denförsteseptember

Hej bloggen!

Fattar ni att det är ny månad! Så nice, nu är det inte långt till julafton :P Fast det har ju varit skitvarm idag, så man kan ju inte påstå att vädret inte vet om det i alla fall ;)

Denna dagen har varit väldigt bra! Hade ju sovmorgon för läraren var sjuk, och han är sjuk imorgon med så det blir sovmorgon igen! Jippi!
På lunchrasten sprang vi till Netto för att köpa godis! Fy fanta vad gott det va! På geografin gick vi en runda och snackade om nåt...kom inte riktigt ihåg var det var. Och sen fick vi hämta våra böcker! Innan var det så att man gick med läraren man hade i det ämnet och hämtade böckerna till det ämnet, men nu har det ju blivit nedskärningar pga finanskrisen, så tanten som satt där inne fick sparken. Så nu har det blivit väldigt svårt att få tag i böckerna för innan skötte hon allt det (Men vi har råd att ha tre biblotikarier, kan man inte sätta en av dem i det rummet?). Vi fick hämta alla de böckerna som alla i klassen skulle läsa tillsammans det blev sammanlagt sju böcker (och de vägde) men som plåster på såren fick vi varsin miljökasse att lägga böckerna i.


Visst är den vacker (NOT)

Jag gav den till mamma, hon kanske behöver den när hon handlar :P

Kisses<33


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0