Biodags!



Nu ska jag om typ en halvtimme gå till bussen och möta upp tjejerna i stan. Kommer bli en toppen söndag, har pluggat så nu förtjänar jag att gå på bio och käka med de bästa <3

Kisses<33

Music


Hide and seek - Imogen Heep


Forever young - Youth group

Perfekt pluggningsmusik!

Kisses<33

Pictures from the party!

















Nu ska dammsuga och sen plugga :(

Kisses<33

310110

Hej bloggen!

Hade en riktigt kul kväll igår! Började segt, men kvällen slutade awesome! Om man inte vet vad man ska göra, så ska man gå in på en toalett säger jag bara! Idag ska jag plugga lite och ikväll blir det käk med de unserbaraste och Sherlock Holmes! <3



Kisses<33

300110

Hej bloggen!


Idag kommer Alice hem <3


Är det någon som vet vad blogg.se håller på med? När man loggar in är allt typ skumt :S kan inte förklara. Vaknade rätt tidigt idag faktiskt, väldigt synd. Har ätit frukost och sen gick jag tillbaka till sängen för att kolla på OTH. Ska kolla klart på avsnittet och sen ska jag upp och fixa mig. Ska skicka tillbaka paketet till Nelly.com, och så måste jag städa också. Lär inte palla att göra det imorgon. Måste även kanske kolla lite på samhällen och historian. Som vi i SPSP08 säger, vad är fritid för något?

Kisses<33

Miss you<3



Du vet inte hur mycket jag behöver dig just nu. Önskar att du var hemma igen..

290110

Hej bloggen!



Snöar fortfarande ute och det ogillas starkt! Jag gillar inte snö och snö gillar inte mig. Skolan har varit konstig idag. De felsta av killarna i SPSP08 har haft något jävla ryck och de har gett mig starkare huvudvärk än vanligt. Men de är enormt bra på att driva en till vansinne. Då var det äntligen fredag och idag har jag tänkt att ta det chill, för hela helgen är späckad med skoj! Imorgon är det fest oss Marre och sen på söndag ska jag, Alexandra, Jennifer, Mika, Amanda, Alexandra (en annan alltså), Hanna och Victoria gå på bio! Vi ska se Sherlock Holmes och så ska vi käka innan. En perfekt helg enligt mig! Vet inte vad ni andra tycker, men för mig verkar det underbart.
Ha en underbar fredag!

Kisses<33

280110

Hej bloggen!

Denna dan har varit supernice! Hade bara två lektioner i skolan idag, matte och italienska och båda var slappa. Denna veckan har varit väldigt soft ändå. Efter skolan stack jag, Jennica, Alexandra och Habibe in till stan och käkade på MC, sen gick vi en runda på stan. Jag fixade present till Marre från mig, Mika, Alice och Amanda. Och Alexandra shoppade loss på leggings. Jag hämtade ut mitt paket från Nelly.com idag och så mötte jag Sanne. Jag hängde med henne till skopunkten, så det känns som om att halva dan har spenderats på bussen. Nu ska jag chilla lite och kolla på OTH!



Ha det nice! 

Kisses<33 

270110

Hej bloggen!

Fy fan vad det snöar ute! Jag vill inte ha mer snö, vill ha sommar med sol och bad varje dag. På tal om bad, på idrotten idag hade vi bada men varken jag, Manda, Alexandra eller Hanna kunda vara med, förkylning på gång för många! Inte bra...Det kändes helt sjukt att sitta vid fönstret i badhuset och kolla ut på snöstormen medans det var varmt som i en regnskog inne på badhuset. På geografin så tror jag att vi var typ femton pers av trettio. SPSP08 gillar att vara i skolan (NOT). Men sen är det ju några fjompar som är i Berlin, speciellt min lilla fjomp, min lilla Basse! Saknar henne redan!

Kunde knappt ta mig hem efter skolan idag, hade snö upp till knäna. Usch! Imorgon blir det en kort dag, Ulf är med i Berlin så vi har ingen samhälle. Så istället för att sluta halv fem slutar jag fem i ett! Gillas starkt!

Nu ska jag göra som jag har gjort sen jag kom hem, krypa ner i sängen och titta på OTH!



Kisses<33

260110

Hej bloggen!

