Can't help it!



Blev inget inlägg i helgen, har haft fullt upp! Liseberg med tjejerna i lördes var supermysigt och vi hade jättekul. Jag blev så klart genomblöt i Flumeride, och då menar jag helt dränkt! Men det var skoj, torkade i alla fall snabbt. Vi kom hem i tid till Eurovision song contest och det var ju ett av de dåligaste någonsin! Jag menar kom igen!! Hur kunde Sverige inte gå vidare? Allt var ju katastrof! I söndes skulle jag ha pluggat och gjort klart geografin, men jag orkade inte så nu sitter jag här och halvstressar. Mycket bra Anna! Ska återgå till skiten nu, ha det bäst!

Kisses<33

Friday



Skolan idag var chill, film på svenskan och sen på alternativ medicin fick vi reda på vårt slutbetyg. Jag valde att nöja mig med VG, för jag vill lägga ner mer fokus på italienskan nu. Känns viktigare för tillfället. Sen hände det väl inte så mycket mer idag. Vi spelade kort (som vanligt) och på engelskan var vi så sega att vi höll på att somna. Ska lägga mig tidigt för imorgon ska vi ju till Liseberg! Alice hämtar upp mig tjugo över nio!

Kisses<33

Can't live without you



Hola alla mina vänner! Fick reda på italienska provet idag, gick åt helvete precis som jag trodde och nu väntar det intensivvecka med italienska för mig, Jennica och Alice. Supernice, eller inte. Sen var jag inne i stan en runda med Bibe och tog ut pengar till Liseberg med Habibe och sen på samhällen var Ulf vänlig att ge oss Judgement day, som är ett prov på 100 frågor om nyheter som har hänt under läsåret. Jag kunde fråga nummer 56 som var
"Han kallas för La Messias och han spelar för Argentina, har vunnit guldbollen och blivit utsedd till världens bästa fotbollsspelare" och vi vet ju alla vem Ulf menar, Lionel Messi! När jag kom hem började jag städa, tvätta, baka och jag gick till och med en runda med hundarna, så jag har hunnit med en hel massa idag. Ska lägga mig tidigt, är helt slut! Hörs imorgon!

Kisses<33

I wish I could fly away



Åh så arg jag blir på mig själv!!! Hade skrivit ihop ett inlägg så hade jag glömt att hitta en rubrik och så försvann allt! Here we go again..var så arg igår att jag valde att inte skriva ett inlägg för jag ville inte spotta ut alla min negativitet på er. Imorse hade vi idrott utomhus, var riktigt skönt faktiskt. Marcus och Elias hade amerikansk fotboll, var riktigt kul faktiskt! Har aldrig kört det innan, mycket skoj i alla fall. På historian jobbade vi vidare och på engelskan kollade vi på film. Imorgon ska vi ha muntliga i italienska och med tanke på pappret som Agneta gav oss, ska vi säga en halv roman! Helt sjukt..men det är bara att bita ihop. Ska till SATS sen ikväll och dansa runder lite, var ett tag sen jag var där men nu har det börjat lugna ner sig i skolan vilket är super skönt! Ha det bäst!!

Kisses<33

Someday



Italienska provet idag gick skit! Kan man ju lungt säga..jag, Alice och Jennica tröstade oss med varsin glass på Netto. Vad gör man inte när allt går åt helvete? Vi fick tillbaka var Dag uppsats som vi fick VG, tro det eller ej. Rättskunskapen blev det bara repetition på, tror att jag kan det nu så ska snart sätta mig med geografin. Nu har vi börjat prata om att vi ska ta Liseberg på lördag istället, skulle egentligen ha åkt dit denna lördagen som var. men vi får se vad som händer, på hålan idag hittade Jennica bibliotekets största atlas..helt sjukligt stor..onödigt vetande ni vet. 

