Lördag

Tjoo!
Har fixat kortet på SATS nu, så på måndag ska jag och Alice träna satan i det! Som vanligt när man ber pappa att följa med på nåt så säger han ett skämt som han tror är roligt men som får mig att vilja sjunka ner genom jorden, men han är ändå världens bästa pappa! Åkte hem till syster och lekte lite med Esmeralda, hon är så söt! Idag ska jag nog mest läsa och lyssna på musik. Som vanligt!





Kisses<33

Fredag<333

Skrev ett inlägg igår men när jag var klar så funkade det inte att lägga ut det på bloggen och hela nätet hackade typ!
Hade en lektion idag, för Matte-Måns var sjuk och vi i SPSP08 övertalade Svenska-Carina att vi skulle slippa svenskan och det funkade :D

Jag, Mika, Alice, Amanda och Elias stack ner till stan och käkade kinamat, där satt även vår rektor!
Det var jättemysigt<33
Men herregud vad jag knäckte mig när vi skulle betala! Haha! Elias drev lite med henne som stod i kassan! XD
Sssign! Istället för sign!

Ikväll så får vi se vad som händer!

Kisses<33

Onsdag

Det har varit en ganska okej, bara några små ryck på Habibe, Amanda och Jennica. Ananrs tycker jag att dagen har gått bra! Till och med italienskan.......nää..tar tillbaks det! Imorgon har vi prov och varken jag heller Habibe hittar energi till att sätta oss med boken! :P
Måste faktiskt försöka...har läst lite!
Hoppas att ni andra har haft en bra idag!

Kisses<33

Snabbt!

Det får bli ett snabbt inlägg idag! Hade italienska sista lektionen så alla positiva sidor håller på att ta slut. Ikväll måste jag verkligen lägga all energi på provet i idrott som vi har på torsdag!
Amanda och Alice har gått över till SPSP08 idag, så nu är klassen perfekt!

Kisses<33

99%

Nu har jag nästan till 100% bestämt mig! I min induviduella val nu i tvåan ska jag läsa webbdesign och tursim! Tycker att det låter mycket interessant! Detta får bli sista inlägget ikväll! Syster kommer snart hem! :)

Kisses<33

Hemma

Äntligen hemma! Denna dagen började inte bra. När jag hade kommit iväg en bit till skolan upptäckte jag att någon hade släppt ut luften på mitt bakhjul, så det var bara att vända om och gå hem igen. Mamma och jag letade efter cyklepumpen men vi hittade den inte och pappa var på möte, Essi var på väg till mamma, så det var bara att snällt gå till bussen och komma enhalvtimme försent! Och om det är nåt jag hatar mer än fötter, så är det att komma försent!
Men strax efter att jag hade kommit till skolan såg jag en vis person som alltid är trevlig att se :), så då blev dagen genast mycket bättre!
Efter skolan följde jag med Alice till stan, hon skulle köpa en present till sin mamma! Det blev väldigt mycket fint. Både jag och Alice blev lite desperata när vi såg allt fint i butikerna, för vi vet ju att vi inte kommer att få handla försen i mars. Men jag handlade faktiskt två bullar, en till Alice och en till mig och en ramlösa kaktus!
Ikväll ska jag plugga och sen blir det kanske lite tv senare, vem vet!

Kisses<33 

Kväll

Dagen har bara gått åt till städning, bakning och filmer! Såg Miley Cyrus konsert och sen på Cheeta Girls-One world. Jag vet Disney filmer, men de innehåller musik och dans och då kan en film enligt mig inte bli bättre plus att i Miley Cyrus konserten är ju faktiskt Jonas Brothers med ;)
Detta får bli mitt sista inlägg för ikväll, det är ju faktiskt skola imorgon!

Kisses<33 

Baka

Nu ha jag kommit så långt att jag har dammat av allt, putsat fönstert och målat mina träramar vita! Jag blev faktiskt nöjd med dem =)
Men nu är jag jättesugen på att baka, men jag vet inte riktigt vad jag vill baka......kanske chokladbollar, det var längesen jag gjorde det. Vi får se vad det blir!
Nu måste jag dammsuga!

Kisses<33

Pluggdag och städdag!

Jag hatar söndagar! Det är den värsta dagen på hela veckan, för just denna dagen vet jag alltid vad jag måste göra. Städa och plugga. Det finns roligare saker att göra..
Vad ska ni andra hitta på idag!

