vad snygg din blogg blev" och jag ba : "Va?" Jag hade inte sett den själv och den är helt underbar eller vad tycker ni?!

Nellys underbara blogg hittar ni här!

Kisses<33

Myskväll med världens bästa Ellen!

Tjena!
Förlåt för att jag inte bloggade igår, men direkt efter att jag hade varit på jobbet stack jag in till stan med Alice för att fixa biljetter till Harry Potter! :D
Sen stack jag hem, käkade lite och sen kom Ellen in och så kollade vi på Pretty woman! Mycket mysigt!

Idag (fredag) så ska jag grilla hemma hos Ellen med hennes familj. Det är ju inte direkt jättelångt mellan oss, gå över staketet och vips så här du framme!
Sen ska vi dra ner till stranden och se på film!

Hoppas att ni får en bra fredagskväll!
Hörs senare!

Kisses<33

Längtar efter helg!

Jag behöver verkligen en sovmorgon!
Är helt slut i hela kroppen, imorgon kommer det verkligen bli segt att gå upp klockan halv sex. Men det positiva är att efter torsdag kommer fredag! Och sen på lördag kanske jag inte går upp alls ;)

Kvällen kommer att spenderas med När jag hör din röst (Twilight 2) och en kopp hallon te :)

Ha en bra kväll!
Kisses<33

Scary!

Idag var det asläskigt på jobbet!
Jag skulle vara på Andersberg mellan ett och tre, och då skulle vi gå till en tant, men när vi skulle gå över en gård var det avspärrat och det stod en polis och stoppade oss. Hon sa att vi inte fick passera för platsen skulle undersökas. Jag blev faktiskt rädd och kom inte och säga att det inte händer nåt i hemtjänsten!

Jag har verkligen börjat tycka om en tant på mitt jobb, idag ville hon inte ens låta mig gå hem.
Håller på och bokar biljetter till Harry Potter och halvblodsprinsen. Jag och Alice skulle egentligen ha gått på den imorgon, men så klantade sig lilla Alice med uthämtningen och datum och så, så det blev inget imorgon så nu siktar vi på lördag!


Har väntat ett år på att denna filmen skulle ha premiär!


Ha en fortsatt bra kväll!

Kisses<33

Sorry för dålig upptadering!

Denna dagen har varit rätt så intensiv!
Jobbade från 07.00 till 15.30 och sedan bar det av hemåt för att snabbt slänga i sig ett par mackor och lite energi. Jag, Ellen, Lovisa, Linnea och Matilda stack till Arosfortet! Det var min första gång där och jag tyckte att det var superkul! 
Men jag skadade mig lite (naturligtvis!) och sen fick jag lite panik när jag såg backen i ena rummet (men det fick Lovisa också). Men det var otroligt skoj, är ni i Halmstad nån gång måste ni gå dit!

Nu ikväll har jag grillat med min moster och hennes man (mamma och pappa var också med såklart!) och tagit ett kvällsdop med Ellen, Lovisa, Matilda, Linnea och Andreas. Nu medans dom är hemma och duschar sitter jag här. De kommer snart till mig för att käka popcorn och kolla på film! 

Hoppas att er dag har varit najs!

Kisses<33 

Heja mig!

Idag lyckades duktiga jag att spränga en termos i luften hemma hos en tant och naturligtvis var den full med vatten och det rann över hela golvet. Tanten blev hypernervös över att hon skulle ramla....typiskt mig! Jag börjar undra om jag har en magnet inom mig som drar till sig otur? För jag tycker att det händer alltid mig...Whatever!

Just nu sitter jag och väntar på att Ellen ska komma hem, så att vi kan hitta på nåt.
Läser också Twilight nr 2 När jag hör din röst. Böckerna är faktiskt beronde framkallande!

Har hittat två grymt bra Twilight bloggar:
-Twilight
-Twilighttwilight

Följer dom konstant! Ta en titt vet ja!

Kisses<33

Söndag

Imorgon är det måndag och då måste man upp tidigt igen...
Men än så länge är det söndag. Idag ska jag till Amanda och käka pizza och se på film. Mysfaktor!

Igår kväll såg jag på film med Ellen och filmerna blev Saved och Harry Potter och de vises sten.



Hörs ikväll!

Kisses<33

Filmkväll

Tjenixen!
Ikväll blev det ändrade planer. Ska ha en filmkväll med Ellen istället! Mycket skoj!



Hoppas att ni får en trevlig lördagskväll!

Kisses<33

Bakdag!

Tjena!
Idag vaknade jag hyfsat tidigt och började med att dammsuga hela huset och slänga in en maskin tvätt.
Hjälpte mamma med att packa upp alla varor och sen käkade vi lunch.
Jag har även hunnit med att läsa Twilight! :D :D och bakat en tigerkaka, medans mamma målade huset.