Geografiprovet gick skit!! OMG! Det sämsta provet jag har gjort någonsin. Kommer få ett starkt IG! Skolan var väldigt seg idag, segare än vanligt. Men alternativ medicin var slapp idag. Vi tränade avslappning, så vi fick var sin filt och var sitt liggunderlag och sen fick vi typ sova till en kvinna som snackade. Mycket nice!
Imorgon åker Alice den lilla skiten till Berlin, kommer sakna henne.

Nu ska jag fortsätta att kolla runder på Nelly och sen kolla OTH!

Kisses<33

250110

Hej bloggen!

Då var det måndag igen, en ny vecka med nya möjligheter. Och den kunde ha börjat bättre. Amanda och jag blev lite besvikna på historian med vårt betyg, båda hade hoppats på bättre och jag tyckte att vi hade varit värda det. Men det tyckte tdligen inte Ulf, nog pratat om det! Dagen har varit okej annars, men har typ ingen energi kvar. Är jättetrött! Höll på att halka fem gånger på väg till bussen i morse, heja mig!

Imorgon har vi geografiprov. Känns inte som jag kan det, har tittat på det. Men har ingen energi kvar..orkar inte någonting längre känns det som.



Kisses<33

Myssöndag!

Nu sätter jag igång min myssöndag! Har städat, pluggat och tvättat. Nu väntar soffan på mig där nere med chips, godis och filmen The reader. Helt enkelt underbart. Har duschat, smörjt inne mig, tagit en återfuktgivande mask och satt på mig myskläderna. Tvättar även mina laka, älskar känslan av att lägga sig i nytvättade lakan och känslan av att allt är så rent. Även en själv. 



Ha en underbar söndag kväll!

Kisses<33 

240110

Hej bloggen!

Idag ska jag på date med min geografibok. Det tråkiga är att vi bara pratar om stenar, vulkaner och plattor. Känns inte som vi har något gemensamt. men som Sebbe sa: Ge honom en chans, han kanske kan hjälpa dig om du kommer med i postkodsmiljonären. 

Så, det är alltså vad som kommer gända idag. Låter toppen va? Ska även kolla klart på O.C, har bara två avsnitt kvar nu! Sen byter vi till One Tree Hill


En gammal bild på mig, Manda och Alice :)

Kisses<33

230110

Hej bloggen!

Så skönt att inte behöva gå upp kvart över sex i morse, utan bara kunna vakna av sig själv. Mitt internet har haft sitt lilla ryck igen och det är därför jag inte har kunnat blogga tidigare. Idag har jag inte gjort något och jag har inte planerat att göra något. Ska kanske på en dejt med min älskade geografi bok (NOT!).

Något som är bra att H&M paket jag beställde gick att få 10% på allt och jag och Alice hade ju beställt ett paket som ska komma i slutet av februari. Jag trodde att man fick 10% på hela summan, men det var 10% på varje vara. Snacka om att jag blev lycklig!

Nu ska jag titta lite på O.C. Förvånande va?


Vill ha sommar och varma dagar och kvällar!

Kisses<33

220110

Hej bloggen!

ÄNTLIGEN FREDAG!!!! Känns så himla underbart, som jag, Amanda och de flesta i SPSP08 säger på fredagar, I gotta felling! Ikväll ska jag inte göra ett skit! Ska inte röra mig, ska slänga mig i sängen och titta på O.C och bara lata mig. Är jättetrött! Skolan var bra idag, men börjar bli segt med alla hålor nu faktiskt. Stack in till stan med de bästa idag och handlade två klänningar på Gina Tricot, mycket nice!



Bilden blev som ni märker inte så bra :P Men den är juskorall rosa och kostar 149kr på Gina Tricot!


Älskar denna 199kr!

Ha en riktigt underbar fredagskväll!

Kisses<33

210110

Hej bloggen!

Så fort denna dagen har gått! Den har varit väldigt mysig faktiskt. Alice buss var sen imorgon, så jag väntade med henne inne i stan och bussen till Sannarp eller till Östergård hade redan gått så vi gick till stora torg och då kom 53 Sannarpsgymnasiets privat linje xD Kändes skönt att få ta bussen dit, kunde knappt gå idag, helvets träninigsvärk i låren. Italienskan var chill idag, och matten gick fort. Amanda och jag äger på ekvationer! (eller inte). Sen satt Habibe, jag, Jennica, Mika, Amanda och Alice och spelade kort tills Amanda gick på spanskan. Hon gick tidigare från spanskan så att vi kunde ta en glass inne på Mc och kolla lite i affärer. Är så sugen på att shoppa men hittar inget som faller mig i smaken. Väntar på en väska som ska till VILA som jag har spanat in på deras hemsida. Är redan helt kär i den! Så det har varit en supereftermiddag.