Kisses<33

Tears by Aly & AJ

Denna låten håller jag på att lyssna sönder nu!



Hoppas att ni gillar den!

Kisses<33

Hej!

I denna kategorin ( världsligt) tänkte jag ta upp saker som händer i världen men även inom Sveriges gränser!

Godnatt

Detta får bli mitt sista inlägg den dagen! Ska upp lite i tid imorgon och komma igång med pluggningen! Hoppas att ni alla kan sova riktigt gott!

Kisses<33

Gott!

Mamma lagade skitgod mat ikväll! Spätta i ugnen med vitvinsås och räkor, till detta fick vi potatis, sparris och bönor såna där gröna ni vet ;) De börjar på H. I kväll ska jag bara slappa med familjen, kanske se på en film eller spela nåt spel. Vi får se vad vi hittar på :)

Ha det bra!

Kisses<33

Vill shoppa!

Herregud vad jag vill shoppa kläder! Det kliar i varenda finger och jag har lovat att jag ska spara mina studiebidrag till min och Alices Göteborgsresa. Men jag kan ju alltid kolla och se vad jag hittade!

Denna klänningen är både jag och Alice ute efter!Dessa skorna också!Kan denna kjolen passa för FN-rollspelen?

Kisses<33

Bravo juice och Harry Potter

Lagade en snabb liten lunch och sen stupade jag framför tvn med ett glas bravo juice och Harry Potter och Fenixorden. Tycker att den filmen är hemskt bra, men det är ledsamt när Sirius dör! När jag, Frida och Felicia såg den på bio började jag och Felle gråta! Vi tyckte att det var så hemskt!

Har ni tänkte på att Daniel Radcliffe (Harry Potter) egentligen inte spelar mot någonting i Harry Potter-filmerna? Det måste vara grymt svårt att gör det han gör, för det är ju så mycket som läggs in digitalt. Mycket duktigt av han må jag säga!





Tror inte att jag ska hitta på så mycket mer idag, har fortfarande inte pluggat. Tror att det får bli mitt söndags nöje istället! Hörs senare ikväll!

Kisses<33


Lördag

Sov rätt länge idag, tro det eller ej! Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, blir kanske lite plugg på idrotten. Det är ju faktiskt prov nästa vecka! Och jag kan inte direkt påstå att jag har pluggat överdrivet mycket på det.
Vad ska ni andra hitta på idag?<3

Kisses<33

Upp o ner dag

Dagen började med att jag skulle ringa min mamma i Gbg, men hon svarade inte. Jag började gråta för jag tänkte inte igen! Du kan inte på allvar mena att du har svikt mig igen. Men efter ett tag ringde hon upp mig och allt var okej, hon lät okej och allt verkade vara okej, så jag gick till skolan i hopp med att jag skulle ta fem-tåget till Gbg. Det blev inte så. Vi två tiden fick jag ett sms där det stod: "Anna jag har försökt få tag på dig! Jag sviker dig igen! Mår jättedåligt och är inte helt nykter. Snälla gumman förlåt mig!". Om inte Amanda, Habibe och Alice varit snabb med att krama mig och säga tröstande ord så hade jag antagligen brutit ihop på en gång. Mitt svar till henne var: "Vad ovanligt. Du är medveten om att vi inte har träffat varandra på ett halvår och om du ska hålla på så här länge till så kommer vi aldrig att kunna träffas. Ses kanske i sommar verkar det som, för jag orkar FAN inte gråta mer över dig nu! Du är inte värd det längre. Ha det så bra. Du kan ju höra av dig när du kan bete dig som min mamma igen."

Bara så att alla vet, jag skriver inte detta för att få mer uppmärksamhet, men jag behövde verkligen skriva av mig.




Kisses<33

Torsdag

Blev förbannad idag för att jag inte får låsa franska steg 2 i tvåan bara för att jag har läst franska sedan sexan upp till nian. Men nu har jag ju varit ifrån franska i två år, och läser italienska som jag hatar, men det spelar ingen roll! Jag menade på att jag inte kunde hoppa på steg 3 när jag inte har läst franska på ett år, då sa syon att jag kan läsa franska steg 2 men jag får inget betyg i det! Då förlorar jag ju 200 poäng! Så nu måste jag läsa italienska steg 2 i tvåan och plåga mig själv i ett år till!!
Sedan på svenska så skulle jag lämna in min svenska uppsats som ska vara inlämnad nästa vecka, då säger vår svenskalärare att hon inte vill ha den för att det var för tidigt! Mika sa, "Men den ska ju vara inlämnad om en vecka!" Tack gumman för att du försökte att hjälpa mig! Sedan påstod hon att hon kunde se jättemycket fel, men det rolig var att hon knappt kollade på uppsatsen så jag förstår inte riktigt hur hon kunde se det!
På idrotten hade vi styrketränning, verkligen skitjobbigt!!
Hoppas att ni andra har haft en bättre dag än mig!!

