This time for London


Jag och Alice i Oslo i våras!

Nu är det äntligen onsdag kväll och detta kommer bli det sista inlägget innan jag åker. Har precis packat klart allt och har till och med hunnit dammsuga. Det skule bli mellan 13-16*C i London, så jag lämnar min vinterjacka hemma och tar min trenchcoat. Det gillar vi! Klockan 21.30 kommer Alice och hämtar mig, sen klockan 22.04 går tåget. Kommer bli awesome! :D Nu ska jag sätta mig och kolla på film hade jag tänkt! Ha det bra så hörs vi på måndag!

Kisses<33

En dag kvar!!



Hade två lektioner idag, religionen var inställd så Alice och jag passade på att köpa tågbiljett till imorgon kväll istället. Hade körlektion idag och det gick skitbra!! Var längesen det gick så bra, Dan var nästan stolt över mig. Håller på att fixa och packa det sista inför London! Imorgon går tåget 22.04 och sen blir det byte i Malmö vid 00.00 och sen är vi framme på Kastrup 00.45 tror jag. Sen flyger vi inte försen 07.15, men det är incheckning två timmar innan, och vi får väl sova i skift. Tror att jag hinner blogga en sista gång imorgon innan vi sticker, för jag kunde flytta fram min körlektion vilket hjälpte en hel del. Nu måste jag fortsätta! 

Ni glömmer väl inte Desperate housewives ikväll 21.00 på kanal5 va? 

Kisses<33 

Inte många dagar kvar



Försöker att hålla mig sysselsatt hela tiden tills Alice och jag åker till London för att tiden ska gå snabbare. Idag var jag hemma hos Mika efter skolan och färgade och slingade håret och resultatet ser ni på bilden ovan! Blev jättenöjd och Mika och jag hade hur kul som helst! Har lagt fram resväskan nu, och jag borde packa lite. Men skjuter upp det tills imorgon. Hinner inte riktigt nu. Fick en massa nya låtar av Mika så jag städar i mobilen, så att gamla låtar försvinner. Nu ska jag återgå till Hollywoodfruar!

Kisses<33

Söndag kväll



Nu ska jag bara lata mig med en kopp té, Marabou Digestive, en skål popcorn och filmen Step up!

Kisses<33

Ride



Högskoleprovet var sjukligt svårt, speciellt matten och jag tackar Gud för att det gick bra på svenskan och engelskan. Haha, när vi skulle äta lunch på lördagen så sa vi att vi tar McDrive för det går snabbast. Har aldrig sett så mycket folk i hela mitt liv! Det slutade med att vi i panik fick springa in på COOP och köpa en banan och en fralla. Min duktiga lunch var det. Efter högskoleprovet (och efter att vi hade ätit mat) åkte jag och Alice hem till Mika där vi sov och imorse ringde klockan nio. Det var bara att gå upp och sen till frälsis för att gå på gudstjänst och det var en upplevelse mina vänner..nu håller jag på att tvätta upp kläder till London. Inte många dagar kvar nu! På onsdag kväll går tåget till Kastrup!

Kisses<33

The day before

Äntligen fredag! Känns så skönt att denna veckan äntligen har fått ett slut när det kommer till skolan i alla fall. Imorgon är det dags för högskoleprovet och jag är lite nervös känner jag. Sitter och tränar på gamla prov och väntar på att Alice slutar jobba så att vi kan åka och hämta henne, för hon ska nämligen sova hos mig i natt! Myspys! :D

Nu ska jag återgå till Whale wars!

Kisses<33

Amazing





Snö <3

Kisses<33

One week



Om en vecka denna tiden kommer jag vara helt uppe i varv och kolla väskan femtio gånger (minst) för att kolla att allt är med. Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag, men denna veckan är pain in the as! Har något varje dag, körlektioner och ett prov nu på fredag i natur och det är kemi. Fanns en anledning till att jag valde samhälle..Men det är bara att bita ihop, och fortsätta att kämpa!

20.45 spelar Barca mot Köpenhamn <3 så ni vet vart ni hittar mig ;)

Kisses<33 

Soon

Tänk nu är det snart en ny vecka igen! Vart tar all tid vägen? Allt bara försvinner, snart är det i alla fall dags föt London vilket kommer bli underbart. Behöver komma iväg ett tag, bort från allt vad skitsnack och oäkta vänner heter. Denna helgen har i alla fall varit underbar, tills canal + tyckte att de skulle visa Barcelona - Valencia på canal + fotboll. En kanal som vi inte hade eller vi har den, men abonnerar inte på den. Jennica och jag skickade iväg ett argt mail till dom i alla fall och nu håller jag på att övertala mamma och pappa om att vi ska beställa ett nytt paket dör kanalen ingår. Verkar gå ganska bra för mig faktiskt. Snart ska vi iväg och grilla med Sara, Jeppe, Essi och Blanka på Galgberget. Kommer vara sista grillningen för i år och jag ska ta foto där uppe så det blir bilder senare idag!

Kisses<33 

Saturday



Hade en underbart rolig fredag kväll ute i Holm hos Harald! Mycket roligt folk och nya vänner, awesome! Idag tyckte mamma att jag skulle stanna hemma och ta det lungt (hehe), så jag har tänkt plugga på filosofin och kanske läsa igenom naturen. Ska bra få mig själv att sätta mig att göra allt detta också..

Kisses<33

Filosofi

Känns som om inget går min väg för tillfället, känns inte bra alls. Idag hade jag tänkt att jag skulle göra klart filosofin och läsa minst två kapitel i To kill a mockingbird. Måste jobba undan lite grejer, hann inte blogga igår för skolan tar upp så mycket av min tid nu. Nästan lite för mycket, vart tog min fritid vägen? Så det är vad som händer i mitt liv, vad händer i erat?

