Mys innan julafton!

Vaknade upp i morse och gick en runda med hundarna. Sen ringde älskling och så stack vi in till stan och jag gjort klart dom sista julklapparna. Efter stan stack jag och Axel hem till mig och då somnade han, så jag satt och tittade på några avsnitt av Andra avenyn. Han vaknade efter ca 2 timmar och då gick vi hem till Axel och tittade på Borat. Alla säger att den är jätte bra, men tyckte så där faktiskt. Vissa saker i filmen var bara sorgliga. Nu sitter vi och kollar på Sagan om ringen.
Ha en mysig torsdag!

Jag kommer sen..

Sitter och läser boken "Jag kommer sen..." som handlar om branden på ett disko på Hisingen. Fastän att jag bara var sex år så minns jag fortfarande tystnaden som fanns över hela skolan då. 5 elever från vår skola försvann i branden. Boken är väldigt bra och jag tycker att det är viktigt att sådan här böcker kommer fram och att människor läser dom. Vi har mycket att vara tacksamma för.
Mycket har hänt sen jag bloggade sist. Blir inte så ofta nu för tiden, finns så mycket annat som ska hinnas med. Sist jag skrev berättade jag att jag skulle flytta till Schweiz. Jag trivdes inte alls och mådde jättedåligt och tills slut fick jag komma hem igen. Under hela hösten har jag arbetat som en telefonförsäljare på ett företag som heter Profact AB i Göteborg. Där sålde vi Ica kuriren, Hus & hem och vi gjorde även bokningar för The studio. Det är inte det bästa jobbet jag har haft, men det var bättre än ingenting alls.
Just nu befinner jag mig hemma i Halmstad och hit ska jag även flytta den 1 februari. Ska få min första egna lägeneht och jag ser fram emot det väldigt mycket! Planera och kollar i IKEA katalogen varje dag känns det som. Till våren blir det även att studera statsvetenskap på Högskolan i Halmstad. Ser fram emot det, ska bli riktigt kul att få läsa samhälle igen.
Idag ska jag och Alice träna på SATS i kväll och jag ska även inom stan för att lämna in lite CV och hitta en julklapp till morfar. Tänk att det är jul på lördag, tycker att det känns som en helt vanlig vecka.
RSS 2.0