Sunday

Började dagen med ett leende på läpparna! Kommer till jobbet och underbara Paula är där (hur kan man liksom vara sur då?), Sigge är där och sen kommer även Jennie, Amie och Philip. Alla underbara människor på en och samma gång. Vid två känner jag hur jag börjar få huvudvärk, får problem med att se och börjar må illa. Men i samma veva fick jag rast så jag tänkte att det går nog över när jag har fått käka. Naturligtvis gjorde det inte det och då tänkte jag ta en tablett, men då har jag av någon anledning lagt ut iprenkartan från väskan (varför jag nu har gjort detta vet jag icke!), så Jonas ber Amie att sticka och köpa tabletter till mig och snäll som hon är gör hon det. Men vid detta laget blev det bara värre och värre, så Paula säger till mig att be Sigge att ta mitt pass till sju och underbart snäll som han är så gjorde han det! Så efter en promenad, en dusch, mat och en sov stund så börjar det kännas bättre. Huvudvärken är fortfarande där, men är inte alls lika intensiv som den var från början. Illamåendet är i alla fall helt väck! Nu är älsklingen ute och köper godis och jag ligger i sängen och titta på tv. Ha en underbar söndagskväll!

Saknade Ellen <3

Hemma!

Nu är jag och Axel tillbaka hemma igen. Testade min julklapp Wii balance board, och shit vad kul det är! Efter lite yoga övningar och step sätter jag mig nu i soffan och tittar på Gossip girl. Imorgon är det dags för jobb, så får försöka lägga mig i tid i kväll!

 

Sista dagen med vila

Idag är det min sista dag med ledighet. Jobbar hela helgen, sen är det nyår och efter det måste jag verkligen sätta mig och jobba med hemtentan. Känns lite jobbigt för det har varit så skönt att få vara ledig och göra precis vad jag har känt för. Mår fortfarande lite illa, min aptit har inte riktigt velat komma tillbaka sen jag var dålig.

Igår kväll var jag och mamma på musikalen Chess på Göteborgs operan. Det var väldigt bra, den enda nackdelen var att vi satt väldigt högt upp och jag som är höjdrädd hade lite ångest då och då. Men det gick bra. Idag ska jag, Axel och mamma åka till Media markt och köpa en kapselmaskin. Har velat ha en sådan länge, så nu hoppas jag bara att den finns kvar och fortfarande kostar lika mycket sen förra gången jag såg den!

Julklappar



Julafton, magsjuka och allt annat

Hade en helt underbar julafton med världens underbaraste familj. julklapparna bestod av Wii balance board, handdukar till mig och Axel, ett ljus som luktar otroligt gott och en bakbok. Men det bästa var när Essi och Blanka fick sina första husdjur! Dom fick varsitt marsvin som de döpte till Lakrits och Pippi. Så söta! Vi var på midnattsmässa i kyrkan Bosch jag bröt ihop fullständigt. Då gick det upp för mig att morfar inte var med oss i år och det gjorde så ont.
 
 Igår åkte jag upp till mamma i Göteborg och vi gav oss ut på IPad jakt! Mamma köpte ben IPad 2, medan jag ville ha iPad med retina skärm i vit, men den var helt slutsåld i hela Göteborg. Så jag undrar verkligen om hörlurar är årets julklapp..men vi beställde i alla fall den från internet och de trodde att den skulle komma in den 3 januari. Jag hoppas bara att jag hinner få den innan skolan börjar igen. Efter vår jakt så åkte vi hem och jag började må väldigt dåligt. Det eskalerade och jag blev riktigt magsjuk. Vet inte om jag åt något som jag inte riktigt tålde på julafton, men körd var jag i alla fall. Nu ska jag hoppa in i duschen, för snart ska jag och mamma åka och hämta upp älskade Axel <3

Ledighet

Eller ja, jag vet inte om man kan kalla det ledigt för jag har ju väldigt mycket att göra. Men för det mesta är det bara roliga saker. Idag fyller min syster år, så ikväll firar vi henne med hela familjen. Det bästa sättet att fira in julen på! På måndag (alltså julafton) så ska vi fira jul hemma hos Inga och Leif. Den 25 åker jag hem till min mami i Gbg och där blir det julafton igen, 70 års kalas och opera. Har även en hemtenta som ska in efter jul, men känner att den får faktiskt vänta lite. I alla fall till nästa vecka! Här kommer min och Axels fina julgran!