Kisses<33

Klantig som vanligt!

Idag när jag skulle gå av bussen så ramlade jag igen!
Denna dagen var skit seg!!! Haft en håla till där vi inte gjorde något vettigt, men italienskan idag gick i allafall bra. Alltid nåt. Imorgon har vi verbprov på oregelbundna verb i engelskan så det är vad jag ska göra ikväll. Har varit jättetrött nu varje imorgon så det ska bli skönt med sovmorgon=)
Ha det bra så hörs vi imorgon!

Kisses<33

Plugg

Idag får det bli ett kortare inlägg än vanligt! Skolan var okej, hålleorna var däremot lite sega men som vanligt blev det Netto och OKQ8 med Jennica, Amanda och Alice. Hoppas att ingen av er har missat att Obama blir president idag!!!


Kisses<33 

Måndag 19/1-09

Måndag, måndag, måndag. Hade det inte varit för mina älsklingar så hade denna dagen varit olidlig! Vi hade en ny tjej på besök i klassen idag. Mitt intryck var att hon var rätt tystlåten och att hon inte skulle ha passat in i vår högljuda klass, men man ska aldrig döma nån vid första intrycket, trots att det har en stor betydelse. Vi som hade varit med på FN-rollspelen i Kristianstad förra hösten blev interjuvade av två treor som håller på att göra en instruktionsfilm om FN-rollspel. Den kommer säkert att bli jättebra! =)
Imorgon är det tisdag......tre timmars håla och italienska....kan det bli värre?
Imorgon blir Obama president!!!



Kisses<33

Benjamin Buttons otroliga liv

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg om filmen Benjamin Buttons otroliga liv. Den var väldigt djup och den hade nästan allt en film behöver kärlek, drama och dans. Det som jag tyckte var hemskt med filmen var att Benjamin (Brad Pitt) fick se alla sina vänner dö och möta sin dotter i samma ålder som henne själv till slut, för han blev ju bara yngre och yngre. Filmen är verkligen värd att se och minnesvärd.

Kisses<33

Söndagsmys med familj!

Idag ska hela familjen Karlsson dra på bio!
Benjamin Buttons otroliga liv med bla Brad Pitt och Cate Blanchett. Kommer nog bli jättemysigt. Mammas cykel blev stulen från vår tomt i natt. De försökte att ta pappas med, men min lät de bli och min var inte låst. Pappas var däremot låst, men tjuvarna slog i sönder låset. Utanför min systers rum låg ett blyrör! Fy, tänk om jag hade gått ut och fått den i huvudet! :S



Ha en bra dag!
Kisses<33

One Tree Hill

Är det någon som har missat denna serien så tycker jag att ni sticker till Hemmakväll och hyr den på en gång! En av replikerna och bilderna som Peyton säger i filmen är "People always leave".  Och det är sant! Amanda vet vad jag menar med detta....







It's true....

Min kväll

Kvällen består av en stor skål med popcorn, One Tree Hill säsong 2, datan och syster yster! Me love OTH!!
Jag tror att jag håller på att bli beroende :S Inte bra! Jag har inga stora planer för kvällen utan jag tänker mest slapp med min syster och imorgon blir det plugga av. Kartläggningen ska bli klar tills på måndag!

Ha en bra kväll allesammans!
Kisses<33

Mitt liv just nu

Mitt liv just nu kretsar runt skolan, vännerna och familjen. Hinner inte med någonting nu för tiden tycker jag och et är så hemskt tråkigt, Är det inget prov, så är det någonting här hemma som måste fixas eller någon av mina vänner som inte mår bra eller som helt enkelt bara behöver prata. Och nu menar jag inte att ni INTE ska prata med mig bara för att jag säger detta, för jag älskar att ni litar på mig.
Jag har valt att stanna hemma hela helgen och vila upp mig. Det är mycket på gång nu i skolan, FN-rollspelet, prov, läxor och uppsatser, så jag känner att jag behöver vila upp mig för att orka med allt. Pressen är stor på mig just nu, inte bara från mig själv, utan också från lärare.
Men med Habibe, Alice och Amandas hjälp vet jag att det kommer gå bra!
Ha en bra dag allesammans!!