OMG, så dåliga vi var igår! Holland vann ju överlägset...mådde illa.

Kisses<33

Because I'm leaving on monday morning



Haft en okej dag idag. Skolan var sisådär idag, fick tillbaka matteprovet och det gick väl inte så bra. Men jag har gett mig fan på att jag ska klara matte C så det är bara att kämpa vidare. På filosofin idag fick vi lyssna på en man som var soldat nere i Afghanistan, var riktigt intressant. Roligt dock att det bara var vår klass som ställde frågor. Efter skolan vid tre så skulle jag till banken och placera mina pengar i olika fonder och vad det nu var jag gjorde kommer inte ihåg allt och sen hade mammut och jag en underbar dag på stan! Mamma var så snäll och bjöd på fika på Hello och sen gick vi och handlade en kappa och ett par stövlar till henne, det var riktigt mysigt! Längesen vi gjorde något sådant, men jag kände verkligen att det här med att inte shoppa innan London är riktigt svårt. Kommer shoppa sönder mig i London och imorgon är det bara 16 dagar kvar! Nu ska jag återvända till svenska och efter det blir det italienska!

Kisses<33

Söndag



Vad helgen går fort! Känns som det var fredag igår och imorgon är det måndag igen. Idag ska jag som vanligt plugga, ska försöka börja och även hinna klart med svenskan och förhoppningsvis hinna med italienskan också, men det är så mycket nu så jag får ta allt i den ordningen det ska vara klart i. Vaknade med världens mysigaste hund under täcket i morse, var väldigt svårt att hitta orken att gå upp men jag kom upp efter ett tag. Vid ett kommer mami, Kalle och Lukas hit så ska vi fika och sen ikväll är det ju äntligen dags för Gossip girl igen! Kommer bli awesome! Ska fixa mina naglar nu!

Kisses<33

Will shine all night



Blev inget inlägg igår för jag orkade inte riktigt sätta mig vid datan. Skolan var rolig igår i alla fall! Vi hade vår första älgjakt och jag tror att vi kom på åttonde plats om jag inte minns fel, men vi samarbetade riktigt bra i alla fall. Gick till halv fem och sen cyklade jag till Maxi och köpte lite kvällsmat till mig, för mamma och pappa ska till sommarstugan denna helgen så är ensam hemma. Så dagens schema är att nu städa, sen läsa klart svenskaboken och ikväll kommer Alice, Habibe och Jennica. Så ska vi äta lite och så, kommer bli supermysigt!
Var ute en lång promenade med hundarna nu på morgonen och vi gick vid havet, så mysigt!

Kisses<33

Då gråter änglarna


Strumpbyxor och linne från H&M


Mascara (förra gången var den lila, nu rödrosa för Rosa bandet) minischampoo till London, torrschampoo och hårspray. 


Hade en awesome dag i skolan idag! Första lektionen inställd och sen var det bara en lektion kvar, men skolmaten tog priset idag. Vad skulle det föreställa egentligen? Stack till stan med Alice och fixade lite grejer inför London och sen var det hem och kolla OTH plus att jag faktiskt pluggade lite också.

Kisses<33

Still going strong..

Fortfarande sjuk och har fortfarande feber. Hade körlektion idag och jag gjorde provet i religionen, sen hem och kollade OTH med syster. Nu sitter jag med samhällen och klockan nio är det säsongstart för Desperate housewives! Som jag har längtat, så ni vet vart ni hittar mig ikväll!

Kisses<33

Sjuk..

Varit hemma från skolan idag och vad har jag gjort? Inte ett skit! Det har varit tillräckligt jobbigt att flytta sig från soffan till sängen utan att kännas som att sprina 5 mil. En positiv överraskning var dock att OTH säsong 6, kom med posten från cdon.com. Aj! Nu satte smärta i bihållorna igång igen, trodde att det var över. Hade tydligen fel. Har sjukligt mycket att plugga, men har inte direkt orkat att sätta mig med det än. Ska göra det nu efter att jag hade bloggat hade jag tänkt, alltså nu!

Kisses<33

Cantare oh!



Vaknade tidigt idag och jag gick upp, åt frukost och läste i religionsboken. Idag blir det plugg, städning men även bröllopsmässa på Wapnö! Kommer bli mysigt, Sara och Jeppe ska också med. Habibe berättade att min blogg hade sett konstig ut, rosa och utan inlägg. Vet inte riktigt vad som hade hänt men när jag kom hem var den normal och vi får hoppas att den fortsätter att vara det. Nu ska jag äta!

Kisses<33

Lördag

Vi kom, vi såg och vi körde! Var aldrig utnaför bilen på Ullared för om ni hade sett den kön så hade ni också åkt. Men vi fick en skön bilfärd i alla fall. Alltid något! Vi hamna till slut i Hylte där det blev kebab och film hos Nurije. Lika mysigt ändå, och sen kommer man hem till kaos så vad händer nu? Känner för att jag göra något normalt tex plugga, men frågan är om jag orkar bara.

Kisses<33

Finally!



Äntligen har jag fått tillbaka min mobil! Fick ett sms om att den skulle komma på onsdag nästa vecka, men så kom den tidigare. Har haft en supermysig kväll med Mika och Alice. Vi var och åt mat på Gastons och det blev gott om skrattanfall. Speciellt när efterrätten kom ;)  Sen körde vi Mika till Holm och nu sitter jag här och fixar med mobilen. Imorgon blir det Ullared med Jennica, Habibe och Nurije. Kommer bli mysigt!

Kisses<33
RSS 2.0