Fredag

Sorry för det arga inlägget innan, blir bara så trött. Hade tenta idag, kan ha gått, men det kan lika gärna ha gått åt helvete. Planerar en hemmakväll med bästis och älskling <3 En perfekt fredagskväll helt enkelt. 

Nu får det vara nog!

Jag är så jävla trött på det svenska samhället! Nu har Disney tydligen beslutat att man ska klippa bort två scener i Kalle Ankas jul för att de klassas som rasistiska. Ursäkta mig, men dra åt helvete! Först var det fel på Tintin och nu ska vi inte kunna få titta på Kalle Ankas jul?! Hela min barndom håller på att raderas och rättas till, men inget illa menat men jag har fan inte tagit skada av att det kommer en svart docka och säger mami eller över att det kommer en vit blond docka. Vadå, är det fel att vara vit och blond? Så man får inte vara svart för det är rasistiskt, man får inte vara vit eller blond och man får inte har vit skägg och vara flintis. Okej, då vet jag. Kommer bli ett tufft liv för många av oss. Lägg ner detta nu, vi köra oss själva in i ett helvete.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article15933831.ab
Här är länken till aftonbladet där artikeln är skriven!

Pepparkakor!

Ellen och jag beslutade oss för att skita i tentaångesten ett tag och bakade pepparkakor och kokade knäck. Fast okej, Ellen kokade knäck och jag bakade pepparkakor, men jag hjälpte till att slicka skålen! Nu ska vi väl snart ta tag i den sista frågan på övningsrentan, men det var så skönt att få slappna av lite!



Feber

Måttligt glad är jag idag. Vaknade upp med 38 graders feber och orkar knappt läsa. Får ta extremt många pauser bara för att lyckas ta mig igenom alla kapitel. Men jag har gett mig fan på med att jag ska bli klar med boken idag. Vill bara ha fredag så att jag får skriva den förbannade tentan, vill bara ha den gjord och sen få ha jul och andas lite.

Kass

Som ni märker går det inte så himla bra för mig att blogga. Skolan kräver så mycket av min tid och sen när jag väl är ledig finns det så mycket annat jag vill göra.

I onsdags förra veckan gick min älskade morfar bort. Resten av veckan var ett enda stort kaos. Kände mig helt tomt och hade en sådan smärta i hjärta att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. VI firade syster födelsdag i lördags och det var precis vad jag behövde. Få ha hela familjen samlad och bara se att alla mådde bra.

På söndagen var jag väldigt, väldigt trött och låg mest i sängen lite. Försökte plugga lite under dagen men var helt jävla slut. Gick liksom inte, men i morse var jag uppe sju och tittade på julkalendern samtidigt som jag åt frukost. Sen var jag i skolan vid kvart över åtta och stannade till halv två. Fick läst igenom en bok i alla fall. Är lite nervös inför tentan på fredag, känner att min pluggmotivation är lite låg för tillfället. Vill mest bara sova.

Plugga

Har varit kaos de senaste veckorna. Mycket i skolan, mycket utanför skolan och allt är ett stort kaos. Hade en hyfsat lugn helg. Jobbade fyra timmar på lördagen, förlovningsfest för fina Louise på kvällen och julskyltning på söndag med min egna adopterade familj! Sen på kvällen blev det adventsmys hemma hos mamma och pappa.

Igår var det också kaos. Vaknade sent och stressade som fan för att hinna i tid till skolan. Väl där inser jag att vi inte börjar förrän kl tio och när jag vaknade så låg jag och tänkte på hur jag önskade att vi började kl tio istället för nio. När föreläsning började, så var det ingen föreläsning utan presentationer som vi har gått igenom 25 gånger känns det som.

Sitter just nu och pluggar med Katarina och Ellen, men ska nu gå och värma min fisksoppa!

Puss & kram!
RSS 2.0