Ska vila lite på spikmattan nu!

Kisses<33

200110

Tjena bloggen!

Hoppas att er dag har varit bra för det har min varit. Rätt slapp dag faktiskt, började med idrott där vi hade boxning. Hur kul som helst! Och sen hade vi geografi, som gick snabbt idag av en konstig anledning. Efter det stod vi i sveriges längsta matkö, hatar folk som tränger sig! Samhällen var okej och sista lektionen idag var engelska och där kollade vi bara på film.

Kom hem tidigt också! Det gillas starkt. Pluggade italienska, la mig på spikmattan och sen var det dags för geografi helvetet! Nu ska jag titta på O.C och sen ikväll på femman klockan nio kommer The real desperate housewife of New Jersey! Jag och min syster älskar den serien xD



Kisses<33

Kvällen..


spenderas med en stor skål fruktsallad, en kopp té och O.C. säsong fyra!

Kisses<33

190110

Hej bloggen!

Denna dan började skumt. Vissa av er vet vad jag menar xD hade rättskunskap på morgonen som är riktigt kul faktiskt! Sen hade vi en underbar håla där jag var hos systern och pratade om in återvändande huvudvärk. Vi har tydligen en massage stol på skolan. Det visste inte jag, så den skulle jag testa på. Ska snart lägga mig på en pikmatta för det skulle tydligen också kunna hjälpa.

Vår svenska lärare fick ryck på klassen idag, fast hon hade en anledning. Och sist av allt hade jag Alternativ medicin där vi gav varandra handmassage. Otroligt skönt!



Kisses<33

Vill ha..

En lista på vad jag vill ha just nu.

-vill ha vår och sen sommar.
-min artonårsdag.
-en Amanda och Anna söndag (de är bäst).
-jag vill att allt bara ska stanna upp så att man hinner andas.
-jag vill ha bättre schema.
-jag vill ha helg.
-jag vill till ett varmt ställe!

Ska sätta på O.C. säsong fyra och sen sova. Hörs imorgon!

Kisses<33

180110

Hej bloggen!

Då var det måndag igen. Orkade inte riktigt gå upp imorse utan låg kvar och snozza alldels för länge. Det hela slutade med att jag fick skynda mig rätt så rejält, vilket jag inte hade behövt för naturligtvis var buss fan sen! Som allt annat i halmstad för tillfällt. Och så hade det snöat i natt! Jag blev så ledsen, vill ha vår nu!

Kommer inte riktigt ihåg vad som hände i skolan idag, jag, Jennica och Alice hade flumattack på italienskan och sen spelade vi kort. Jag vann naturligtvis, because I'm awesome! Och efter skolan gick jag in en minitur på VILA, inte bra. Ni som har följt bloggen ett tag vet att jag är helt galen i VILA och deras kläder, men tro det eller inte jag köpt inget. Jag prova, men köpte inget. Vill spara mig lite till Teneriffa, och sen har jag beställt en massa från H&M. Köpte däremot säsong 3 och fyra av OTH (One Tree Hill).

Nu sitter jag hemma efter en bussresa, där busschaffisen lekte guide. Knäckte mig lite där ja. Ska plugga lite (om jag får tummen ur röven). Önska mig lycka till!



Kisses<33

170110

Hej bloggen!

Hoppas att ni alla hade en bra lördag. Jag var hemma och passade hundarna, och skrev på pyskologin. Inte det roligaste man kan göra, vet inte ens m uppsatsen är tillräckligt bra för att få MVG. Men jag är så trött på det nu. Vill bara bli av med det. Så idag ska jag fortsätta med det och städa mitt rum och sen imorgon är det dags för skolan igen.


Tänk om exakt fem veckor, så ligger jag vid denna tiden på en strand på Teneriffa!

Kisses<33

<3


Puss, kram och grattis!

Kisses<33

160110

Hej bloggen!