Kisses<33

FRÅGA

Vad är det roligaste som har hänt er hitintills i veckan?
Berätta!

Mysfredagskväll idag!

Äntligen är det fredag!
Ikväll ska jag hem till Amanda med Alice (Habibe kunde tyvärr inte följa med). Vi ska laga lite tacos och bara ta det lugnt. Film blir det också Twilight! Älskar verkligen den filmen, såg den på bio med Alice. Skolan var idag som vanligt rolig med mina gullungar<3
Tyvärr blev jag ambassadör för Italien på FN-rollspelen, vi tog hjälp av lotten och det blev jag. Men det är bara att göra det bästa av situationen. I helgen ska jag plugga och vara med min systerdotter. Har inga större planer inför helgen direkt. Men jag tycker att det kan vara skönt att bara ta det lungt ibland.
Hoppas att ni alla för en bra fredagskväll!

Mycket trött

Imorgon är det fredag och sista dan i skolan! På kvällen ska jag och Alice hem till Amanda och se på film och äta tacos. Kommer bli jättemysigt! Idag har dagen varit rätt slapp, har inte hänt mycket i skolan. Hoppas att ni alla har haft en bra dag!

Kisses<33

Amanda

Den 14/1-1992 föddes denna underbara människa och ungefär första veckan i september 2008 kom hon in i mitt liv. Tack Amanda för det! Ärligt talat utan dig vet jag inte vad jag skulle ha gjort. Du hjälper mig alltid med mina problem, ovavsett om det är matten eller privata, du finns helt enkelt alltid där. Jag vet att både du och jag tycker att det känns som om vi alltid har varit vänner. Tänk, vi har inte ens varit vänner i ett år och vi står redan så nära varandra!  
En bästa vän som man kan lita på i alla lägen är nåt alla behöver ha och Amanda du är en av dem!

Annas älsklinpälskling ;)
Mycket snäll
Allvarlig (sällan)
Nyfiken
Dampryck kan komma
Alltid min vän

Jag hoppas att ni alla har en vän som Amanda.

Grattis igen Amanda!!!
Älskar dig!





Kisses<33

Förlåt!

Förlåt för att jag inte skriver så mycket på min blogg men jag kommer hem så sent att jag verkligen inte hinner! För när jag kommer hem finns det läxor och annat som måste göras. Men jag lovar att jag ska bättra mig!

Kisses<33

Amandas födelsedag

Hipp hipp hurra för Amanda idag!
Idag fyllde en av mina bästa kompisar sjutton år! Så jag tänkte att jag senare skulle skriva ett inlägg om henne och hur mycket hon betyder för mig. Dagen har varit lika rolig som vanligt med SPSP08. Mycket skratt och diskussioner (bland annat om änglar och bibeln). Habibe knäckte sig ovanligt mycket på vår mattelektion idag och jag hakade som vanligt på. Jag undrar fortfarande var det va i vår Marabou Digestive. Vem vet!
Hoppas att ni alla andra har haft en bra dag!

Kisses<33

13/1-09

Idag började jag dag med att snozza...skulle aldrig har gjort det för jag hade ställt klockan på fel tid, så jag vaknade kvart i sju istället för kvart över sju, så det blev fort upp och fixa till sig lite. När jag kommer ner ser jag att det regnar...fick ingen större lust att sätta mig på cyklen och trampa iväg, utan jag smög tyst som en mus uppför trappan in till mamma och pappas sovrum och frågade pappa om han vill vara så väldigt snäll och skjutsa mig och syster till våra skolor. Och så snäll som han är gjorde han det! Första lektionen var bild. Första gången jag hade bild på gymnasiet och det var mycket roligt. Vi har sammanlagt cirka elva personer i hela gruppen och sju personer kommer från min klass. Sedan hade vi en tre timmarshålla men jag, Amanda och Alice satte oss och gjorde lite grann på kartlägningen. Snart klara! PULS var på skolan idag och visade upp sina dansare och rapare. Det var en kille som var riktigt grym! Maten var som vanligt dålig men när vi satt och åt så kom Ragnar! Precis när jag, Alice och Mika hade vårt skrattanfall! Så jag var inte riktigt kontaktbar, som tur väl är tror jag att han är van! Efter det så gick vi ner till 400 korridoren där jag puttade Alice på brandsläckaren så att hela locket som satt för for av! Herregud vad jag knäckte mig! Jag, Amanda och Mika bara föll ihop i en hög på marken. Jag trodde att jag inte skulle överleva det! Men det gjorde jag. Italienska var okej idag men jag råkade bryta ihop där med på grund ut av att en person inte kunde säga åtta på italienska och vår lärare envisades med att han skulle klara det ändå.
 Min dag var lika rolig som vanligt tack vare mina gullungar<33
Hoppas att alla andra har haft en lika underbar dag som jag!

