Sjuk?

Igår blev ju ett stort fail. Blev ingen bio (tur det) för jag hade bokat biljetter till onsdag istället för måndag. Go me! Jag har varit förkyld till och från sen februari och nu har jag fått jätteont i öronen och min hals har börjat göra ont, så ska till doktorn vid tre idag. Jag hatar verkligen att gå till doktorn, speciellt själv. Alice skulle egentligen ha gått med mig men det blev inte så. Men allt är en övning right? Dags att bli vuxen. Ibland känner jag att jag verkligen inte orkar bli vuxen, utan att jag bara vill vara liten igen. Allt var så mycket enklare då och ens kompisrealtioner var inte alls lika komplicerade som de är nu. Jag har lite svårt för att veta vilka som är mina riktiga vänner för tillfället. Jag vet egentligen bara två som verkligen alltid finns där och det är mina systrar. De är verkligen alltid där för mig och stöttar mig i allt jag vill göra.

Dags att göra sig i ordning kanske.

(Anledningen till att jag inte lägger ut så mycket blider är att jag väntar på att min nya dator ska funka med mitt internet, så att jag slipper lägga över bilder från den gamla datorn till den nya).

Fixa!



Det är så mycket som ska fixas innan flytten till Schweiz. Idag har jag varit på Synsam och gjort kontroll och fixat nya glasögon. Inhandlat smink och sminkväska på Make up store (blev medlem för jag handlade så mycket). Fixat med banken och en massa annat. Nu ska jag varva ner med ett avsnitt av The hills och sedan ska jag, Alice, Jennica och Habibe äta en pizza och se Bridesmaids. Andra gången för mig och Alice men den är så sjukt bra!

Den bästa födelsedagen någonsin!











Hade den bästa födelsedagen någonsin igår. Axel hann i tid (vilket räddade hela min dag) och jag fick de mest underbaraste presenterna jag någonsin fått. Av Axel fick jag ett par örhängen som var jättefina! De var pärlor och löv (jag älskar örhängen med löv). Av mina systrar fick jag ett skydd till min nya dator och en jättefin ring från SNÖ. Men den bästa presenten jag fick från dem var en kalender som de hade gjort själva med en massa regler jag skulle följa när jag var i Schweiz. Tex att jag alltid skulle vara otrevlig och skylla allt som gick fel på alla andra. Sen fick jag ett jättefint Lasse Åberg glas av Inga och Leif och av mamma, pappa och Moffe fick jag CHF vilket kommer behövas i höst.

På kvällen stack jag och Axel till min älskade Mikut på hennes och Tinas avskedsfest! Fick lite för mycket i mig där och det märktes i natt. Så imorse var det första jag gjorde var att gå och köpa en stor coca-cola från sommarbutiken och gick hem från Axel.

Ikväll är det äntligen dags att få se FC Barcelona spela igen! Som jag har saknat att sitta bänkad framför tv:n för att få se dem spela och nu är det äntligen dags igen! Men ska jag hälla upp ett glas cola och lägga mig i sängen och fortsätta att titta på The Hills.

Jag må jag leva!

Idag fyller jag 19 år! Jag känner mig så himla mogen, ska nog köpa mig ett par obligationer eller göra något annat som kallas vuxet. Ta ett lån? Fix en Macbook Air av min älskade mami igår. Men kan inte ha min internetdosa på den än, för behöver java runner och för att skaffa det så måste man ha internet. Så tekniskt sätt måste jag ha internet för att mitt internet ska kunna fungera. Och det är i dessa fallen man är glad över att man har en pojkvän som kan fiza allat detta åt en.

Min systers man fyller också år idag, så vi ska hem till dem och fira båda honom och mig tillsammans. Ikväll ska jag på avskedsfest för min bästa vän Mika. Hon ska flytta till Belgien och hennes andra bästa vän Tina ska flytta till Dublin. Kommer bli en helt underbar dag och kväll känner jag. Nu ska jag bara sitta och vänta på smset som berättar att älskling har gått på tåget, så att man slipper oroa sig för att han ska missa det!

Back on track



Mycket har hänt sedan jag bloggade sista gången. Jag tog verkligen mitt körkort, sökt till HIM i Schweiz och kom in. Och den 10 juni i år tog jag studenten. Det hände så mycket i mitt liv att det helt enkelt inte fanns tid för bloggen. Men nu på sistone så har jag saknat den. Jag ska börja ett nytt kapitel i mitt liv, en flytt till Schweiz och jag har beslutat för att börja blogga igen.

Min sommar har varit helt underbar och jag har spenderat väldigt mycket tid med min pojkvän (som jag råkar tycka är världens bästa person). Det har varit en sommar fylld med skratt, men även med tårar. Det har tagits många beslut under sommaren och det svåraste var att välja om jag skulle flytta till Schweiz nu eller vänta ett år. Men jag har valt att flytta i år. Det var verkligen inte ett lätt beslut att ta. Så den 2 september flyttar jag och min vän Frida till Montreux för att börja vår 3-åriga utbildning på HIM för att läsa Hospitality and business management. Kommer bli början på ett stort äventyr.

Imorgon fyller jag 19år och ikväll ska jag till min mami i Laxvik och få min Macbook Air! Kommer bli helt överlycklig!

Hoppas ni vill föja med mig på min resa!
RSS 2.0