Förlåt för att det inte blev något inlägg igår, men var helt slut nät jag kom och gick direkt upp och la mig och sov i en halvtimme. Efter det så åt vi kvällsmat hela familjen och sen vidare till hemmakväll för film och godis. Mums! Fick två filmer av pappa Den otroliga vandringen 1 och 2. Det är säkert många av er som har sett dem, de var mina absoluta favorit filmer när jag var liten. Visste inte ens om att de fanns på DVD, försen igår.

Det har hänt en annan rolig grej. I hallandsposten för några dagar sen stod det om en tjej som hette "Anna" (hon ville vara anonym). Hon hade blivit utsatt för övergrepp när hon var liten (inte sexuella) och nu ville hon få ersättning för detta för hon mådde dåligt. Jag kan inte ens föreställa mig vilket helvete hon har gått igenom, men det jag blir så irriterad på är att det bara skrivs negativa saker om fosterfamiljer. Jag är själv fosterhemsplacerad sen jag var nio och detta är min familj nu. Och jag har världens bästa föräldrar, så jag skrev till Hallandsposten och frågade om de vill skriva en artikel om min familj, och igår fick jag svar från dom att de skulle de gärna göra. Det finns männsikor runt om i världen som faktiskt bryr sig om andra. Alla är inte svin och det vill jag lyfta fram.


Världens bästa<3

Idag ska jag skriva mitt pyskologiarbete, tyvärr. Finns mycket som är roligare än att göra det.

Kisses<33

140110



GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA AMANDA PÅ HENNES 18-ÅRS DAG! äLSKAR DIG VÄNNEN MIN <3

Som ni kanske märker fyller Amanda 18 idag! Förlåt för att det inte blev något inlägg igår, men när jag kom efter sats igår var jag så trött att jag helt enkelt inte orkade. Skolan idag har varit jättemysig faktiskt. Började med italienska, som var helt okej. Sen matte, nu när Amanda är tillbaka så är allting mycket roligare. Speciellt på matten, behöver någon som kan skratta åt allt jag gör. Fast Alice brukar hjälpa till rätt mycket med det. Pratade med min pyskologilärare idag, angående mitt betyg. Han säger att jag måste ha skrivit klart arbetet han gav mig till på måndag. Idiot!

På hålan idag hade vi det supermysigt! Jag, Alice, Jennifer, Mika gick till Netto och köpte dricka, chips och en massa godis. Väl tillbaka på skolan, så spelade vi, Habibe, Nurije och Jennica kort! Det var jättekul och jag lyckades vinna två gånger! Go me!

Vi bestämde vilket land vi ville vara på FN-rollspelet idag. Vi blev Malaysia, vet inte om det är positivt eller negativt. Efter samhällen gick jag, Alice och Amanda in till stan. Kändes som det var väldigt längesen vi gjorde det. Köpte ett par nya skor på rean på Bianco för 150kr, de har kostat 650kr innan.

Vi hörs imorgon, för nu måste jag verkligen läsa svenskan!

Kisses<33

120110

Hej bloggen!

Hoppas att ni har haft en bra dag. Idag var det dags att dra sig upp tidigt och dra till skolan. Började med engelska, var rätt chill. Vi kollade bara på film, vilket vi gjorde på alla lektioner förutom på alternativ medicin. Det kan nog bli en riktigt rolig kurs! Vi gjorde namnleken, jag kunde alla (jag hade bara fyra framför mig som jag inte kände, och de två första hette samma)!

Habibes pappa var jättesnäll och skjutsade hem mig, så jag slapp gå! Tack så jättemycket! <3
Nör jag kom hem hade mamma lagat en sjukligt god soppa och pannkakor, så himla gott. Nu sitter jag lite vid datan, ska snart packa inför imorgon. Idrott står först av allt, kul! Hoppas att hon är snäll första dagen, men våra idrottslektioner är rätt roliga faktiskt!



Kisses<33

No stress

Hej bloggen!

Alice och jag körde hårt på sats, kändes verkligen skönt. Älskar den känslan när man har tagit i allt vad man orkar. Vi cyklade och gjorde en massa övningar. Efter det var vi i stan och fixade Amandas 18-års present. Den är perfekt! Blev precis som jag hade föreställt mig, är så nöjd! Imorgon kommer bästa vännen äntligen hem igen!! Och på onsdag ses vi! :D

Ska krypa upp i sängen nu och titta på O.C. Imorgon är det (tyvärr) dags för skolan igen. Ser inte direkt fram emot det.