Kisses<33

Måndag

Skolan började idag tio i tio, så det blev en lite sovmorgon. Min och Alices mötes vid Högskolan och min buss brumade snällt efter hennes buss till Österskans där Amanda väntade. Väl framme i skolan bestämde vi att vi ska hålla vårt inledningstal på italienska, troligtvis ska jag vara tolk eller den som håller talet på italienska. Nervös redan nu! Dagen har bjudit på lika många skratt som vanligt, speciellt den sista lektionen matten, när Prede kommer in i klassrummet och får med sig dörrhandtaget. Jag trodde allvarligt att Habibe skulle dö av skratt! Sedan kom Zizzi och gjorde samma sak och då började Habibe skratt ännu mer! Efter skolan drog jag, Amanda, Alice och Habibe ner till stan och shoppade lite. Mina inköp blev ett nytt block och min del på Amandas födelsedagspresent. Amanda fick stå ute i regnet och vänta på att vi skulle hitta den perfekta presenten! Jag och Amanda delade också på en Ciabatta med kyckling på Hello och en Chai latte. Mycket gott! Sen brumade jag hem med bussen igen, gjorde min läxa och nu ska jag snart sätta på OTH så att jag kan se klart de två sista cd-skivorna.

Kisses<33

Söndag

Hejsan!
Förlåt för att jag inte har skrivit innan idag, men jag vaknade inte försen klockan halv tolv. Åter igen satt jag och kollade på OTH tills klockan halv två på natten. Nu har jag bara två cd-skivor kvar och sen är första boxen slut! :'(
Jag håller på att fixa om mina naglar som liknade katastrof igår. Stötte emot allt möjligt så naglarna blev förstörda. Typiskt mig! Idag har det bara varit OTH för fulla muggar. Fast jag har pratat i telefon med Alice ett antal gånger också. Imorgon är det måndag och skola som vanligt. Känns rätt skönt och nu kommer Raoul och Mika också vara i skolan. Saknat båda två! Min kompis Frida har skaffat en egen blogg. Ni kan ju checka in den när ni har läst klart i min. Hennes blogg heter friddish (jag hjälpte henne med namnet, som ni kanske märker).

Kisses<33

Hårfärg och Fransk manikyr

Finns det ett bättre sätta att ta vara på en lördag än att vara med en av sina bästa kompisar? Drog iväg till Alice vid ett och jag märkte verkligen när jag såg henne att jag har saknat henne mega mycket! Var hos henne i typ en timme när Alice ville att jag skulle färga hennes hår, så det var bara att hoppa på bussen till Eurostop för att handla blond hårfärg. Vi hann även att inhandla Fransk manikyr och ta en fika på McDonalds. McFlurry med Lion mycket gott eller som Alice och jag säger "En sån". Som vanligt lyckades vi göra bort oss. Halka och lite sånt men inget större, fast vi dansade också runder på pakeringen. Bussen hann vi inte med men Alices mamma var så snäll och kom och hämtade oss =)
När vi kom hem färgade jag hennes hår och vi försökte oss på att gör Fransk manikyr. Alices naglar blev jättefina men jag tror att jag måste spara och vänta tills min naglar blir lite längre. Ikväll ska jag försöka se på OTH boxen Säsong ett, så att Amanda kan få tillbaka den på måndag!



Världens bästa tvserie!

Kisses<33

Älskade fredag!