Istället för att ha ströbröd i formen, hade jag cocos och så la jag i vita chokladbitar i.

Jag är grym på att göra oreda!

 
Ikväll ska jag bara vara hemma och kanske läsa Twilight. Kanske till och med se filmen!
XD

Kisses<33

Fredag!

Fredag fredag älskade fredag!
Imorgon behöver jag inte gå upp halv sex för att jobba, utan jag kan sova till ett om jag vill! Inte för att jag brukar kunna det, men bara det att kunna känns så fruktansvärt skönt!
På jobbet var det lika kul som vanligt! Satt och pratade med tanterna och där var en som var fruktansvärt stark. Har fortfarande ont i min arm!

Har haft en lite myskväll med min syster. Vi gick och köpte lite godis och kom halvägs in i filmen The Grudge 2 innan hela skiten började hacka! Jävla skit film! Min syster tyckte att det var jätteäcklig, men jag reagerade knappt.

Är ni också jätterädda för skräckfilmer eller är ni cool lugna?

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer! Kanske en runda till stan, men på söndag ska jag i alla fall ha en efterlängtad mysdag med den bästaste Amanda<3


Visst är hon söt<3

Men nu ska jag antingen läsa Twilight (igen) eller se på O.C. Vilket ska jag välja?!

Kisses<33

Sick!

Denna dagen suger!!!
Jag vaknade med typ halv migrän och trodde att Hulk Logan satt på mitt huvud eller nåt det gjorde sjukligt ont!
Så jag fick ringa till jobbet och säga att jag inte kunde komma idag, för tablletten ville inte hjälpa...jävla skit tablett!
Och jag älskar verkligen att vara med tanterna och små snacka med dom! De är så söta!

Så hela denna dagen har jag spenderat i sängen. Jag har sovit men nu mår jag lite bättre så så har det blivit O.C. tredje säsongen.


Älskar verkligen O.C!

Visste ni att både Nikki Reed, Cam Gigandet och Jackson Rathbone har varit med?


Hihi!

Kisses<33 

Some music

Det var ett tag sen jag la in lite musik från youtube. Just nu är det Leighton Meester som har etsat sig fast i min hjärna och sen har jag hittat ett nytt klipp från Demi Lovato<3


Cobra Starship ft Leighton Meester-Good girls go bad


 
Leighton Meester-Body Control

Och nu kommer det ett klipp från the one and only Demi Lovato<3


Demi Lovato-Here we go again


Demi Lovato & Selena Gomez-One and the same

Låten kommer från filmen Princess Protection Program och den ska jag se! Den kommer troligtvis till svenska Disney channel i augusti, då börjar även J.O.N.A.S. the Jonas Brothers tv pogram också!

Kisses<33

Rix fm och trötthet

Jag och Alice bestämde oss till slut för att dra till Rix fm festivalen i båstad. Vi mötes i stan för att ta tåget till båstad och så stack vi inom McDonalds för att köpa lite mat. Väl framme i båstad möte vi upp älskade Felica och så hängde vi med när de skulle käka. Efter det gick vi ner till själva festivalen för att lyssna och där mötte jag Sean! Som jag inte har sett sen jag gick i femman, så det var riktigt skoj!

Vi var där till tio och då tog vi tåget hem. Det hände nåt på tåget för när vi kom till halmstad kom polisen och de öppnade inte dörrarna på en gång. Det var jättskumt och sen sprang nån och strax efter kom en polis och skrek "POLIS" så att alla skulle flytta på sig!

Bilder från kvällen:



Alice på tåget ner



Felle<3



Alla tre :)



Det var mycket folk där, bilden ger inte rättvisa!




Detta fanns många båtar som hade kommit in till stranden!



Denna bilden får avsluta!

Men jag kan dock erkänna att jag ångrar att jag åkte ner lite grann för idag var jag så in i helv*tes trött! Sov max sex timmar och så upp och jobba halv sex till klockan fyra funkade inte så bra. Men men..gjort är gjort.
Så ikväll ska jag bara slappa!

Kisses<33

Sjukt trött...

Tror ni att de gamla tanterna smittar av sig sin trötthet på mig?
Verkar nästan som det i alla fall! Jobabde idag från 7-15.00, men jag fick sluta vid två för att det gick så snabbt idag och då ringde jag sommarkraft och frågade hur jag skulle göra med tanke på att jag inte kommer att komma upp i
mina 40h per vecka då jag bara jobbar 7.5. Då så ringde hon min chef och nu visade det sig att jag har gått på fel schema!
Så klantigt! Nu får vi bara se hur det nya schemat kommer att bli!

Ikväll ska jag vara med Alice och kanske med Ellen. Vi får se om det blir Rix fm festivalen eller om vi käkar ute i stan!

Hörs senare!