Kisses<33 

They just wanna have fun



Blev inget inlägg igår, hann inte med det. När jag vaknade jag upp och efter frukosten gick jag ut och la mig i solstolen. Brände mig såklart och vid halv ett kom Alice och så spelade vi lite spel innan vi gick in och kollade på HIF-HBK. Under tiden detta hände så kom Jesper, Sara, Essi och lilla Blanka hem, full rulle vilket vi gillar! Vi åt, snackade och myste. Vi kollade så klart även på Champions League finalen, tycker synd om Zlatan nu när Inter vann och han gick över till Barcelona för att vinna Champions League. Det är inte lätt alltså, har "pluggat" idag. Dock inte lika mycket som jag behöver, orkar inte sätta mig med skiten. Fattar ändå ingenting, nu ska jag återvänd till det tyvärr...ha en awesome söndag!

Kisses<33

Miss you

Har inte hänt så mcyket idag, så finns alltså inte så mycket att berätta. Var i skolan hade svenska, hade håla, hade alternativ medicin, hade hål hade engelska och sen fick jag gå hem. Somnade i soffan och sen kom hela familjen hem käkade och sen gick jag ut och rastade hundarna och pappa. Nu är det musik som gäller för mig!

Kisses<33

Lovely day!



JAG KLARADE MATTE NATIONELLA! Är så fruktansvärt glad att jag ett tag inte visste vart jag ska ta vägen. Amanda fick dra in mig i rummet för att prata med Måns och innan dess var jag runt om i Sannarp och letade efter is för Jennica råkade släng dörren med kanten på mitt ögonbryn. Men det fixade vi med att jag fick en glass från en av mattanterna. Jag var en av de nio som hade alla rätt på ismerna (tex. socialism, kommunism, konservatism osv.) så jag fick sluta tidigare från samhällen, denna dagen har varit awesome! När jag kom hem pluggade jag rättskunskap och nu tänkte jag göra lite goegrafi.

Kisses<33

Sol!!



Vi har haft sol idag och det är också anledningen till att det inte har blivit ett inlägg innan idag, för när jag kom hem sprang jag upp på rummet och satte på bikini och ut i solstolen. Fick faktiskt ganska mycket färg! Sätter jag väl igång med att sola så får jag snabbt färg. Har pluggat lite idag under tiden som jag solade och nu ska jag kolla lite runder på SJ, Swebus och Liseberg för tjejerna är sugna på Liseberg nästa helg!

Kisses<33

Matte + vänner = supermysig dag?



Jag vet, det låter konstigt. Men fastän att matte nationella gick åt helvete så blev det en riktigt mysig dag! Väl klara med nationella drog jag, Jennica, Nurije, Habibe, Mika, Alice, Amanda och Jennifer in till stan och käkade lunch. Riktigt mysigt och jag tycker så mycket om de tjejerna! Har alltid lika kul med dom <3 Resten av dagen var chill, och jag har precis gjort klart min komplettering i alternativ medicin och duschat. Ska slänga mig i soffan för att ha en riktig tv kväll med mamma!

Kisses<33

Some day


Firande av Barcelonas vinst igår <3

Hola everybody! Hoppas allt är bra med alla och att alla mår bra. Denna dagen har varit toppen! Mycket plander har smidits och det känns som om något är på gång. Har en känsla av att det kommer resas mycket nästa år, me like a lot! Speciellt om det blir en resa till Barcelona med mina tjejer! Kommer bli awesome och så en resa till Teneriffa med min familj och en resa till Rom med italienskan, om det nu blir av. Men Barca resan verkar på gång nu alltså. Att man ska komma med så smarta idéer! Inget vettigt hände idag direkt. Sista rycket nu innan sommarlovet och det känns att man inte orkar så mycket mer. Var på Nyhems trafiksskola idag och fixade syntest och fyllde i alla papper till att få övningsköra, så nu ska Jeppe skicka iväg dom och sen bör ni hålla er hemma. Nu ska jag sätta mig med matten, Nationella imorgon. Kommer antagligen att gå åt helvete, men som vi brukar säga: 
What to do?

Kisses<33

JA!!!!!!!!



BARCELONA VANN!!!! ÄR ÖVERLYCKLIG OCH JAG KOMMER ALDRIG KUNNA SOMNA IKVÄLL!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Happy birthday!



Idag fyller världens bästa och underbaraste pappa 55 år! Säg grattis! Hela familjen samlas idag klockan tre och så blir det kalas och fotboll ikväll när Barca möter Valladolid. Vinner Barca ikväll, så vinner de La liga, så ni kan väl hjälpa mig att hålla tumamrna va?