Hejsan!
Idag hade jag sovmorgon till halv elva och vid kvart i tio tog jag bussen in till Österskans för att möta upp Amandish! Där hittade vi även Jennifer som kom från Fyllinge. När vi kom fram till skolan hörde jag Hanna säga att vi skulle börja med FN-rollspelen redan idag och genast kom all nervositet och ängsla tillbaka. Men som tur väl är kommer jag att få vara med mina stötpelare Amanda, Habibe och Alice, landet vi fick (eller vi fick lotta) blev Italien. Hur kommer detta att gå? Efter skolan åkte jag, Amanda och Habibe till Eurostop. Fast det tog ett tag att få med Amanda för mig och Habibe. I slutändan tvingade och putade vi ombord henne på bussen. Väl framme gick vi och hämtade mina älskade stövlar som har varit på klackning. Pärlas bror Rafi gav mig kompispris vilket vill säga 50 kronor =) Mycket snällt! Sedan drog vi iväg till McDonalds och käkade som satan. Maten på Sannarp är ju inte så bra.
En annan bra grej som har hänt är att Alice har kommit hem, så imorgon bär det av till Trönninge för att hälsa på underbaraste!



Äntligen är du hemma!

Kisses<33

SPSP08<3

När jag först vaknade i morse så var jag helt överpigg! Mycket bra. Fick skjuts till skolan eftersom det snöade så mycket och det är sjukligt halt ute. Fast tro det eller ej...jag ramlade inte! När jag kom till skolan vid nio för att vänta på att Amanda skulle sluta sin spanska, så hittade jag inte hennes klassrum. Hon var inte där hon brukade vara. Men jag väntade vid hennes skåp och sen hittade jag Jennica. När vi hade hittat Amanda väntade vi åter igen på Nurije, Habibe och Jennifer. Och innan de kom så hittade Prede oss. Han kollade på mig och sa "Gruppkram!" Mycket bra tyckte vi! =)
Första lektionen var engelska....fick reda på att jag har stor chans till VG. Inga större grejer hände på den lektionen. Skrattade som vanligt med Amanda och Habibe. Efter det så hade vi mentorstid och där fick vi träffa vår nya mentor (YES) som även ska vara vår mattelärare denna terminen och det är vi så lyckliga för. På gympan idag var vi nio stycken från klassen och det var verkligen mysigt<3
Amanda blev klassen svarta får för hennes kombination med hopprep fungerar inte riktigt som den ska ;) Habibe sköt på lite andra saker också!
Men det kändes väldigt konstigt att Alice inte var med oss! Vi saknar dig i massor, gumman<33
Hoppas att ni har haft en bra dag! Nu ska jag sätta mig och varva ner lite!

Kisses<33

Klar!

Äntligen har jag läst klart About a boy och fixat inför skolan imorgon! Till och med lämnat in skorna för klackning, men där blev det lite fel för Pärlas bror glömde att ge mig ni vet en sån där lapp man måste ha för att få ut skorna, som tur är kan man ju fixa till det med Pärla imorgon! HÄmtade Essi och lekte med henne ett tag. Och nu ska jag sätta mig och se på tv. Klockan åtta är det både Grammisgalan och Top Model 11. För mycket bra på tv!

Kisses<33 

=)

Idag kom jag faktiskt upp i tid =) Riktigt stolt! Idag har jag städat och fixat lite för skolstarten imorgon. Ska bli kul att träffa klassen igen. Har sacknat alla skrattanfall jag får med människorna där. Men Alice och Mika kommer ju tyvärr inte att vara i skolan =( Och Alice som är med i skrattanfallsligan. Men jag antar att jag, Amanda och Habibe får försöka att klara oss! Vid fyra ska jag väg och hämta min systerdotter på dagis och leka lite med henne. Sen blir det i säng tidigt ikväll! 

Kisses<33 

2 dagar

Det är två dagar kavr tills skolan börjar och jag har ännu inte lyckats att lägga mig i tid eller att gå upp i tid. Igår såg jag på Förintelsen och somnade väl vid halv fyra på morgonen kanske och mamma kom in och väckte mig vid halv tolv. Förintelsen är nåt av det hemskaste jag har sett och jag är så glad över att deras lidande förhoppnings vis inte kommer att bli mitt lidande. Ikväll blir det kanske bio med familjen, Australia. Och nu tänkte jag sätta mig och se klart de sista två cd-skivorna om Förintelsen.

Kisses<33

Kallt!