Kisses<33

110110

Hej bloggen! Mitt internet har något jävla frispel, så jag kommer inte. Får köra på mobilbloggning istället. Idag är det min sista innan vi måste tillbaka till skolan, och jag hade tänkt spendera den med Alice. Det blir en runda till sats, för att träna. Känns verkligen skitskönt att komma dit igen. Sen ska vi till stan, och fixa Amandas 18-års present. Min lilla Manda håller på att bli stor:'(. Nu ska jag kolla på O.C. Hörs förhoppningsvis senare. Om internet vill fungera. Kisses<33

Fotodag!

Här kommer fotona vi tog idag, vissa vanliga och vissa omgjorda!








<33





Kisses<33

100110

Hej bloggen!

Vaknade av att det gjorde skitont i bröstkorgen när jag andades. Det finss roligare sätt att vakna upp på. Nu på förmiddagen har jag bakat en sockerkaka, och snart kommer Alice hit. Vi ska ha en fotodag ner vid stranden och fika lite i snön. (y)



Hörs senare!

Kisses<33

Eftermiddag!

Tjena igen bloggen!

Håller på att städa, är snart klar. Snackar med Alice på msn hon städar sin gaderob. Skulle egentligen gått på bio med syrran idag, men hon ångrade sig. Så nu blev det inget. Tråkmånsar! Har läst lite idag, vilket jag är väldigt glad över för det känns som om jag tappar det lite.

Ikväll ska jag nog köra på ett O.C. maraton istället!



Kisses<33

090110

Hej bloggen!

Vaknade för en gångs skull innan tio! (y) heja mig! Måste ju komma in i rutiner igen, för skolan börjar (tyvärr) på tisdag. När jag var lite älskade jag att loven tog slut, tyvärr så har jag inte kvar det. Men det kommer bli kul att träffa alla igen och AMANDA KOMMER HEM!!!! Det längtar jag som fan till!

Idag ska jag göra saker hela tiden, bara för att jag inte ska gå och lägga mig igen. Ska ut och gå en runda, sen hoppa in i duschen. Efter det blir det städning! Inte så kul, men det måste göras. Såg ni Let's dance igår? Jag tyckte att de flesta var riktigt grymma!



Vi hörs senare idag!!

Kisses<33

080110

Hej bloggen!

Shit, vad kallt det är ute! Håller ju på att frysa ihjäl om man går utanför dörren. Vaknade hos Alice vid elva i morse. Åt en god frukost, fixade oss och tog sedan bussen in till stan. Alice hade en massa mynt som hon ville sätta in på sitt konto. Det hela slutade med att hon tog i sönder maskinen. Någon som är förvånad? xD

Sen missade jag precis min buss (y) så jag fick vänta en timme till nästa. Kom hem utan känsel och nu börjar jag få tillbaka den! Mamma och pappa har 27 år som gifta idag! Grattis till dom! <3 

Ikväll är det dags för Let's dance, i år ska jag börja med att heja på Elin Kling, Rabih och Molly Sandén. Brukar alltid bli att jag sen bara håller på en!


Vem kommer ni heja på?

Kisses<33

Myskväll!

Hej bloggen!

Sitter på Alices nya dator ny, den andre hon fick idag. Den första vi fick funkade inte att ladda, helt cp! Så vi fick ta en runda tillbaka till SIBA och fixa en ny. Vi höll på att krocka med bussen två gånger innan också illa!

Nu ska vi snart titta på One Tree Hill! Me like!

Ha en bra kväll!

Kisses<33

070110

Hej bloggen!

Hoppas att ni alla hade en bra dag igår, det hade i alla fall jag. Utdansandet av granen hos syster gick bra, vi fick en himla massa godis. Och Essi hade gjort varsitt godispaket till mig och syster! Hon är så söt!

Fick tips av syster igår om två sidor där man kan fixa foton! Så här blev mina!












Älskar denna bilden! Jag tycker så himla mycket om färgerna!




En annan favorit, som får vara bakgrund på mobilen!

Sidorna är funphotobox och Photofunia! Ha så kul!

Idag ska jag hem till Alice och sova över. Ska äntligen färga håret! Börjar bli katastrof nu alltså :P Vi ska köpa Alice en data idag också! Så himla nice!!