Kisses<33

Picture!



















Kisses<33


Sorry!

Förlåt för dålig upptadering men det har varit full rulle! I torsdags kom Alice hem till mig och så chillade vi lite och sen i fredags åkte jag till mamma i Laxvik och var där tills idag och direkt när jag kom hem var det tid att åka in till stan med pappa för att möta upp Jeppe på Harrys och sedan gå till Örjans vall för att kolla på HBK - Djurgården. HBK vann med 2-0! Superbra jobbat, det roligaste var nog på hem vägen när jag och pappa hamnade i en taxi med fem djurgårdare! Höll på att dö....men som plåster på såren för att jag inte har upptaderat så ska ni få en massa bilder från min och Alice fotoattack!

Kisses<33

I can't be tamed



Har inte blivit så mycket pluggande som jag hade tänkt, fick huvudvärk som inte riktigt ville släppa. Vid fyra kommer Alice hit och då ska vi ta cyklarna till Maxi och köpa lite kvällsmys och kolla på film sen. Vi ska även ge oss ut på en foto tur! Var längesen jag gjor det.

Kisses<33

Hell..

Är det normalt att bli så trött på en person som jag är nu? Jag orkar snart inte ens smsa med personen längre, and lets face it. Hur jobbigt är det på en skala att smsa? Inte jobbigt alls. ÅH!! Personen går på min nerver och jag vet inte hur mycket jag kommer kunna ta, innan jag får ett utbrott! Jag hatar att gå runt och vara irriterad på personer, men när någon som ska föreställa vara min vän får en sån jävla attityd som denna personen börjar få så spårar det fan ur!

Happy face!



Hello! Hoppas att allt är bra med alla och att ni har sovit gott. Det har i alla fall jag gjort och jag har ätit en ordentlig frukost, så nu är jag redo för att sätta mig med matten och italienskan i några timmar. Ser verkligen fram emot det, eller inte. Essi kommer nog hit lite senare idag och nu ska jag försöka övertyga Alice om att hon ska komma hit imorgon. Hörs senare!

Kisses<33

Four days of freedom!



Känns nice, eller hur? Fyra dagar med att bara slappa, det låter som en dröm och det kommer antagligen att bara var en dröm också för jag måste fylla dessa fyra dagar med plugg. Matte och italienska, men jag ska nog hinna med lite roliga grejer också. Hoppas jag i alla fall. Vi red på idrotten idag och det var superkul! Har väl som de flesta tjejerna ridit innan, har ju systrar som är proffs! På engelskan fick vi reda på nationella, och det blev VG, känner mig helt klart nöjd med resultatet. Nu har jag tänkt att lägga mig i sängen och gömma mig under filten och kolla på film. Det blir Love in Manhattan och Mamma Mia! Så vi hörs antagligen senare!

Kisses<33

I made it!



Jag klarade matteprovet!!! Jag är så glad för min, Jennifer och Habibes skull för hon klarade VG! Jag fick 13.5 och G var 9, så det var inte precis på pricken G utan det var till och med över! Nu är Essi här och vi ska förhoppningsvis snart äta. Är trött nu så jag tänker ta en paus och efter jag har tagit min paus, så ska jag plugga inför matte nationella och mitt slutprov i italienska. Funny...

Kisses<33

Sovmorgon



Kändes skönt att även denna tisdagen, vakna upp utan att behöva ställa klockan. Ska snart iväg till skolan för att ha fyra lektioner: svenska, samhälle, geografi och alternativ medicin. Sen ska jag raka vägen hem och hoppas på att det fortfarande är fint väder så att jag kan ta en promenad vid havet! Nej, nu måste jag göra mig klar! Hörs senare!

Kisses<33

Skola, shopping & träning.

Sounds awesome! I alla fall enligt mig. Vi hade bara två lektioner idag, historia och italienska. Hände inget speciellt direkt. Efter skolan stack jag, Alice och Jennica in till stan och åt eller de åt och jag tog en glass. Efter det så gick vi en rund i stan och jag skulle till VILA för jag skulle köpa en kjol och en tröja som jag hade sett. Fick även med mig ett par leggings och ett bälte från H&M. På SATS körde vi på med cykel och övningar, kändes riktigt skönt. Kommer antagligen ta ännu längre tid för mig att komma till skolan imorgon. Funderar på om jag ska gå ut en runda, det är så skönt väder!