Herregud vad kallt det är ute! Mina öron hade ingen känsel när jag kom in igen. Gick och hämtade syster yster som var lite ledsen. Idag har det inte hänt så mycket. Jag har spelat fotboll med Esmeralda, städat och believe it or not jag har läst i "About a boy". Har till och med lyckats komma riktigt långt. Stolt över mig själv! Smsat mycket med Habibish idag, saknar henne. Vi har inte sett varandra på hela lovet. Mycket sorgligt, fast på tisdag börjar ju skolan igen. Jag tycker att det ska bli skönt at komma in i rutiner igen, men jag kommer sakna att kunna sova hur länge som helst och att veta att man inte är tvungen att göra något. Utan att man gör något för att man vill! Mamma och pappa har gäster där nere så jag tänkte sätta mig och se på "Förintelsen". Den är sisådär bara sju timmar och fyrtiofem minuter. Har nog redan kanske kollat en kvart, så det är bara sju timmar och enhalvtimme kvar.




Kisses<33

Fy på mig!

Kommer ni ihåg att igår skrev jag att jag skulle gå och lägga mig i tid och vända tillbaka dygnet? Jag somnade vid tre och sen så började det hända grejer här hemma vid halv nio. Min reaktion var att kolla ut genom fönstret. Svart var det där. Kolla på mamma och pappa, vända mig om, gå upp för trappan och dra täcket övver huvudet och där låg jag tills halv elva. Inte bra. Men om det hade varit skola så hade jag ändå haft sovmorgon, men bara till tio. Idag skulle jag egentligen ha varit med Frida men det blev inte så. Det finns inga platser på tåget och båda hade saker att göra ikväll. Så vi får se vad jag hittar på under dagen. Antagligen blir det lek med Esmeralda och hjälpa mamma med att fixa inför kvällens gäster. Och jag ska försöka läsa klart den förbannat tråkiga boken "About a boy". Så slipper jag ha det hängandes över mig när skolan börjar. Smart va?

Kisses<33

Mys<3

Nu ska jag dra på mig slappekläderna och sätta mig och titta på tv. Det kanske går någon bra film! Vem vet ;)
Ska lägga mig i tid idag (kanske inte klockan 2-3) på morgonen som jag har gjort nu på lovet. Ska börja försöka att vända tillbaka dygnet som det ska vara. Imorgon vet jag inte vad som händer än. Jag tror att jag skulle göra något men problemet är att jag inte kommer ihåg det (Amanda! Din glömskhet smittar av sig på mig)!
Amanda! Jag hoppas att din huvudvärk kommer att försvinna. Jag har också fått det nu. Blä!
=)

Kisses<33


Hemligt

Har just pratat med min storasyster som jag nästan inte har pratat med på vad kan det vara? Tre år kanske? I alla fall, jag lärde mig att jag aldrig ska berätta något för henne, för hur hennes mun ramlade det ut saker om våran andra syster som inte-fick-nämnas. Sicken syster va? Ska inte systrar hålla varandra bakom ryggen och inte berätta saker som man inte kan säga till någon annan?
Skriv vad ni tycker!

Kisses<33

Lycklig

Om ni läste förra inlägget så kanjag berätta att jag äntligen blev av med honom! Känns så fruktansvärt skönt! Jag kan äntligen andas. Tack Frida och Amanda för att ni stöttade mig när han inte la av! Älskar er<33
Felle! Du hjälpte mig med!
<333

Kisses<33

Låt mig vara

Jag ber dig att lämna mig i fred! Har blockat dig på alla sett och tyvärr kan jag inte blocka dig från att kolla på min blogg, så om du läser det här så ska jag tala klarspråk till dig!
Du känner inte mig, så hur kan du då veta att jag är den perfekta för dig?
Vissa saker du har skrivit stämmer inte överens med verkligheten och jag ber dig.
LÄMNA MIG I FRED!

Ha ett bra liv.

Söndag

Idag vaknade jag vid ett och gick upp. Mamma och pappa kom hem vid nio på morgonen och har sussat sedan dess. Jag har inte gjort så mycket idag, kollat på film och lite sånt. Hörs kanske senare idag
=)

Kisses<33

Stolt

Nu på kvällen har jag varit ute på promenad med hundarna och syster. Halt som sattan ute. Höll på att halka flera gånger men jag lyckades faktiskt hålla mig på benen. Känner mig faktiskt jättestolt! Jag ramlade inte! Vi kollade också på Peter Pan tillbaka till landet ingenstanns i brist på annat. Mamma och pappa är på fest i Östra Ljungby så det är bara jag och syster hemma! Men nu måste jag verkligen sätta mig och läsa i den förbanade boken "About a boy" ska ju snart vara utläst. Man kanske ska börja fundera på vad det ska stå i recensionen.
Hoppas att ni alla har en bra kväll!