Hörs säkert senare!

Kisses<33

060110

Hej bloggen!

Har ni det bra i snön? Här har det snöat som in i! Vet inte om jag ska vara glad eller lycklig..Visst snö är mysigt, men jag hade hoppats på att den skulle ha smält till nästa vecka så att jag hade kunnat cykla. Men det ser inte ut som om det kommer att ske. Tyvärr..

Var med pappa på Maxi idag. Var faktiskt roligare än vad det låter som. Gjorde bort mig igen..

Jag: Pappa, varför har du köpt ägg? Det stod inte på listan.
Pappa: Jag har inte köpt ägg.
J: Jo det har du. Jag la i ketchupflaskan i vagnen och det var ägg i den.
P: Anna, här är vår vagn och det ligger inga ägg i den.
J: Haha! Jag har lagt den i någon annans xD
P: Haha!

Så bra är jag! Hämtade ut min fina jacka som hade kommit. Pappa skrattade åt mig och sa: Det var väl tur att du beställde en vårjacka, nu n är våren börjar komma. -.-
Jag har ju faktiskt tänkt att ha den på Teneriffa. Vid fyra ska vi hem till Sara, Jeppe och Essi för att dansa ut julgranen. Tar med mig kameran, om jag kommer ihåg det.

Kisses<33

050110

Hej bloggen!

Hoppas att alla har haft en bra dag! Jag kommer inte ihåg om jag skrev det i förra inlägget att jag hade data/läsning/musik/tv förbud idag, det är därför jag inte har bloggat idag. Men nu (tjugo i tolv) bryter jag detta förbud och bloggar ändå. Sov länge idag och gick en lång runda i snön med syster idag. Tog en massa fina bilder, ska lägga upp dom nu, snart.

Detta är väl ungefär vad som har hänt idag. Huvudvärken är fortfarande kvar :( så det blir antagligen till doktorn nästa vecka. Min jacka har kommit :D :D så imorgon ska jag och Alice hämta den! Happy happy happy! Vill ha vår nu och inte mer snö!




Kisses<33

040110

Hej bloggen!

Hoppas att ni alla har haft en bra dag, det har jag haft (än så länge). Var i stan med Alice, köpte dock ingenting. Sparar till mitt H&M paket :D Som jag precis faktiskt var inne och ändrade lite på. Alice och jag testade en tub klänning inne i stan, för att se om vi hade beställt rätt storlek vilket vi naturligtvis inte hade. Så jag fick gå in och ta bort hela paket, för jag fattade inte hur man bara ändrade storleken (tror inte att man kan det). Fick panik när jag såg att massor av saker vi ville ha började ta slut b.la. en jättefin klänning! Men våra storlekar fanns kvar, snacka om tur.

På tal om tur berättade jag att jag halkade igen igår? Lyckas alltid!


Visst är den fin! Alice ska köpa en med, fast hennes är mer vit och med blått istället för svart!

Nu ska jag gå och koka en kopp té, krypa upp i soffan och läsa lite!

Ha det bra!

Kisses<33 

030110

Hej bloggen!

Det är jättekallt i halmstad idag! Men jag hade ändå tänkt att ge mig ut en runda och gå en runda till havet. har inga större planer för dagen, ska städa lite och ikväll får vi gäster. Mammas barndomskompis, hennes barn och hennes man(?) kommer hit. Tack gode gud att syster är hemma igen!

Denna låten har jag på huvudet hela tiden nu!


Rihanna - Firebomb

Ha en bra dag!

Kisses<33

020110

Hej bloggen!

Hoppas att ni alla har haft en bra start på året, i alla fall bättre än min. Min huvudvärk har fortfarande inte gått över och mamma funderar på att ringa doktorn nästa vecka. Det är också anledningen till att jag inte bloggade igår. Wilma kom igår, (hon är åtta) så igår tittade vi på Shrek och sen var jag så himla trött och huvudet kändes som om det skulle sprängas så jag gick och la mig medans de andra sjöng/spelade Idol. DEtta hjälpte inte huvudvärken.

Skulle egentligen till stan idag, men så blev det inte. Alice blev magsjuk och min huvudvärk gav inte med sig så nu är jag hemma och knapprar piller och hoppas på att det snart går över!


Någon är enormt saknad!! <333

Kisses<33
RSS 2.0