Tröja 200 kr från VILA


Leggings 160kr från VILA


Kjol 250kr från VILA


Bälte 50kr från H&M

Kisses<33

Lalalalala

Har precis gått en promenad. Tröttande på att sitta inne, så jag drog på mig mina lila converse och gick min väg. Gick ner till havet och kollade lite, väl hemma hade mamma bakat paj. Mums! Har varit en rätt tråkig dag, alla mina söndagar brukar alltid vara full med saker att göra och det har den inte varit i dag. Skönt, men samtidigt tråkigt. Tycker om när det händer saker. Har städat rummet, men inte dammsugit. Jag har tvätta sängkläderna, men inte bäddat rent än. Gör det sen, nu ska jag snacka med Jennica!

Kisses<33

Slappdag!



Det är vad jag ska göra idag, bara slappa. Vet inte när jag gjorde det sist på en söndag, utan nu har det bara varit att plugga varje söndag. Men jag har valt att bara ha en lugn helg för att orka med det sista nu innan skolan slutar. Ska snart sätta på en film "Another cinderella story". Fick den igår av mamma, blev även nya tränningskläder och två par jeansleggings. Om någon av er såg Barca - Sevilla igår, så vet ni hur spännande den sista kvarten var. Höll andan x-antal gånger. Men nu är de närmare att vinna La Liga i alla fall! Nu ska jag slänga mig i sängen igen! Hörs senare!

Kisses<33

Sabato


Bild från La Gomera

Hello Sunshine, eller inte. Här i Halmstad regnar det som bara den. Inte så mysigt, men vad är det man säger. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder? Eller hur är det? Idag ska jag med mami in till stan och fixa nya tränningskläder och sen ska vi köpa en present till Blanka! Min systerdotter ni vet, har sett henne nu. Fick en bild igår, hon är riktigt lik Essi när hon var liten. Det är inte lätt att vara moster till världens sötaste barn och ha världens bästa systrar! Ikväll är det fotboll som gäller! Barcelona - Sevilla, klockan 20.55 på TV4 sport. Är lite nervös för Real Madrid ligger och flåsar dem i nacken. Nu måste jag gå, för mamma kommer om tio minuter och jag är inte klar än! Ha en superlördag!

Kisses<33

Ny header!

Visst är den fiin? Blev jättenöjd, hade börjat tröttna på den andra. Så jag bad Kajjo om expert hjälp och visst blev det bra! Tack så mycket Kajjo <3<3 Hennes blogg hittar ni här!

Kisses<33

Fredag, fredag!



Detta är verkligen veckans bästa dag! Nationella i morse gick helt okej, och vår lärare sa att vi kunde få reda på resultatet på onsdag nästa vecka. Hon är grymt snabb på att rätta prov. Habibe och jag "råkade" glömma att vi hade lektion efter, och sen försvann alla och kvar blev jag och Alice. Snäll som Alice var idag bjöd hon på fika, så vi satt där och väntade på att engelskan skulle börja. Gjorde inte så mycket på engelskan, och sen valde jag, Habibe, Alice och Amanda att det var dags att gå hem typ en kvart tidigare. Att cykla till skolan idag var katastrof för det var halv storm ute, men när jag skulle hem fick jag medvind! Kan ni förstå min lycka? Nu snackar jag med Habibe i telefon och funderar på att titta på en film, vet dock inte vilken. See ya later!

Kisses<33

sjättemaj



Sovmorgon idag! Gillar man mycket, började dagen med italienska. Hon släppte till och med oss fem minuter tidigare! Har nog aldrig hänt innan...Matteprovet gick faktiskt kanske bra. Tro det eller ej! Efter dessa två underbara lektioner (NOT) cyklade jag och Amanda in till stan och efter oss kom Alice och Habibe med bussen. Det blev en ciabatta och en chailatte på Hello och så köpte jag lite basicstuff. Inget dunderkul direkt, nu kommer en period där det är en massa saker som måste köpas och det gillas inte!! Sen tränade jag och Alice på SATS, trodde fan att jag skulle dö! Vi cyklade, höll på att ramla av...Imorgon är det dags för nationella i engelska, den sista delen för mig vilket känns jättebra. Nu ska jag hitta på något. Är lite uttråkad!