Kisses<33

Finally!

Nu är jag äntligen hemma efter första dagen på Lineheds omsorgsteam!
Kan inte direkt påstå att det har varit lugnt. Jag har cyklat fram och tillbaka och efter att jag hade käkat lunch (en macka, hann inte med mer) så fick jag ta det lite lugnt för då fick jag åka bil till tanterna.

Det var sjukt jobbigt att gå upp halv sex på morgonen. Trodde att jag skulle somna på vägen, och det blev lite jobbigt att vara vaken i slutet. Men jag lyckades!
Så nu ska jag bara ta det lugnt. Läsa och vila lite kanske och när Alice kommer hem så kommer jag säkert att snacka i telefon. Måste ju höra hur det har gått för henne!


Är sugen på att se en match till! ;)

Kisses<33

This is real, this is me.

Hela dagen har typ bara gått åt till att slappa.
Började se på Camp Rock och har fortfarande inte sett klart den. Tar det i omgångar.
Måste nog snart gå och sova också med tanke på när jag ska upp imorgon!


Me like!

Kusinerna kom in en sväng efter deras tur på Ullared, men nu ska jag se klart på Camp Rock!

Kisses<33 

The last day

Tjena! Idag är det den sista dagen innan jag börjar jobba. Vet inte riktigt hur jag ska klara av att gå upp klockan halv sex, men det lär vi märka!
Ska faktiskt bli rätt kul att jobba ändå. Komma in i lte rutiner. Komma upp på morgonen (i hyfsad tid) och lägga sig tidigt (och inte kunna somna för att det är så varmt).

Skulle egentligen ha varit med Alice idag, men hon drog sig ur (igen). Men orkar inte lägga ner energi på att vara sur. Hon kommer alltid att vara min lilla Alice<3 
Så idag kanske jag får tummen ur röven och sätter igång och städar mitt rum!
Vem vet!


Saknar dig Manda!

Kisses<33

I'm back!

Nu är jag hemma igen från Ängelholm och jag är helt slut!
Det var en jättemysig kväll igår och det var kul att träffa alla igen. I och med att jag har flyttat ifrån Ängelholm, så har jag inte riktigt tid att åka ner till Ängelholm så ofta, så det blir supermysigt när jag väl gör det!

Men klok som jag är tappade jag bort Hannas present på tåget eller på tågstationen..
Grattis Anna! Du lyckas med allt!

Här kommer lite bilder:


Sarah.R!


Födesedagsgrisen Hanna och Julia!


Ida!


Sarah. K!


Frida :P


En gruppbild<3

Kisses<33

Happy happy birthday!

Tjenixen!
Idag vaknade först klockan åtta av att min syster ringde mig. Klickade henne typ två gånger, var inte riktigt vaken.
Idag står det på schemat att jag ska in till stan och fixa med skorna och sen vid fyra tar jag tåget till Ängelhom och är hos Hanna tills imorgon, så det kommer nog inte att bli en uppdateringen senare idag. Ska snart gå och slå in hennes present.

Hörs imorgon<3

Kisses<33

A perfect day<3

Gick upp kvart i åtta, duschade, fixade mig och käkade frukost. Gick till busshållplatsen, upptäckte att bussen inte gick. Gick tillbaka hem, bad pappa skjutsa mig.
Mötte upp Alice vid Österskans och vid tio satt vi på bussen iväg till Gbg och Liseberg!

Vi började med att åka Jukebox och sen Flumeride! Blev en aningens blöt, men det värsta var nog på Kållerado!
Jag var helt genomblöt när jag kom av! Fast vi åkte med ett gäng snygga killar så det var värt det ;)

Dagens bästa: Alice hade på sig plastskor och den 
                            tappade hon när hon skulle kliva av
                            stocken vid Flumeride, så att han som 
                            jobbade där fick gå ner och ge den till henne.

Dagens sämsta: Skavsår...

Här kommer lite bilder! OBS!
Det är inte alls många och det var för att vi låste in våra väskor, så att vi inte skulle bli bestulna!


Någon orkester som uppträder på Liseberg!



Alice<3

Sen hann vi med en runda på Nordstan, hittade dock inget utav värde, men jag hittade en rätt cool snubbe!


Jag diggar han!

Kisses<33

OMG!

Hej!
Jag har precis sett på Armagedon och nu har jag snart bölat i en kvart.
Filmen fick mig att sakna min pappa nåt så fruktansvärt och nu kanske jag har slutat att böla.

Förutom detta så har det varit en bra dag, Jag har varit hos min mamma och vi shoppade lite på rean, två klänningar blev det och sen stack vi hem,
Vi spelade kub bla. min mamma kastade väldigt konstigt men kul var det!



Imorgon bär det av till Liseberg med Alice<3

Kisses<33
RSS 2.0