Kisses<33

Amandish och Annish<3

Träffad Amanda en snabbis på stan! Hon får mig alltid att må bättre när det är något som har hänt. Möter henne vid Åhléns och det första hon säger är "Jag har inga pengar så vi kan inte fika". Men bäbis herrgud! Jag vet verkligen inte vad jag skulle ta mig till om jag inte hade haft dig i mitt liv! När vi inte hittade någonstanns att prata (förutom trappan ner till torggaraget, där det verkligen stank av avgaser) sä drog vi in till ett av Åhléns provum! Jag vet av alla ställen så valde vi det. Jag berättade allt som hade hänt och hon tröstade mig och fick mig och skratta som vanligt! Sen blev det ändå en fika, Amanda hittade nämligen 15 kronor i sin jackficka och jag hade pengar med mig, så vi drog till vårt ställe för att fika.
Min Amandish!
Älskar dig!

Kisses<33

Vänner

Jag är en av de människorna som hatar att såra andra och när jag väl måste göra det kan jag må jättedåligt och gå runt och tänka på det väldigt länge. Igår var jag tvungen att göra det mot en kille som redan hade blivit dissad av en kompis till mig och först kände jag mig som den hemskaste människan på jorden! Men just nu känns det som en enormt stor lättnad.
Men idag ska jag träffa Amanda och prata med henne om det. Hon är en av de vännerna jag vet att jag kan komma till när det är någonting som har hänt. En sån person som henne behöver nog varje människa.

Kisses<33

2/1-09

Idag kom Frida upp och var hos mig ett tag. Väldigt mysigt, hade inte träffat min Frida på väldigt länge. Vi tog en promenad och spelade lite fotboll med Esmeralda! Vi försökte också lyckas med ett skämt men det funkade tyvärr inte. Vi hann även med att se på en film och dricka varm choklad efter vår promenad. Och nu sitter jag bara och lyssnar på musik. Ikväll ska jag bara vara hemma och slapp med min familj! 
Ha det bra!

Kisses<33 

Fix för 2009

Nu har jag gjort min årliga nyårsskiftestädning, jag har städat i byrån. Slängt allt jag inte har använt detta året och eller som jag antagligen inte kommer använda detta året. Efter allt detta så tog jag en promenad och duschade så nu är jag pigg och fräsch från det nya året och här kommer det några bilder från nyår med Alice!


Me


Alice


Jag och Alice

Trött

Vid fyra vaknade jag av världens smäll men det visade sig bara vara en eftersläntande raket som inte hade fått följa med vid tolvslaget. När jag förstod och fattade att det inte var krig så somnade jag om och vaknde kvart i tio. Alice är en morgonlärka och var redan vaken (och hon verkade ha varit vaken rätt länge), låg och kollade på mig med rätt så pigga ögon och jag tänkte "Nej, jag orkar inte gå upp" men jag gjorde det och efter att ha ätit en god frukost sitter jag nu här och skriver. Alice ska snart börja skicka bilder så att jag kan lägga ut dom här och på bdb. Måste kanske ringa mamma och pappa så att de är beredda på att hämta mig.
Jag var rätt smart som satte mobilen på ljudlös för när jag vaknade hade jag fått sms av Frida, som berättade för mig att hon var SJ Prio medlem och att hon åkte billigare med tåget för cirka 25 kronor och så undrade hon om jag vill åka med henne till Göteborg. Så nu är frågan ska jag redan nu bryta mitt nyårslöfte eller ska jag hålla det?

Kisses<33

Första inlägget 2009

Jag känner på mig och hoppas att 2009 kommer att bli ett väldigt bra år. Att få fira in året med världens bästa kompis Alice var verkligen helt perfekt och hennes familj har varit så snäll som har låtit mig få vara med dem. Och jag och Alice har redan bestämt att midsommarafton firas ute på Östra Stranden oss mig! Nyårslöftena är godisavslutningen, spara pengar (iallafall till februari) och att säga hej till en vis person. Hoppas att ni alla har haft en underbar kväll för det har min varit! Bilder kommer imorgon när jag har fått sovit ut =)

Amanda och Habibe jag hoppas verkligen att ni har haft en bra nyår! Fick tyvärr inte tag på er, men jag och Alice har tänkt på er och saknat er<3

Gott nytt 2009

Kisses<33
RSS 2.0