Kisses<33

What a beautiful sunset


Den officiela VM låten 2010!

Läget med alla idag? Jag är sjukligt trött, somnade när jag kom efter skolan. Det viktigaste idag är att jag har blivit MOSTER igen! Är så glad att jag har dansat en segerdans a la Essi! Vi hade badminton idag på idrotten, ute i söndrumshallen och det verkade som att alla som redan BODDE i Söndrum hade fått influensan. Hade varken geografi eller historia idag, men däremot gjorde jag och Alice engelska nationella muntliga. Så snart är engelskan avklarad! Matteprov imorgon, har pluggat. Somnade i matteboken innan, så kul tycker jag att matte är. Nu ska jag lyssna på musik!

Kisses<33

Passion is the fashion



Hoppas att ni har haft en underbar dag! Fick vakna av mig själv imorgon och hoppa in i duschen, vilket var tur för nu har vi ingen varmvattensberedar ---> inget varmvatten. Vi hade svenska idag och vi gjorde väl inget vidare viktigt där. Meningen var att vi skulle ha betygssnack, men hon hann inte med mig. Så jag vet fortfarande inte hur det gick på talet, på samhällen gjorde vi nyhetskryss och fick en ny uppgift, för imorgon åker SPSP07 till stockholm och Ulf ska med, vilket leder till ingen historia eller samhälle på onsdag eller torsdag --> SPSP08 blir lyckliga! Fick tillbaka geografiprovet idag, fick G...är inte direkt nöjd. Kommer antagligen att få göra ett arbete, men jag har verkligen ingen ork kvar till något. Är riktigt skoltrött nu alltså! Behöver ett peptalk! Ikväll spelar Barca mot Teneriffa. Något som jag tycker är skumt är att TV4 sport bara visar andra halvlek. Vad är det för skit?! Men Habibe har en bra sida pour moi!

Kisses<33

We don't answer to you



Blir så himla irriterad när lärare inte kan öppna wps, filer! Det blir så mycket extra när man tror att man är klar med arbetena och så kommer de och ber att man antingen skickar om det eller skriver ut det. På historian började vi med ett nytt arbete, surprise! Vi har ingen rättskunskap imorgon, så det blir sovmorgon för lilla mig!

Kisses<33

At my place!

Har packat upp och fixat allt, så nu tänkte jag fixa med inlägget! Tänkte ta det dag för dag, så blir det enklast med bilder och så!

Fredag:
Vi sov ganska länge, ansträngade att åka buss i sex timmar. Gick upp vid tio och åt frukost och sen vid tolv tog vi tåget in till Oslo. Vi shoppade (såklart) och kollade lite runder. De hade tre H&M och jag hittade en ny favoritaffär där jag köpte en supersöt klänning!




















Denna bilden var bara bäst! Ni ska kolla på den bilden som Messi är med på ;9

Lördag:
Åkte vi in till Oslo igen och vi åkte till ett slott, som hade en medeltidsutställning tror jag att det var. De visade olika vapen och så fick man gå runt inne i slottet och kolla lite. Vi fick även se den nya oprean. Var riktigt coolt! Man kunde gå upp på taket.












Sen på kvällen firade vi Alice! Vi grillade och åt tårta!



Söndag:
Gick upp, åt frukost, fixade oss, åkte in till Oslo och tog bussen till hem! Så nu är jag hemma, har packat upp och ska snart stryka kläder inför imorgon. Hoppas att ni har haft en bra Valborg!

Kisses<33

I'm on my way home!

Sitter på bussen på väg hem nu! Har skrivit klart alternativ medicin uppsatsen nu och det känns väldigt bra! Ni får ett inlägg om Oslo när jag har kommit hem, för jag har inte så mycket batteri kvar! Hörs senare!

Kisses<33
RSS 2.0